2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kizlar ya bir sey soracagim...7.haftalrda olan arkadaslar karniniza ara ara sanci giriyor mu adet sancisindan farkli bir sanci....bugun nedense karnima adet sancisindan farkli agrilar oluyor bu da beni endiselendirdi acaba bos yere mi evham yapiyorum....

bende 6 ci haftaya girdim aynı ağrılar bendede var kasik bel ve karnimda dün Dr gittim kese nin kenarında kanama var dedi ptogestan verdi ve dinlen dedi

Bendede aynı ağrı var hatta geçen hafta aradım perşembe günüde kontrole gitmiştim sordum normal dedi bebek büyüdüğü için rahim onu kabul etmek istenmiyor önce sonra alisiyor dedi bende çok korkmuştum ama seninkide aynı olabilir ama tabiki düşük riskin yoksa

bende 6 ci haftaya girdim aynı ağrılar bendede var kasik bel ve karnimda dün Dr gittim kese nin kenarında kanama var dedi ptogestan verdi ve dinlen dedi

Çok geçmiş olsun. Sizin sat 9 aralık mi? Bebeklerimiz aynı gün doğacak sanırım :)

Herkese GÜNAYDIN.... Bugün 7+4 olduk ama ben 3 gündür acayip kötü grip oldum
Canim sen kac haftalikta duydun kap atisini ben 7+1 misim gordu ama duymadi. Cok gecmis olsun bu arada Rabbim sizi korusun

Canim sen kac haftalikta duydun kap atisini ben 7+1 misim gordu ama duymadi. Cok gecmis olsun bu arada Rabbim sizi korusun
Canım geçen hafta Cumartesi duyduk, 6+4 de yani. Ilk defa bu kadar güzel bir ses duyduk , eşim de ben de çok mutlu olduk. Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin. Yalniz canım ben alttan bastırdım belki Ondandır. Sen karından mı baktırdın?

Evet canim karindan. Mikrofonu acti ben anlamadim deyince kucuk daha dedi. Dayanamam haftaya yine giderim ben hayirlisi bakalim progestan verdi mi sana bana onu da yazdi mucize bebek bunlar dedi

Arkadaşlar aranızda daha önce pıhtılaşma sebebiyle düşük yaşayan ve şimdiki gebeliğinde kan sulandırıcı kullanan var mi ?

Çok geçmiş olsun. Sizin sat 9 aralık mi? Bebeklerimiz aynı gün doğacak sanırım :)
Canim benimki en son 20 Kasım ama bebek 5 haftalik dedi Dr geç dollenme olmuş dedi. Duzensizdi adet gunlerim

E="Of ya, post: 38923313, member: 652843"]Yardimmmmm adetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyormEki Görüntüle 1377906 Eki Görüntüle 1377905 [/QUOTE]
Canim buyuk ihtimalle gebesin ama lekelenmen oluyor. Dr a git sana progestan verir lekelennmem azalir veya durur. Kebdine dikkat et yorulma ve strese girme

Kızlar ben doktorla konuştum. Çok elzem olmadıkça ultrasona girmek istemiyorum dedim. 2 hafta sonra gireceğin ultrason gerekli kalp atışını duyacagiz dedi. Bende tamam dedim. Ultrasonun çok da masum olmadığını düşünüyorum. Vajinal ultrasonda karindan yapılan ultrasona göre 1 hafta daha erken izlenebiliyor bebek lakin bebek ile ultrason dalgaları arasındaki engel sadece uterus. Karında ise daha fazla engel var bu yüzden karindan yapılan ultrasonun vajinal ultrasona göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Ne güzel hepimizde aynı ayın anneleri merakla sabırsızlıkla bekledigimiz Bebeklerimiz var kimimizinki kız kimimizinki erkek hicbirimiz bilmiyoruz cinsiyetlerini
hayırlı evlatlar olurlar inşallah
sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza alırız
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yasatsin aminn

Tabi ki herseyden önemlisi sağlıklı olmaları. Ben kız istememe rağmen erkek hissediyorum. Eşim de aynı şeyi söylüyor. Tüm ailem erkek diyor. Eşim de ben de hislerimizde kolay kolay yanilmayiz ama hayırlısı bakalım...

Slm kızlar kotu sonuclanan bi gebelikten sonra tekrar hamileyim:) insallah bu sefer hersey yolunda olur gecen persembe doktora gittim 5+6 olmasina ragmen kalp atışı duyduk hayatimda duydugum en guzel sesti o... Allah im isteyen herkese nasip etsin...

ben de geçen haftadan beri senin gibiyim cnm

midem ağzımda geziyorum sürekli,çok sevdiğim çayı içemiyorum,çubuk krakerden başka bişey yiyemiyorum.bebeğime seviniyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Merhaba bende kısmetse 23 eylül de anne olacağım sat 17 aralık 15 ocak da idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemen beta baktırdım 551.4 bugün de muayeneye gittim belki görebilirim diye ama vajinal ultrason dahil gözükmedi beta 980 olmuş heyecanla 21 ocağı bekliyorum tekrar ultrasonla bakılacak.

Benimde istahim o kadar acikki kendimi frenleyemiyorum
migdem kaziniyor resmen
keşke bende bulansam da yemesem fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…