2015 EYLÜL ANKARA ANNELERİ GEBELİK VE DOĞUM HANGİ HASTANE VE DR A GİDIYORSUNUZ???

Bende özel doktora gidiyorum nurten boyraz,muayenesi 100 lira cihazlari son model ultrason 4 boyutlu ilgisi süper doya doya bebeğinizi seyredin istediğinizi sorun doktora o şekilde yani,akropol ve koru hastanesi ile antlaşmasi var ben koruyu tercih ettim bu hafta ayrıntılı ultrasona gircem kendi muayenesinde gene uzman dr bakacak onun ücretide 200.doğum fiyatıni sorarsanız normal veya sezeryan fark etmiyor akropol 2.500 koru 3.250 dedi hastanede aksilik olmaz ise bir gece kalınacak nurten hanımin muayenesi çukurambarda koru hastanesiyle yan yanq

canim benim duydugum kadariyla batuhan bey normal doguma girmiyormus normal dogum dusunuyorsan mutlaja sor derim

Selam hanımlar ben Hrs kadın doğumda Şengül Parlak hocaya gidiyorum.hastanemden ve doktorumdan memnunum çok ilgililer. Fiyatları biraz pahallı sadece. Muayene 80 tl, doğum paketi 7000 tl, sadece doğum 4100tl.
İkili tarama 158, dörtlü tarama 162, ayrıntılı usg 450 tl. Bebek alışverişine başlayan varmı aranızda. Ankarada en uyguna en çok çeşiti nerelerde bulurum bilmiyorum.

merhaba indirimleri takip ediyorum genelde englıshhomedan aldım biraz markafonide chıcco ındırımı vardı tulum aldım acıty yanında ebekte indirimler oluyo acıty de c&a ve hm dede indirimli güzel şeyler bulabilirsin

birde ulusta samanpazarı var girişinde bebek oda susleri aksesuarlar hem çok güzel hemde uygun

Canım doktorun şengül inan parlak mı zayıf bi doktormu

Canım benim eski bir doktorum vardı senin doktorunla aynımi bilemedim.ben şimdi nurten boyraz adında doktora gidiyorum muayenesi 100 ayrıntılı büyük ultrason 200 koru hastanesinde doğum yapacam inşallah orayla doktorun anlaşmasi var orasıda 3250 ücreti tavsiye ederim.kıyafet konusundada ben avmde hastane çıkışi aldım 140 lira saman pazarında aynısı 60 lira oralara bi bak derim
Evet zayıf bi doktor 25 senelik tecrübem var demişti. Tanıyormusun.
Evet canım benim iki çocuğumda ona gittim ..çubukta doktorluk yaptı benim tek şikayetim muayenesinde ultrason tam iki dakika sürüyordu o iki dakikada soracağınızi sordunuz sordunuz başka kadın doktor olmadığı için tercih ettim şimdi nasıl bilmiyorum ama tecrübesi muhakkak vardır çünkü tüm çubuktaki kadınlar onun elinden geçti başka doktor şansımiz yoktu birde parayı çok sever

emili98 bacım gebe kalmadan önce şengül hanım banada aceleci geliyordu hatta muayenede ne soracağımı bile unutuyordum. Gelmem birdaha diyodum. Ben 1 yıldır ona gidiyorum sonra daha ilgili davranmaya başladı. Tahlil sonuçlarımı tlfnda arayarak bildiriyor. Muayene 15-20 dk sürüyo.
Samanpazarına hiç gitmedim. Tavsiyen için saol annem memleketten gelince gezeriz artık ankarayı. Bebek için kolay lohusa kıyafetleri hamile elbiseleri bakıcam. Yaz için rahat kıyafetler istiyorum dar pantolonları giymeyi sevmiyorum. Lcw daki Hamile pantolonları çok rahatsız geldi. Bi kac mağazaya daha baktım istedigim gibi birşeyler pek bulamadım. Deneyimli annelerden yardım alayım dedim.

Arkadaşlar bı bahsettiğiniz hastanelerin hangisinde yeni doğan ünitesi var, bilgili olan paylaşabilirmi??

Arkadaşlar bı bahsettiğiniz hastanelerin hangisinde yeni doğan ünitesi var, bilgili olan paylaşabilirmi??
Canım eğer ankarada oturuyorsan devlet hastanesinde büyük doğum 24 haftalık yeni doğan unitesi var özelde ise sadece koru hastanesinde oda 24 haftalıktan itibaren yeni doğan unitesi bulunuyor

Canim sanırım bi sinavimi ne varmış oyuzden onun hastası soylemisti
Bn de Batuhan hocaya gidiyorum da en son bana normal dogum icin hersey cok uygun dedi. Kuzenim, kardesim falan onun hastasiydi ve cok memnunduk; dogumuma Batuhan hoca gircek diye ist dan geldim bn, bi de normal doguma girmiyosa benim icin cok kotu olur kocam ve kayinvalidem beni halleder omur boyu konusurlar walla

İstersen yüz yüze bi konuş caninm ben girmiyor diye duydum

Zübeyde hanim hastanesinde doğum ddüşünenler varmi

ben Ankara tıp fakültesine gidiyorum. Dr um bölüm başkanı Cem bey. Hastane personel ve dr umdan memnunum. Odaları tek kişilik modern ve yeni.

nurfakultediost: 42324708 .!.:
ben Ankara tıp fakültesine gidiyorum. Dr um bölüm başkanı Cem bey. Hastane personel ve dr umdan memnunum. Odaları tek kişilik modern ve yeni.
Ankara tip fakultesi ozelmi? Birde hastasi olmayanlari aliyorlarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…