• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
geçmiş olsun canım. benim de 2 gündür sabahları kahverengi leke oluyor. artarsa ben de gitmeyi düşünüyorum. inşallah sorun yoktur.
Ihmal etme git doktora az yada cok farketmez cnm.su an cok iyiyiz iceride kanama olmadigini soyledi

ooff kızlar derdimiz bitmiyor ya. Bugün çok sinir bozucu bir gündü . O kadar ki aynı gün için de iki hastaneye gitmek durumun da kaldım ve doktor değiştirdim doktorum bebeğinin yerleşim yerini beğenmedi güya sıkıntılı olabilirmiş ama bu kadar başka bi açıklama yok!! Çıldırdı tabi ne demek bu diye!!! Soluğu özel de aldım cici doktorum herşey gayet yolun da neyi sorun etmiş anlamadim dedi. Meğer daha 5+3 um bana diyo ki kalp atışında yok durum sıkıntılı olabilir midem bulamıyor dedim aa bu da kötüye işaret dedi kafayı yiyecektik az daha ya bakalım allallahtan cici doktorum herşey için daha çok erken olduğunu ve telaslanmami gerektirecek hiç bir şey olmadığıni söyledi ohh rahatladım biraz... :)
doktorlar çok garip ya. Gerçekten bi doktorla yetinmek yetmiyor. Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Cok saol cnm..iyiyiz cok sukur bebekte iyiymis.doktor kalp atislarini da oldugunu soyledi.6hafta 1gunlukmus.iceri de kanama yok dedi
Canım normalde 7 hafta 4 gun oldu degilmi.ultrasonda 6+1 gözükmüşsün.doğum hangisine göre oluyo acaba.sata göre mi ultrasonda göre mi

Kızlar ya saçmasapan korkular yaşıyorum. Ya Bebeğin kesesini göremezsek, ya kalbi atmazsa, ya düşerse ,ya bir sağlık sorunu olursa falan filan :( bunları sadece ben mi düşünüyorum acaba :(

Kızlar ya saçmasapan korkular yaşıyorum. Ya Bebeğin kesesini göremezsek, ya kalbi atmazsa, ya düşerse ,ya bir sağlık sorunu olursa falan filan :KK43: bunları sadece ben mi düşünüyorum acaba :KK43:
Bendede oluyor bunlar yalniz diiilsin :(

Mevlana Üniversitesi Hastahanesi Hüsnü Alptekin. Sen?
Canım benimki karışık gibi aslında.biz tüp bebek tedavisi görüyorduk. İlk önce gebelik oldu fakat sonlanmak zorunda kalmıştı:( 2 . Tedaviye başlamak için gittik ki bize sürpriz bebiş gelmiş novafertil de tedavi gordugum için ordaki doktorla şimdilik. Devam ediyorum. Çok sevmiştik. Bakalım ben normal gebelik takibini yapmıyorum. Derse yeni doktor arayışına gireriz herhalde. Bebeğim sağlıklı olsun da hiç fark etmez. Uzun oldu ama canım işte benim hikayem

Kızlar ya saçmasapan korkular yaşıyorum. Ya Bebeğin kesesini göremezsek, ya kalbi atmazsa, ya düşerse ,ya bir sağlık sorunu olursa falan filan :( bunları sadece ben mi düşünüyorum acaba :(
Yalnız değilsin aslında canım. İlk bebeğin mi senin. De yoksa

Canım hepimizde o korkular var. Hepimiz iyi haberler alırız inşallah. İçinizi ferah tutun :)
Ama çevremizdekilerin sevdiklerimizin Sevinçleri de çok harika bir mutlulukmuş aman sen iki canlısın ye ye üzerimize titremeye başlamaları da ayrı bir şirin :))) ne güzel bir duyguymuş bir bedende iki can olmak ya Rabb'ime Hamd olsun

Ama çevremizdekilerin sevdiklerimizin Sevinçleri de çok harika bir mutlulukmuş aman sen iki canlısın ye ye üzerimize titremeye başlamaları da ayrı bir şirin :))) ne güzel bir duyguymuş bir bedende iki can olmak ya Rabb'ime Hamd olsun
Yaaaa Allahın kocaman bir lütfu karnımızdaki minikler. İnşallah bu yolda sağlıklıca ilerler bebişlerimiz. Tek temennim herkes için. Biz sadece annelere söyledik henüz o bile yetiyor :)

Yaaaa Allahın kocaman bir lütfu karnımızdaki minikler. İnşallah bu yolda sağlıklıca ilerler bebişlerimiz. Tek temennim herkes için. Biz sadece annelere söyledik henüz o bile yetiyor :)
Güya biz de öyle yapcaktık ama anneler aşırı sevinçten tutamadılar yakınlarına söylediler baktım bayağı kişi öğrenmiş ben de yakınlarıma söylemeye başladım :) hem korkuyorum nazar değmesinden hemde tutamıyorum içimde mutluluğumu :) Allah'ım korusun miniklerimizi bol bol karnınıza dokunarak dualar okuyun güzel anne adayları :)

Evet bizde ilkinde herkese söylemiştik paylaşmıştık. Şimdi aklımız sıra nazar değmesin diye düşünüyoruz. :) dediğin gibi sürekli elimi karnıma koyup dua ediyorum. El müsavvir zikrini çekmek de çok iyiymiş hamileyken. Benden size öneri olsun bu da :)

Merhaba Eylül anneleri.. Ben de nasipse Eylül anne adayıyım. Savha arkadaşımın tavsiyesi ile buldum grubu. 30 aylık deneme sürecimizin sonunda tüp bebek doktorları gezerken (vajinal muayene de dahil) adet olmadım. Kistim var diye ortalıklarda 10 gün dolaştım. Adet gecikmesinin 10. günü testte değerim 14159.00 çıktı veee hamileydimmmm... Dr un hesaplarına göre bugün 6+1 olduk inşallah. Kese ve bebek göründü. Nasipse çarşamba kalp atışaları. Endişe ile karışık çokkk heyecanlıyım. Beni en iyi siz anlarsınız :KK68:

Merhaba Eylül anneleri.. Ben de nasipse Eylül anne adayıyım. Savha arkadaşımın tavsiyesi ile buldum grubu. 30 aylık deneme sürecimizin sonunda tüp bebek doktorları gezerken (vajinal muayene de dahil) adet olmadım. Kistim var diye ortalıklarda 10 gün dolaştım. Adet gecikmesinin 10. günü testte değerim 14159.00 çıktı veee hamileydimmmm... Dr un hesaplarına göre bugün 6+1 olduk inşallah. Kese ve bebek göründü. Nasipse çarşamba kalp atışaları. Endişe ile karışık çokkk heyecanlıyım. Beni en iyi siz anlarsınız :KK68:
Mucizen de sende hoşgeldin inşallah bizde bebişlerimizi ve kalbimizi görürüz. Heycanlı günler şimdilerde bu topic için :)

hoşgeldin canım,anlamaz mıyız hepimiz heyecanla kalp atışlarını duyabilmek için bekliyoruz :) hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back