2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hg cnm rabbim tekrardan tamına erdirsin inşallah endişe yok her anın keyfini çıkar

Hoş geldin canım aynı gün takibindeyiz inşallah hayırlısı ile kavuşuruz...

Ilkine nolduki canım ? (

Mini mini arkadaşlar :) ne güzel yaa :) anneleri kurban olur onlara :) Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bebeklerimize hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahhhh :)
Minik ve tatlı arkadaşlar. :) Rabbim sağ salim ve hayırlı şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah..

İnşallah canım. Ben de bulanık aldım. Vajinal ultrasonda idrar olmaması gerekiyordu. Cahillik işte bu kontrole de öyle gittim. Karından bakılınca öyle olmuyormuş meğer :)İnşallah duyarız muhteşem kalp atışlarını :)

Ay inşallah çok merak ediyorumm. kalp atışlarını gördüğüm gün sevinçten ağlıycam herhalde

Kizlar bugun 6+0 oldum. Bulantilarin yerini ogurme aldi. Sabah uyandigimda iyi hissediyordum. Demir hapini aldiktan bir sure sonra bulanti ve ogurme artti. Acaba demir hapini tok karnina alsam daha mi iyi hissederim.

Reactions: kba
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…