Hg cnm rabbim tekrardan tamına erdirsin inşallah endişe yok her anın keyfini çıkarMerhaba Eylül anneleri.. Ben de nasipse Eylül anne adayıyım. Savha arkadaşımın tavsiyesi ile buldum grubu. 30 aylık deneme sürecimizin sonunda tüp bebek doktorları gezerken (vajinal muayene de dahil) adet olmadım. Kistim var diye ortalıklarda 10 gün dolaştım. Adet gecikmesinin 10. günü testte değerim 14159.00 çıktı veee hamileydimmmm... Dr un hesaplarına göre bugün 6+1 olduk inşallah. Kese ve bebek göründü. Nasipse çarşamba kalp atışaları. Endişe ile karışık çokkk heyecanlıyım. Beni en iyi siz anlarsınız
Aynen canım. heyecan, endişe ve bilinmeyen sorular... Rabbim hayra çıkarsın bebişlerimizi ve bizleri inşallah..Mucizen de sende hoşgeldin inşallah bizde bebişlerimizi ve kalbimizi görürüz. Heycanlı günler şimdilerde bu topic için :)
Hoş geldin canım aynı gün takibindeyiz inşallah hayırlısı ile kavuşuruz...Merhaba Eylül anneleri.. Ben de nasipse Eylül anne adayıyım. Savha arkadaşımın tavsiyesi ile buldum grubu. 30 aylık deneme sürecimizin sonunda tüp bebek doktorları gezerken (vajinal muayene de dahil) adet olmadım. Kistim var diye ortalıklarda 10 gün dolaştım. Adet gecikmesinin 10. günü testte değerim 14159.00 çıktı veee hamileydimmmm... Dr un hesaplarına göre bugün 6+1 olduk inşallah. Kese ve bebek göründü. Nasipse çarşamba kalp atışaları. Endişe ile karışık çokkk heyecanlıyım. Beni en iyi siz anlarsınız
hoşbuldum tatlım bebişimin ilk arkadaşlarının günlerini görmek beni heyecanlandırdı :)Hg cnm rabbim tekrardan tamına erdirsin inşallah endişe yok her anın keyfini çıkar
Ilkine nolduki canım ?Evet bizde ilkinde herkese söylemiştik paylaşmıştık. Şimdi aklımız sıra nazar değmesin diye düşünüyoruz. :) dediğin gibi sürekli elimi karnıma koyup dua ediyorum. El müsavvir zikrini çekmek de çok iyiymiş hamileyken. Benden size öneri olsun bu da :)
Amin tatlım inşallah cinsiyetini ve doğumumuzu paylaşacağımız günleri de görürürüzhoşgeldin canım,anlamaz mıyız hepimiz heyecanla kalp atışlarını duyabilmek için bekliyoruz :) hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ayyy.. Evet... İnşallah tatlım. Kalp atışı çaramba bizim. Siz duydunuz mu?Hoş geldin canım aynı gün takibindeyiz inşallah hayırlısı ile kavuşuruz...
Mini mini arkadaşlar :) ne güzel yaa :) anneleri kurban olur onlara :) Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bebeklerimize hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahhhh :)hoşbuldum tatlım bebişimin ilk arkadaşlarının günlerini görmek beni heyecanlandırdı :)
Ben daha pazartesi keseyi yeni gördüm küçük bir şehirdeyim ultrason makinesi eski baya aldığımız çıktıda bulanıktı. haftaya kontrolüm var inşallah bebeği görücez belki kalp atışını da duyarız.ayyy.. Evet... İnşallah tatlım. Kalp atışı çaramba bizim. Siz duydunuz mu?
Minik ve tatlı arkadaşlar. :) Rabbim sağ salim ve hayırlı şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah..Mini mini arkadaşlar :) ne güzel yaa :) anneleri kurban olur onlara :) Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bebeklerimize hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahhhh :)
İnşallah canım. Ben de bulanık aldım. Vajinal ultrasonda idrar olmaması gerekiyordu. Cahillik işte bu kontrole de öyle gittim. Karından bakılınca öyle olmuyormuş meğer :)İnşallah duyarız muhteşem kalp atışlarını :)Ben daha pazartesi keseyi yeni gördüm küçük bir şehirdeyim ultrason makinesi eski baya aldığımız çıktıda bulanıktı. haftaya kontrolüm var inşallah bebeği görücez belki kalp atışını da duyarız.
Ay inşallah çok merak ediyorumm. kalp atışlarını gördüğüm gün sevinçten ağlıycam herhaldeİnşallah canım. Ben de bulanık aldım. Vajinal ultrasonda idrar olmaması gerekiyordu. Cahillik işte bu kontrole de öyle gittim. Karından bakılınca öyle olmuyormuş meğer :)İnşallah duyarız muhteşem kalp atışlarını :)
canım çok geçmiş olsun.inşallah bişey olmaz.aklına kötü şeyler getirme hemen.umarım daha iyisindir.haberlerini bekliyorum.
şuan hastahanedeyim cnm . bakalım ne diyecek dr. çıkınca yazıcam yine
inşallah ciddi birşey yoktur canım, dualarımız seninle...şuan hastahanedeyim cnm . bakalım ne diyecek dr. çıkınca yazıcam yine
Hayırlı ve güzel haberle alırsın inş canim duamiz seninleşuan hastahanedeyim cnm . bakalım ne diyecek dr. çıkınca yazıcam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?