2015 EYLÜL ANKARA ANNELERİ GEBELİK VE DOĞUM HANGİ HASTANE VE DR A GİDIYORSUNUZ???

napicam yaa çok kararsizim
Bu arada canim az once tamamlayici saglik sigortasi diye bisey varmis limitsiz dogum paketleri var, bilgi almak icin basvurmustum medicanada tum kontroller +tahliller+normal yada sezerysn farketmez dogum ucreti 4500 tl gibi bir rakam soyledi, sadece dogum paketi de 2700 tlymis.
bir de ozel eryaman hastanesiyle anlasmalari varmis o da 2500 tlymis tum kontroller, tahliller ve dogumu kapsiyormus. Eryaman hastanesi nasil bi hastane acaba dogum icin giden var mi

canim SGK lilara mi 100 tl
arayıp bi öğrenmek lazım onu..
biz muayeneden çıkınca faturanın arkasına imza atıyoruz, o sırada bakmıştım..
100 liraydı muayene ücreti..
hatta eşimlede muhabbeti olmuştu çok aman aman değilmiş, nasıl olsa ayda bir geliyoruz falan diye..
bi öğren derim..
Aylin anıl arslan mükemmel bir hekim..
internet siteside var, aç detaylıca bak..

arkadaslar ben yarin için zubeyde Hanim kadın doğum hastanesi nden randevu aldım inşallah iyi bir dr denk gelir

arkadaslar ben yarin için zubeyde Hanim kadın doğum hastanesi nden randevu aldım inşallah iyi bir dr denk gelir
Ben zübeyde hanımda kürtaj oldum ve durumum çık kötüydü ağır bir düşük geçirdim ona rağmen yanımda refakatçı kalmasına izin verilmedi. Ben o hastaneyi hiç önermiyorum. Devlet hastanesi arıyorsanız büyük doğum özel istîyorsanız sincan lokman hekim hastanesğnde mükemmel bir doktor var onu tavsiye ederim. Lokman hekim sigorta varsa 40 tl yoksa 79 tl muayenesi. Ve doğum fiyatları da uçuk değil..

Merhaba bende Hacettepe de özgür beye gidiyorum. Güleryüzlü ilgili bi doktor ben memnun kaldım

canim bende Lokman hekim de elif terzi diye bir dr buldum ama nisan ayına randevu veriyorlar

bide ben Yenimahalle de oturuyorum sincan uzak olmazmi

bide ben Yenimahalle de oturuyorum sincan uzak olmazmi
Etlikte de Lokman Hekim var ama doktorları hakkında bir bilgim yok oranın. Benim doktorm Mustafa Celtemen diye birisi alanında uzman. Ve gerçekten hakkını vererek ilgileniyor bir soruyu 10 defa sorsan yılmadan tekrarlıyor

ben bugun zubeyde Hn gittim randevulu olduğum için çok fazla beklemedik dr ultrasona bakıp hareketlerini gösterdi ölçümler yaptı bence bir dev hastanesine göre iyi ama çok kalabalık bir hastane

Ben de Aylin Hanım'a gidiyorum, ama fiyatı bana da çok geliyor. 136 civarı eşimin anlaşması olduğu halde,%15 mi 20 mi ne indirimli hali yani.Doğum da 3500-5000 arasıydı sanırım. HRS yi aradım bugun kontroller 80 liraymış, doğum paketleri ortalama 7000 civarı. Medicana'da da muayene 205 lira,sigortalı için. Elif hanıma iyi diyorlar nisana randevu almıştım ama gidermiyim bilmiyorum. Doğum 1200 civarıydı geçen sene Etlik lokman hekimde ama çocuk ünitesi yok. Ufuk üniversitesi de 55 liraymış. Bildiklerim böyle ama hala karar veremedim ben de. Fikirlerimizi paylaşırsak bir yol bulaşacağım diye ümit ediyorum...

canim bende çok araştırdım ama hala bir karar veremedim diyebilirim suan dev hastanesine gidiyorum ama doğumu özelde yapmayi düşünüyorum ama çok uçuk fiyatlar uygun ve iyi bir dr hastane bulursan paylasirmisin

Ve ayrica etlik lokman hekim berbat bi yer bence.kadin dogumu bilmiyorum.acil e gittim bi kackere hepsinde de surundurduler
zubeyde Hanim da dr Müzeyyen güneşe gidiyorum Etlik Lokman hekime hiç gitmedim orda elif terzi varmış cok iyi diyorlar nisanda randevu aldım bakalim hayirlisi sen kime gidiyrsun

zubeyde Hanim da dr Müzeyyen güneşe gidiyorum Etlik Lokman hekime hiç gitmedim orda elif terzi varmış cok iyi diyorlar nisanda randevu aldım bakalim hayirlisi sen kime gidiyrsun
Kanber oguzer e gidiyorum.guleryuzlu tatli bi adam.cinsiyeti de soyluyor.muzeyyen hnm da iyi diye duydum guleryuzlu mu?elif terzi hakkinda bilgi almak isterim canim gidince haber verir misin nasim biri?benim evim yakin lokman hekime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…