• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar hızınıza yetişilmiyor yahu :) ya ben size sorim dedim çok akıntım var beyaz kokusuz sürekli günde nerdeyse 10 seefer günlük ped değiştiriyorum. Normal mi yaaa.

Ben Varım canım. Önceki gebeliğim kalp atışı durmuştu, ama zaten onda da iğne kullanıyordum. Şimdi de iğne kullanıyorum.
Aaaaa iğne kullanmanıza rağmen neden öyle oldu ki? Sımdı dozunu mu arttırdılar? Pıhtılaşma için tetkik yapıldı mi ?

Aaaaa iğne kullanmanıza rağmen neden öyle oldu ki? Sımdı dozunu mu arttırdılar? Pıhtılaşma için tetkik yapıldı mi ?
Canım zaten ben 4,5 yıl önce bacağıma pıhtı attığı için , biliyordum bu sorunumu:( şimdi doz artmadı yine 0,8 lik kullanıyorum. Siz de kullanıyor musunuz?

Canım zaten ben 4,5 yıl önce bacağıma pıhtı attığı için , biliyordum bu sorunumu:KK43: şimdi doz artmadı yine 0,8 lik kullanıyorum. Siz de kullanıyor musunuz?
Oooo sizin doz yüksekmiş .evet canım bende kullanıyorum.0,4 lük clexane ve coraspin kullanıyorum canım.internetten araştırıyorum herkesin homozigot Heterozigot gibi sonuçları var brnim faktör 5 yüksek çıktı .doktorum pıhtılaşma dedi.brn boş gebelik geçirmiştim .

Kızlar hızınıza yetişilmiyor yahu :) ya ben size sorim dedim çok akıntım var beyaz kokusuz sürekli günde nerdeyse 10 seefer günlük ped değiştiriyorum. Normal mi yaaa.
Seninle aynı haftadayiz benim o akıntı kup kuru gebelikten önce çok olurdu şimdi hiç yok dur bi arastiriyim

Kızlar benim gebelik 7+4 bugün. Ama bugüne kadar hiç bulantı vs. Olmadı. Sadece acayip gazım oluyor;( bulantı falan olmadı diye korkuyorum. Benim gibi bulantısız olan var mı?

Kızlar benim gebelik 7+4 bugün. Ama bugüne kadar hiç bulantı vs. Olmadı. Sadece acayip gazım oluyor;( bulantı falan olmadı diye korkuyorum. Benim gibi bulantısız olan var mı?
bennnnnn :)

Hg canim. Masallah size :nazar:Burda baya var tup bebek ile hamis kalan. Tup yaptiracakken hamis kalan. Bunlardan biride ben.:nazar: 3 bucuk sene, Iki asilama bir tup negatifinden sonra rapor icin hastanelerde kosturdugumda meger Rabbim gondermis mucizemi. Annesinin karninda gulerek sen kos kos rapora gerek kalmadi ki diyormus meger:KK46: yarin 11 de randevum var kalp atisi icin Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Rahatsiz olanlara sifa versin. Guzel hamilelik yasatsin Amin
AYYY.. Rabbim bebeğini de seni de korusun. maşallah size... Canım Rabbim "ol" deyince boşmuş tedavi falan. Tabi o esnada için rahat olmuyor ama.. Bak senin bebişin de benimki de aniden geliverdiler :KK46::KK46:

Canım biz de 6+3 üz. Tam seninle aynı problemi yazmak için girdim buraya ki senin yazını okudum. Sadece çok uykum var. Ama normal bir uyku değil. Olur olmaz yerlerde sızıp kalıyorum. Hastanede sıra beklerken mesela :KK45: Korkuyorum ya... Türk filmlerindeki gibi midem bulanacaktı belki bayılacaktım. Ama yok :KK12: Hiç belirti yok. Umarım çarşamba görürüz kalp atışını. Sen gördün mü? Ben vesvese yapıyorum..

Herkese merhaba :) kizlar cok sukur bugun minigimin kalp atislarini duydum :) muhtesem bi duygu...darisi henuz duyamayan arkadaslara.ayrica Sidelya2011 Sidelya2011 sana sonsuz tesekkurler sayende harika bi doktorum var artik.:)
Öncelikle hayırlı olsun canım. Ben de çarşamba gideceğim inşallah. Cahillikten soruyorum ultrasonda mı görünüyor kalp atışı? Duyuluyor mu? Nasıl bir şey ki o?

Öncelikle hayırlı olsun canım. Ben de çarşamba gideceğim inşallah. Cahillikten soruyorum ultrasonda mı görünüyor kalp atışı? Duyuluyor mu? Nasıl bir şey ki o?
Tesekkur ederim.ultrasonda doktor goruyor ve sesi disari vererek sana dinletiyor.bi an once duyarsin insallah :)

Back