- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
canım ne testiymiş bu bende mi aç gitsem . haftaya kalp atışı için randevum var bi doktoru arayıp sorayımevet.genelde kahverengi.bugun doktor kesenin icinde bebegi gosterdi kalp atislarinida soyledi 6haft 1gunlukmus bebisim.iceride kanama yok dedi progestana devam..cumartesi ac karnina test icin gidicem.sonra 1ay sonra gel dedi doktor
ilk gebeliğimde hiç endişem yoktu. hamileliğim laylaylom geçti. fakat bu ikinci de lekelenme olunca bu korkular bende de var. ama gebelik haftaları ilerledikçe korkum azalıyor. bebeğim sağlıklı gibi hissediyorum. meraklanma bikaç hafta sonra rahatlarız.Kızlar ya saçmasapan korkular yaşıyorum. Ya Bebeğin kesesini göremezsek, ya kalbi atmazsa, ya düşerse ,ya bir sağlık sorunu olursa falan filanbunları sadece ben mi düşünüyorum acaba
Canim insallah hersey yolundadir.hayirli haberlerle gel.Kızlar doktordayım ben de bekliyoruz kalp atışları gelişimi nasıl diye
dun doktora kese icin gittim henuz erken dedi tam 4 haftalik teyzesi allahin izniyle hem keseyi goruruz hemde kalp atisini duyariz ...lakin insan dusunmeden edemiyo...Hayırlısıyla iyi haberlerini bir alsak pıtırcıklarımızınsenin bebişin ne kadarlık canım? Ben 4+3üm şuan
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. bizi bilgilendirmeyi unutmaKızlar doktordayım ben de bekliyoruz kalp atışları gelişimi nasıl diye
Gelişmedi canım 10 gün geriden geliyodu sonra kalbi durdu miniğimin... kürtaj oldum malesef. Allah kimseye yaşatmasınIlkine nolduki canım ?(
canım geçmiş olsun . allah sana hyırlı evlatlar versin inşallah.Gelişmedi canım 10 gün geriden geliyodu sonra kalbi durdu miniğimin... kürtaj oldum malesef. Allah kimseye yaşatmasın
Sidelya2011 aklım sen de.. çıkar çıkmaz yaz bize.. hiç azalmadı mi ağrin?
kızlar yatışım verildi serum takıldı 2 saat daha buradayım en az. dr gelip görecek serumdan sonra ondan sonra belli olacak ne olacağı
canım senin gebeliğin benden bir gün önce belirtilerin varmı senin.adetini 1 gün geçse de kan tahlilinde çıkar
bugün gidicem doktora. mide bulantısı ve baş dönmesi var . bnce kan tahlili yaptır için rahat olsuncanım senin gebeliğin benden bir gün önce belirtilerin varmı senin.
ben kupkuruyum sadece göğüslerim şiş ve acıyor başka belirtim yok.
doktora gittin mi kese için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?