2015 EYLÜL ANKARA ANNELERİ GEBELİK VE DOĞUM HANGİ HASTANE VE DR A GİDIYORSUNUZ???

Ben aldım canım.hatta gün vermediler drum sinirlendi ayarlayın bişekilde dedi mayısa aksam saatine günü aldık.dısarda pahalı dedi.burda olman güvencem olmadıgı için daha uygun olur dedi.200tl miş.bende ok dedim.günü aldım.benim tarama testimin sonucunu kendi arayıp bildirdi cok güzel bir jestti benim için.benim şansım oldu bu dr çünkü dogumumda sıkıntı yasıcagımı bildiğim iiçin benim için önemli olan ilgi alakaydı onuda buldum :)
iyi olmuş canım bana da doktor kendisi dedi şimdiden randevu al diye sonre sekreter 27 haftama verdi ısrarla dedim 20 ile 22 arası olması gerek diye yokmuş farketmezmş doktorla görüşmek istedim ameliyattaymış bende devlette yaptırcam aldım randevumu hatta randevu almaya gittiğimde 3lü testimide yaptırdım çok şükür değerler normal çıkmış

M
iyi olmuş canım bana da doktor kendisi dedi şimdiden randevu al diye sonre sekreter 27 haftama verdi ısrarla dedim 20 ile 22 arası olması gerek diye yokmuş farketmezmş doktorla görüşmek istedim ameliyattaymış bende devlette yaptırcam aldım randevumu hatta randevu almaya gittiğimde 3lü testimide yaptırdım çok şükür değerler normal çıkmış
Masallah cok sükür iyi cıkmıs.ben ikiliyi yaptırdım spnuc iyi cıktı dr üçlü istemedi.bu cuma ister belki bilmiyorum.ama yaptırmayı düşünmüyorum.bu saatten sonra olumsuz bişeyi kaldıramamktan korkuyorum allaha emanet meleklerimiz saglıcakla doğarlar insallah.ben hesaplamadım ayrntılının kaçıncı haftaya geldiği.ama tarihi kafana takma canımkesin dediğin haftalarda olması gereksey di dr mutlaka o haftada der riske atmaz rahat ol.

Ben zübeyde hanımda kürtaj oldum ve durumum çık kötüydü ağır bir düşük geçirdim ona rağmen yanımda refakatçı kalmasına izin verilmedi. Ben o hastaneyi hiç önermiyorum. Devlet hastanesi arıyorsanız büyük doğum özel istîyorsanız sincan lokman hekim hastanesğnde mükemmel bir doktor var onu tavsiye ederim. Lokman hekim sigorta varsa 40 tl yoksa 79 tl muayenesi. Ve doğum fiyatları da uçuk değil..
sincan lokman hekimde hangi doktoru öneriyorsunuz?

Ben sincan lokman hekime gidiyorum aysun özen okay cok ilgili cok memnunum bi kere etlige gittim bin pismsn oldum lakayik basta. Saviyolar resmen

Etlik deva tipdaki bayan doktor çok ilgili ve tecrübeli üstelik muayene ücreti SGK için 20 tl

Türkan Örnek Hoca ya gidiyorum. Ben doğum sigortası paketi aldım Halk sigortadan, her şey dahil 4.750 TL ye geldi. Diğer kendi fiyatları hakkında bir bilgim yok malesef :/
canım bu fiyata herşey dahil mi?
ayrıntılı ultrason ve nst gibi.

c
Nerede yaptıracağına bağlı.. 4lü testi Medicana da 160 ya da 170 e yaptırdım tam emin değilim. Ayrıntılı ultrason için devlet hastanesine gideceğim. Ücretsiz yani.

peki canım Allah korusun doğumdan sonra bebekte bir sıkıntı oldu. Yoğun Bakım ücretsizmis ama annem için Otel parası alıyor lar.pakette o da ücretsiz mi

Ben Başkent hastanesi Göğşen hocaya gidiyorum ve çok memnunum. Ama doğumu kısmetse daha donanımlı olduğunu düşündüğüm için, Ankara Tıp'ta yapmak istiyorum. Mayıs ayı için Batuhan Özmen hoca dan ilk randevumu aldım. Doğum için Batuhan hoca ve Ankara Tıp Fakülte hastanesi için yorumu olanlardan yardım bekliyorum.

Ben Başkent hastanesi Göğşen hocaya gidiyorum ve çok memnunum. Ama doğumu kısmetse daha donanımlı olduğunu düşündüğüm için, Ankara Tıp'ta yapmak istiyorum. Mayıs ayı için Batuhan Özmen hoca dan ilk randevumu aldım. Doğum için Batuhan hoca ve Ankara Tıp Fakülte hastanesi için yorumu olanlardan yardım bekliyorum.

Merhaba , başkent hasatensinin muane ve tarama fıyatlarını öğrenebilir miyim? bende başkent düşünyrm ama maddı olarak kasar mı?

X