- 5 Aralık 2012
- 112
- 72
zubeyde Hanim da dr Müzeyyen güneşe gidiyorum Etlik Lokman hekime hiç gitmedim orda elif terzi varmış cok iyi diyorlar nisanda randevu aldım bakalim hayirlisi sen kime gidiyrsunVe ayrica etlik lokman hekim berbat bi yer bence.kadin dogumu bilmiyorum.acil e gittim bi kackere hepsinde de surundurduler
malesef canim benim Dr cinsiyet yasak soylemiyrum dedi sen 16 haftalik olunca özel dr gidip öğrenebilirsiniz dedi ben kamber beyi duydun iyi olduğunu ama bayan dr daha rahat konuşurum diye tercih ettim açıkçası doğumu nerde düşünüyorsun ilk bebeğini mi bekliyorsun elif Hn gidince sana dr hakkında düşüncemi yazarım canimKanber oguzer e gidiyorum.guleryuzlu tatli bi adam.cinsiyeti de soyluyor.muzeyyen hnm da iyi diye duydum guleryuzlu mu?elif terzi hakkinda bilgi almak isterim canim gidince haber verir misin nasim biri?benim evim yakin lokman hekime
Aylin Hn hakkinda olumlu yorumlar var ama doğum fiyati biraz çok geldi açıkçası ins sende menmundu kalırsın canimBen Ankara Tıp'a gittiğimi söylemiştim daha önce kontroller için. Doğumumu özel bir hastanede yapmak istediğim için Balgat Koru'dan doğum paketi satın aldım. 7 muayene + dörtlü tarama, şeker yükleme ve tetkikler + doğum için 4500 lira ödedim. Doktorum Aylın Anıl Arslan. İlk izlenimim olumlu. Umarım hastaneden de doktorumdan da sütm süreç boyunca memnun kalırım.
2. Bebegim Allah kismet ederse ilk bebegimi de orada dogum yaptim.memnun kaldim.benimle birlikte muayeneye girenlere soyledi cinsiyetleri benimkinide 3 lu taramada soyler gorurse insallah.saglikli olsunlarda onemli olan o ama 2.gebelikte cok merak ediliniyor.1 kizim varzubeyde Hanim da dr Müzeyyen güneşe gidiyorum Etlik Lokman hekime hiç gitmedim orda elif terzi varmış cok iyi diyorlar nisanda randevu aldım bakalim hayirlisi sen kime gidiyrsun
malesef canim benim Dr cinsiyet yasak soylemiyrum dedi sen 16 haftalik olunca özel dr gidip öğrenebilirsiniz dedi ben kamber beyi duydun iyi olduğunu ama bayan dr daha rahat konuşurum diye tercih ettim açıkçası doğumu nerde düşünüyorsun ilk bebeğini mi bekliyorsun elif Hn gidince sana dr hakkında düşüncemi yazarım canim
Hayır canım benim bir kız bir oğlum var bakalım bu gebelik süpriz2. Bebegim Allah kismet ederse ilk bebegimi de orada dogum yaptim.memnun kaldim.benimle birlikte muayeneye girenlere soyledi cinsiyetleri benimkinide 3 lu taramada soyler gorurse insallah.saglikli olsunlarda onemli olan o ama 2.gebelikte cok merak ediliniyor.1 kizim varsenin ilk gebeligin mi
insallah canım hersey yolunda gider herkes rahat doğum yapmak istiyr ama ankarada doğum fiyatları gerçekten çok uçuk ben 2 yıl önce eskişehirde doğum yaptım yanlış hatırlamıyorsam 850 tl verdim buna çocuk muayene topuk kan testi falan dahildir özel bir hastanede doğum yaptım dr mükemmel bir dr du caninFiyat bence de çok ama eşdeğer hastanelere bakınca diğerlerinden çok da fazla değil gibi geldi bana. TOBB ile görüştüğümde muayene ve tetkikler hariç 5500 dediler. Sadece doğum için bir hastaneye gidilmiyor bildiğiniz gibi mecburen muayene ücreti de vereceksin. Bu da fiyatı katlıyor. Ben sadece doğumumun normal yollardanve rahat olması umuduyla özel hastane tercih ettim. Umarım herşey yolunda gider. sizlerle güzel bir doğum hikayesi paylaşırım.
Ay ne guzel darisi bana.masallahHayır canım benim bir kız bir oğlum var bakalım bu gebelik süpriz
Rabbim isteyen herkese versin benim bildiğim kadarıyla zubeyde Hn sürekli gittiğin dr doğuma girmiyorum o an kim nöbetçi ise o giriyormus oyüzden ben özel hast dusunuyorum korkuyorum oyüzden dev.hast doğum yapmayaAy ne guzel darisi bana.masallah
Canim ben ilk dogumumu da orada yaptim memnundum.bi sorun cikmadi.ben sans olduguna inaniyorum.evet dr lar doguma girmiyor.sans işi kismetRabbim isteyen herkese versin benim bildiğim kadarıyla zubeyde Hn sürekli gittiğin dr doğuma girmiyorum o an kim nöbetçi ise o giriyormus oyüzden ben özel hast dusunuyorum korkuyorum oyüzden dev.hast doğum yapmaya
işimi şansa bırakmak istemiyrum canim korkuyorum 2 doğum yaptım ama ikiside özel hast oyüzden dev hast guvenemiyrumCanim ben ilk dogumumu da orada yaptim memnundum.bi sorun cikmadi.ben sans olduguna inaniyorum.evet dr lar doguma girmiyor.sans işi kismet
bende sincan koruyu tercih edenlerdenim.meltem hanıma almıştım ilk randevumu fakat gecikince hüseyin beyle tanışmış olduk.iyikide tanışmışım :) sanki bi arkadasımla sohbet ediyorum havasında geçti muayenemiz.ve ilk cinsiyet tahminini normalde yapmadıgı halde ısrarlarıma dayanamayıp yaptı ama yanılırsak üzülmemek sartıyla :) ve muayene cıkısında testimi yaptırdım yardımcı hostesi yanımdaydı asansöre binemediğim için cıkısa kadar yanlız bırakmadı beni.ben cok memnun kaldım.test sonucu için dr kendisinin aramasıda beni ayrıca memnun etti.arayıs içinde olanlara sincan koruyu gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim.ben de sincan koru da Meltem hanıma gidiyorum 95 tl sanırım muayene şimdilik memnunum inş. bir sıkıntı olmaz doğum da 2000 tl epidural olursa 350 tl daha ekleniyor başka meltem hanımın hastası olan varmı
ya ne iyiymiş hüseyin bey ben alıştım aslında meltem hanıma memnunum ama istediğim zaman ulaşamıyorum o beni hiç aramıyo :) ayrıntılı ultrason için de randevu alalmamam canımı sıktı ama ne yapalımbende sincan koruyu tercih edenlerdenim.meltem hanıma almıştım ilk randevumu fakat gecikince hüseyin beyle tanışmış olduk.iyikide tanışmışım :) sanki bi arkadasımla sohbet ediyorum havasında geçti muayenemiz.ve ilk cinsiyet tahminini normalde yapmadıgı halde ısrarlarıma dayanamayıp yaptı ama yanılırsak üzülmemek sartıyla :) ve muayene cıkısında testimi yaptırdım yardımcı hostesi yanımdaydı asansöre binemediğim için cıkısa kadar yanlız bırakmadı beni.ben cok memnun kaldım.test sonucu için dr kendisinin aramasıda beni ayrıca memnun etti.arayıs içinde olanlara sincan koruyu gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim.
Ben aldım canım.hatta gün vermediler drum sinirlendi ayarlayın bişekilde dedi mayısa aksam saatine günü aldık.dısarda pahalı dedi.burda olman güvencem olmadıgı için daha uygun olur dedi.200tl miş.bende ok dedim.günü aldım.benim tarama testimin sonucunu kendi arayıp bildirdi cok güzel bir jestti benim için.benim şansım oldu bu dr çünkü dogumumda sıkıntı yasıcagımı bildiğim iiçin benim için önemli olan ilgi alakaydı onuda buldum :)ya ne iyiymiş hüseyin bey ben alıştım aslında meltem hanıma memnunum ama istediğim zaman ulaşamıyorum o beni hiç aramıyo :) ayrıntılı ultrason için de randevu alalmamam canımı sıktı ama ne yapalım