2015 EYLÜL ANKARA ANNELERİ GEBELİK VE DOĞUM HANGİ HASTANE VE DR A GİDIYORSUNUZ???

hulyab27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
1.045
299
mrb eylül anneleri bende suan ankarada dr ve hastane aramaktayim dr ve hastane tecrübelerinizi paylaşırmisiniz??

canım benim dr um prof iskender başer. Gata'da anabilimdalı eski başkanı. aynı zamanda riskli gebelik uzmanı. tunalıda muayenehanesi var. 12. haftamdayım şuan. Allah kısmet ederse doğum için hastane ve fiyat konusu konuşulmadı erken daha ama dr. umdan memnunum. istediğim zaman arayabildiğim ve her defasında ilgiyle karşılandığım bir dr. bilgisi zaten tartışılmaz sürekli şehirdışı yurtdışı hastalar gelir. tavsiye ederim yani.

muayene ücreti nekadar birde doğum nerde yaptırıyor canim

benim çalıştığım bankayla anlaşması var 290 tl alıyo ama diğer hastalar için 330-340 tl civarı imiş. biraz fazla.. doğum yapılacak hastane hakkında hiç konuşmadık sağlıkla o günlere gelelim inşallah. ama daha önce bana bi operasyon yaptı medicana da yapmıştı o zaman. sanırım oradaki ekiple çalışıyo.

himm çok pahaliymis canım

Merhaba. Medicana ya gidiyorum. Doğum için sigorta paketlerini bir araştır istersen. Özel hastane düşünüyorsan bayağı uygun oluyor.

Merhaba. Medicana ya gidiyorum. Doğum için sigorta paketlerini bir araştır istersen. Özel hastane düşünüyorsan bayağı uygun oluyor.
özel hastane düşünüyorum fakat çoğu özel hastane çok kalabalık olduğu için dev hast gibi diyorlar o yüzden halen bir dr hastane bulamadım

merhaba bende ankarada prof mehmet erdeme gidiyorum gazi hastahanesinde öğretim görevlisi aynı zamanda muayene ücreti :300 ama tahlil ve diğer işlemler hastahanede yapılıyo

özel hastane düşünüyorum fakat çoğu özel hastane çok kalabalık olduğu için dev hast gibi diyorlar o yüzden halen bir dr hastane bulamadım

İstersen Medicana yı bir araştır canım hocamdan da memnun kaldım (Türkan Hoca). Bugün kontrole gitmiştim en az 20 dakika muayene etti. Konuştu ultrasona baktı çok memnun kaldım. Koru Hastanesini de araştırabilirsin.

tsk ederim canm bi araştırıym bakalım

Merhabalar hanimlar insallah bende eylul de dogum yapicam hastane konusunda baya bi karasizim suanda takibimi buyuk ortadogu tip merkezinde Esin hanima yaptiriyorum. Doktorumdan cok cok memnunum cok tatli ilgili bir kadin ayrica da cok deneyimli dun kontrolum vardi ve arkamda bekleyen baska bir hasta olmadigi icin 40,45 dakika sohbet ettik odasinda aklima takilan herseyi sordum hastane konusunu da danistim bana bir oneride bulundu farkli bir hastanede ben dogum yaptitirsam hem o hastaneye hem de bana ucret odemek zorunda kalicaksin istersen butun takiplerini 36. Haftaya kadar ben yaptirayim sonrada 100. Yil hastanesinde cok yakin bir arkadasim var seni ona yonlendireyi dogumunu o yaptirsin dedi. Ozel hastanelerin ve devlet hastanelerinin arti eksilerini de konustuk. Acaba 100. Yil hastanesi nasildir cok kararsiz kaldim ne yapmaliyim sizce

Ayrica da kizlar bilginiz olsun diye soyluyorum. Doktorumla dunku konusmamizda devlet hastaneleriyle ilgilk bircok sey ogrendim. Devlet hastanelerinde en ileri teknoloji var hicbir eksiklik yok doktorlar cok profesyonel ancak insan yerine koymuyorlar ilgi sifir seni sadece bir hamile kadin olarak goruyorlar duygular dusunceler kimsenin umrunda bile degil ayrica artik sezeryan oranlari cok arttigi icin devlette doktorlar cok sezeryan yaptirdiklari icin ceza aliyorlarmis ve bu yuzden de sezeyan olmasi gereken birini bile normal doguma zorlayabiliyorlarmis.

canim aslında bende dev hast iyi bir dr bulmak mesele yoksa en mantıklı olan dev diye dusunuyorum

canim aslında bende dev hast iyi bir dr bulmak mesele yoksa en mantıklı olan dev diye dusunuyorum
Haklisin canim ama teknolojik acidan hicbir eksiklikleri olmasa da yinede yaptiklari muamele de benim icin cok onemli dogum yapicaz sonucta kolay bisey degil insan daha ilgili guler yuzlu birilerini gorup bi nebze olsun daha rahatlamak istiyor.

Haklisin canim ama teknolojik acidan hicbir eksiklikleri olmasa da yinede yaptiklari muamele de benim icin cok onemli dogum yapicaz sonucta kolay bisey degil insan daha ilgili guler yuzlu birilerini gorup bi nebze olsun daha rahatlamak istiyor.
daha hic gitmedim ben dev hastanesine zubeyde Hn gitmeyi düşünüyorum birde Lokman hekim de dr elif terzi didiyorlar aradım randevuda nisan ilk hafta si için veriyorlar artık ne olur bilmiyorim

daha hic gitmedim ben dev hastanesine zubeyde Hn gitmeyi düşünüyorum birde Lokman hekim de dr elif terzi didiyorlar aradım randevuda nisan ilk hafta si için veriyorlar artık ne olur bilmiyorim
Canim ben zubeyde hanima rahim filmi icin gitmistim gittigim gun vazgectim orda yaptirmaktan. Acayip kalabalik hijyenden cok uzak. Uzun sure sira bekleyip doktorla gorusmeye girdim doktor suratima bile bakmadi elime bi kagit tutusturdu adet olunca randevu al bu ilaclari kullan gel dedi o kadar ilgisizdi ki bir an once basindan def etmeye calisir gibiydi. Birdaha da gitmedim zaten.

napicam yaa çok kararsizim

napicam yaa çok kararsizim
Cok zor gercekten ama iyi doktorlar da var tabiki iyi arastir gitmeden once bence tavsiyeyle filan git canim. Ben de fiyatlari uygun bir ozel hastane bakiyorum da 100. Yil digerlerine gore uygun gibi geldi bana da ama yenidogan unitesi filan var mi onu bilmiyorum suandaki gittiğim doktorum onerdi ordaki doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…