- 22 Ekim 2014
- 49
- 10
- 33
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Merhaba canmm
Benimde çeyiz bitti gibi
Gelinlik dikiliyo
Nikah yeri kina yeri ayarlandi
Balayi hala karar veremedik
Sen nereye gideceksin
Kina kiyafeti kuafor esyalar duruyo
En önemlisi ev
Bu gunlerde ev bbakiyorum bulsam hemen alcam esyalari.. cok az bise alcam kira diye
Sende evi yerleştirmeyi dert etme yaa bi basladin mi geri geliyo
Gelinligini cok begendim musnutlu bi gelin olursun insallahhben ist de oturacağım burada çalışıyorum kiralarda suan 1000 tl aşağısı yok yani varda güzel değil evler resimleri yükledim
2 tane gelinlik ayakkabısı aldım
1 tane kına gecesi ayakkabısı
gelinliğim ve kınalığım
bn çok beğendimm umarım sizlerde beğenirsiniz....
Bende diktiriyorum daha provaya gitmedim ve cok heycanliyimmmcanım yükledim hepsini gelinliğim daha dikilmedi dikilincede atarım resmini gelinliğimin onündeki inciler yerine düğme olacak boğazi da tam olmayacak.
Bende erken rezervasyon yaptirmak istiyorum karar veremedikBiz kapadokya ve fethiyeye gideceğiz arka arkaya, çok erken yaptırdık rezervasyonu. Ev çok önemli, tavsiyem öğretmen atamaları ve üniversite yerleştirmeleri olmadan ev bulman yönünde. O ara herkes hücum ettiği için iyi evler azalıyor, fiyatlar da yükseliyor.
Bizim ev kendimizin ama yine de eşyayı az aldık. Hiç gerek yok evi doldurmaya, sonra zamanla alınacak şeyler olacak zaten.
Bende diktiriyorum daha provaya gitmedim ve cok heycanliyimmm
Bende istanbuldan tutucam netten baktim ama bulamadim bakmaya devam ediyorum bu ay tutabilsem esyalari alcam
Gelinligini cok begendim musnutlu bi gelin olursun insallahh
Bindallı konusuna ben daha hic girmedim ama seninki guzelmiss
Ya bende gelinligin altına beyaz converse alcam ama kararsızm iki ayakkabi alip cekimlerde topuklu mu giysem yada yuksek tabanli cobvetselerden mi giysem
Amin canim insallahbn eşyaları aldım mağazada bekliyolar hepsi çok güzel sadece bi köşe takımı alınacak ve beyaz eşyalar cnm borç ödüyoruz düğüne kadar bitcek inşallh kiracı olmak zor rabbim inşş hepimizi bir ev sahibi yapar inşallhh
Amin canim insallah
Rabbim gule gule oturmayi kullanmayi nadip etsin hepimize
Ben kucuk koseler varya onlardan alcam bide yemek masasi belki tv unitesi
Yatak odasini takim almicam.. kisa sure kirada durcam.. mobilyalar bozuluyo tasinirken. bazayla uclu dolap alcam o kadar.. kendi evime tasinirken sadece bazayla masayi getircem digerlerini vercem
Tavsiyene uyucam canmmöncelikle güzel dileklerin için tsk ederim cnm inşalahh hepimiz çokk mutlu oluruz... amin..
ayakkabılara gelince benim hep küçüklükten beri hayalimdi gelinliğin altına pembe ayakkabı giymek ve o yuzden pembeyi tercih ettim fotoğrafçı topkluyla yürüyemessin okdar dedi o yuzden birtane topklu birtanede o bambinin ayakkabısı comverse tarzı olan pembe dantelli ayakkabıyı aldım rahatlık onemli bitkin düşmek istemiyorum foto çekimlerinde bnde kesinlikle 2 ayakkabı tercih etmelisin cnm...
Tavsiyene uyucam canmm
Bende yorulmak istemiyorum benimki nikah sabah yedide kalkmam lazım yetismem icin
Sonrasinda direkt balyina gitcez yok falanda yorar beni
Ev bulma konusunda sansliyim diye dusunuyodum nisanlimin isi geregi ama ben yakinda olsun istiyorum o calistigi icin ben bakiyorumaslında mantıklı canım biz birkere alalım çıksın aradan diye düşünerek hepsini aldık ama ikimizde çalışacağımız için fazla taşınmayız ev alırız diye düşünüyorum allh nasip ederse zaten diger türlü istanbulda geçinmek çok zor cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun kiralik evlerede emlakçıdan bakmamaya gayret et bir kira bedeli emlak komisyonu istiyolar utanmadan soygun gibi birsey..
ben sahibinden.com ve hürriyet emlaktan bakıyorum takip etmeye çalışıyorum bide gezerken gördüğüm yerleri arıyorum soruyorum cnm.
Ev bulma konusunda sansliyim diye dusunuyodum nisanlimin isi geregi ama ben yakinda olsun istiyorum o calistigi icin ben bakiyorum
Ev bakma konusunda tecrubem yok netten bakip gidicem sahibinden olmasina dikkat ediyorum bakalim nasipte neresi var
Canm ben calismiyorum nisanliminda sabit bi yeri yokinşallah hayırlısıyla bulursun biryer bulursun canım evin işe yakın olması önemli akşama kadar çalışıp bide o yol çeklimio
Canm ben calismiyorum nisanliminda sabit bi yeri yok
Bana istedigin yerden bak dedi
Bende en yakin yerden bakmaya calisiyorum anneme yakin olayim diye
Insallah buluruz canim yaoleyse eğer en mantıklısı zaten anneye yakın olmak bende ole yapacağım cnm zaten işimde yakın anneme evide yakın tutarım uygun bulabilirsem
MerhabaaaaKızlar merhaba nasılsınızz
merhaba canımmmMerhabaaaa
Ben iyiyim sen nasılsın