2015 EYLÜL ANKARA ANNELERİ GEBELİK VE DOĞUM HANGİ HASTANE VE DR A GİDIYORSUNUZ???

Ankara tip fakultesi ozelmi? Birde hastasi olmayanlari aliyorlarmi

Ogretim uyelerinin ozel muayenesine gidebiliosun ama poliklinikleri de var diye biliyorum.. dogumda 20 haftadan sonra gelen poliklinik hastalarini almiyolar diye duymustum ama emin diilim..

zübeydede yapacam o zman kontrollerim orda cunkü

merhaba bende ankarada prof mehmet erdeme gidiyorum gazi hastahanesinde öğretim görevlisi aynı zamanda muayene ücreti :300 ama tahlil ve diğer işlemler hastahanede yapılıyo
Merhaba Canım, komşumuz son ayına kadar Mehmet Erdem in hastasiydi. Normal dogum planliyordu. Doğumun yaklaştığını doktoruna haber vermis. Doktorda şu şu belirtiler olduğunda gel demiş. Belirtiler olduğunda doktorunu aramış doktorun yurtdisinda olduğunu soylemisler. Tam bi fiyasko yani. Kadına sen git koru hastanesine seninle ilgilenecekler denmiş. O da gitti devlet hastanesinde doğurdu.

Dikmen'de Özel Ortadoğu 19 Mayıs Hastanesi Baran Hanima giden var mı ?
Ben 7. Ayıma kadar baran hanıma gittim, güzel ilgilendi, gereken herşeyi yaptı, sonra ailemin tanıdığı bir doktorum var onun doğum yaptırmasını istediğim için değiştirdim

merhaba benim doğumum başladığındada yurt dışındaydı ama ben cep telefonundan gece gündüz ulaştım kendısıde bana ulaştı ve doğumuma yetişti sezeryan oldum ve çok rahat geçti

Ben 7. Ayıma kadar baran hanıma gittim, güzel ilgilendi, gereken herşeyi yaptı, sonra ailemin tanıdığı bir doktorum var onun doğum yaptırmasını istediğim için değiştirdim
dogum konusunda kararsızım ben de.. memnun kalır mıyım kalmaz mıyım bılemıyorum..

koruda nurten hanımla doğum yaptınız mı memnun musunuz, biraz anlatır mısınız?

koruda nurten hanımla doğum yaptınız mı memnun musunuz, biraz anlatır mısınız?
Evet canım nurten hanımla koru hastanesinde yaptım doktorum o hastaneyle anlaşmasi vardı birazda özel hastanede yapacam diye heves ettim diyebiliriz benim bu dördüncü doğumum ilk normal üç sezeryan diğerleri devlet hastanesinde yaptım büyük doğum çok kalabalık olduğu için bu sefer ozeli tercih ettim ama şu bi gerçek eğer büyük doğumda iyi bir doktor ayarlayıp birde özel odada kalırsan inan bana özelden hiçbir fark yok ve daha paratikler diye bilirim koruda evet hemşireler gayet kibarlardi ama tam bir gün için o para verilirmi derseniz hayır derim doktorumda ameliyatta tam saatinde yanımdaydı dikişlerdende memnun kaldım ama hastane bu kadar parayı hak etmiyor bence

Ben de Nurten hanıma gidiyorum dediğiniz gibi çukurambar koruda yaptırıyor doğumu. Fakat fiyat konusunda içinize sinmeyen durum bende de mevcut :) bir de yakın zamanda bir arkadaşım kendisiyle koruda doğum yaptı doktordan çok memnun olmasına karşın hastane ve hemşirelerden hiç memnun kalmadılar yaşadıkları bazı olaylar sebebiyle.. Sincan koruya mı baksam acaba bir diyorum orda da bir arkadaşım hüseyin pehlivan başka bir arkadaşım günay (ya da gülay emin değilim) ile doğum yaptılar, ücret de yarı yarıya farkediyorum çukurambar-sincan arasından :/

Canım eğer sincana gidebilirsen lokman hekimide çok övdüler fiyat bakımından korunun yarısı birbuçuk ile iki arası koruda ben resmen aç kaldım yemekleri sıfır evden Komposto,yiyecek hazırlamasam onlara kalırsa öyle bekleyecektim bulabilirsen devlette özel bi dr bul derim çok daha tecrübeliler hemşireler

Ben de Nurten Boyrazın hastasıyım Uzun araştırmalar sonucu bulmuştum Nurten hocamı bir an bile pişman olmadım mayıs ayında Doğum yaptım. Çoğu doktorun sezaryen sebebi diyebileceği birkaç beklenmeyen durum gelişti Doğuma kadar ama hepsini profesyonelce halletti canım doktorum.normal doğumdan ölesiye korkan beni bile sıkıntısız bi şekilde her kolaylığı deneyerek başarıyla çıkardı doğumdan. Çukurambar koru hastanesiden de çok memnun kaldım özellikle ebe ve hemşireler çok ilgiliydi Doğuma giderken ve odana çıkarken sna özel asansör ayarlıyorlar çok ince bi düşünce bence yani her konuda tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…