canim benim duydugum kadariyla batuhan bey normal doguma girmiyormus normal dogum dusunuyorsan mutlaja sor derimBen Başkent hastanesi Göğşen hocaya gidiyorum ve çok memnunum. Ama doğumu kısmetse daha donanımlı olduğunu düşündüğüm için, Ankara Tıp'ta yapmak istiyorum. Mayıs ayı için Batuhan Özmen hoca dan ilk randevumu aldım. Doğum için Batuhan hoca ve Ankara Tıp Fakülte hastanesi için yorumu olanlardan yardım bekliyorum.
merhaba indirimleri takip ediyorum genelde englıshhomedan aldım biraz markafonide chıcco ındırımı vardı tulum aldım acıty yanında ebekte indirimler oluyo acıty de c&a ve hm dede indirimli güzel şeyler bulabilirsinSelam hanımlar ben Hrs kadın doğumda Şengül Parlak hocaya gidiyorum.hastanemden ve doktorumdan memnunum çok ilgililer. Fiyatları biraz pahallı sadece. Muayene 80 tl, doğum paketi 7000 tl, sadece doğum 4100tl.
İkili tarama 158, dörtlü tarama 162, ayrıntılı usg 450 tl. Bebek alışverişine başlayan varmı aranızda. Ankarada en uyguna en çok çeşiti nerelerde bulurum bilmiyorum.
birde ulusta samanpazarı var girişinde bebek oda susleri aksesuarlar hem çok güzel hemde uygunmerhaba indirimleri takip ediyorum genelde englıshhomedan aldım biraz markafonide chıcco ındırımı vardı tulum aldım acıty yanında ebekte indirimler oluyo acıty de c&a ve hm dede indirimli güzel şeyler bulabilirsin
merhaba indirimleri takip ediyorum genelde englıshhomedan aldım biraz markafonide chıcco ındırımı vardı tulum aldım acıty yanında ebekte indirimler oluyor. antareste de c&a ve hm dede indirimli güzel şeyler bulabilirsin
Canım doktorun şengül inan parlak mı zayıf bi doktormuSelam hanımlar ben Hrs kadın doğumda Şengül Parlak hocaya gidiyorum.hastanemden ve doktorumdan memnunum çok ilgililer. Fiyatları biraz pahallı sadece. Muayene 80 tl, doğum paketi 7000 tl, sadece doğum 4100tl.
İkili tarama 158, dörtlü tarama 162, ayrıntılı usg 450 tl. Bebek alışverişine başlayan varmı aranızda. Ankarada en uyguna en çok çeşiti nerelerde bulurum bilmiyorum.
Evet zayıf bi doktor 25 senelik tecrübem var demişti. Tanıyormusun.Canım doktorun şengül inan parlak mı zayıf bi doktormu
Canım benim eski bir doktorum vardı senin doktorunla aynımi bilemedim.ben şimdi nurten boyraz adında doktora gidiyorum muayenesi 100 ayrıntılı büyük ultrason 200 koru hastanesinde doğum yapacam inşallah orayla doktorun anlaşmasi var orasıda 3250 ücreti tavsiye ederim.kıyafet konusundada ben avmde hastane çıkışi aldım 140 lira saman pazarında aynısı 60 lira oralara bi bak derimSelam hanımlar ben Hrs kadın doğumda Şengül Parlak hocaya gidiyorum.hastanemden ve doktorumdan memnunum çok ilgililer. Fiyatları biraz pahallı sadece. Muayene 80 tl, doğum paketi 7000 tl, sadece doğum 4100tl.
Evet canım benim iki çocuğumda ona gittim ..çubukta doktorluk yaptı benim tek şikayetim muayenesinde ultrason tam iki dakika sürüyordu o iki dakikada soracağınızi sordunuz sordunuz başka kadın doktor olmadığı için tercih ettim şimdi nasıl bilmiyorum ama tecrübesi muhakkak vardır çünkü tüm çubuktaki kadınlar onun elinden geçti başka doktor şansımiz yoktu birde parayı çok severEvet zayıf bi doktor 25 senelik tecrübem var demişti. Tanıyormusun.
canim benim duydugum kadariyla batuhan bey normal doguma girmiyormus normal dogum dusunuyorsan mutlaja sor derim
Canım eğer ankarada oturuyorsan devlet hastanesinde büyük doğum 24 haftalık yeni doğan unitesi var özelde ise sadece koru hastanesinde oda 24 haftalıktan itibaren yeni doğan unitesi bulunuyorArkadaşlar bı bahsettiğiniz hastanelerin hangisinde yeni doğan ünitesi var, bilgili olan paylaşabilirmi??
Canim sanırım bi sinavimi ne varmış oyuzden onun hastası soylemistiMerhaba, Batuhan hocanin normal doguma girmedigini nerden duydunuz?
Bn de Batuhan hocaya gidiyorum da en son bana normal dogum icin hersey cok uygun dedi. Kuzenim, kardesim falan onun hastasiydi ve cok memnunduk; dogumuma Batuhan hoca gircek diye ist dan geldim bn, bi de normal doguma girmiyosa benim icin cok kotu olurCanim sanırım bi sinavimi ne varmış oyuzden onun hastası soylemisti
İstersen yüz yüze bi konuş caninm ben girmiyor diye duydumBn de Batuhan hocaya gidiyorum da en son bana normal dogum icin hersey cok uygun dedi. Kuzenim, kardesim falan onun hastasiydi ve cok memnunduk; dogumuma Batuhan hoca gircek diye ist dan geldim bn, bi de normal doguma girmiyosa benim icin cok kotu olurkocam ve kayinvalidem beni halleder omur boyu konusurlar walla
Ankara tip fakultesi ozelmi? Birde hastasi olmayanlari aliyorlarminurfakultediost: 42324708 .!.:ben Ankara tıp fakültesine gidiyorum. Dr um bölüm başkanı Cem bey. Hastane personel ve dr umdan memnunum. Odaları tek kişilik modern ve yeni.