- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 32
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Ben henüz daha karar veremedim nereye gideceğimize erken rezervasyonda uygun oluyo ama bakalımKızlar Balayını nasıl ayarladınız bu nette dolaşan turlarla gidince daha uygun fiyat oluyo ama ne kadar Güvenilir arada baya fark oluyo çünkü var mı aranızda böyle bi şey yapan
Problem olmazsa turun adını öğrenebilir miyim?ben biraz endişeliyim de bu konudaBen henüz daha karar veremedim nereye gideceğimize erken rezervasyonda uygun oluyo ama bakalım
Karar verdiğimizde turla gidicez ama bilindik bi marka o yüzden sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum
Ets turla gitmeyi düşünüyoruzProblem olmazsa turun adını öğrenebilir miyim?ben biraz endişeliyim de bu konuda
Antalya Lara düşünüyoruz aslında Yunan adalarını da istiyorduk ama İkimiz de öğretmeniz iznimiz çok yok bi de iki düğün olacak bizde 5 gün arayla boşu boşuna yorulmuş olacaz diye Lara yı düşünüyoruz bir kaç otel de bulduk ben de ETS turu düşünüyorum zaten ama pek bi bilgim yok turla gidince maddi fark dışında bi fark oluyor mu bi de nette bir kaç şikayet okudum işte turla gelenlerin odaları farklı oluyor falan diye bunlar Kafamı kurcaladı?saol teşekkurler sende bulursun inş
Ets turla gitmeyi düşünüyoruz
Nişanlım kullanıyomuş daha öncede memnunmuş o yüzden bizde ets ile gitcez
Sen yer belirledin mi. Antalya Lara düşünüyoruz aslında Yunan adalarını da istiyorduk ama İkimiz de öğretmeniz iznimiz çok yok bi de iki düğün olacak bizde 5 gün arayla boşu boşuna yorulmuş olacaz diye Lara yı düşünüyoruz bir kaç otel de bulduk ben de ETS turu düşünüyorum zaten ama pek bi bilgim yok turla gidince maddi fark dışında bi fark oluyor mu bi de nette bir kaç şikayet okudum işte turla gelenlerin odaları farklı oluyor falan diye bunlar Kafamı kurcaladı?
Önemli değil canım olur öyle aradaAy kızlar kusura bakmayın bu sitede yeniyim Cevapları yazarken sanırım biraz karıştırdım
Ooo nasıl bişey aldın nerden aldın en önemlisi hani bize resimBen bugün gelinliğimi aldımmm
Tamam o zamn atarsınYa resim atmayı bilmiyorum bi de dikilecek tam olsun Üstüme göre o zaman koyarım dantel işlemeli ben çok beğendim ama çok gezdim çok yoruldum bi de ufak tavsiye pazarlığı iyi yapın adamlar baya baya fiyatı düşürüyor
Bu arada resim atmak için cvp yaz yerinde sağ altta dosya yükle butonu var ordan yükleyebilirsinYa resim atmayı bilmiyorum bi de dikilecek tam olsun Üstüme göre o zaman koyarım dantel işlemeli ben çok beğendim ama çok gezdim çok yoruldum bi de ufak tavsiye pazarlığı iyi yapın adamlar baya baya fiyatı düşürüyor
kız sen buradamı takılıyon bende diyom bu kız nerelerde hiç göremiyorummkızlar bu da benim gelinliğim
Canım istanbul da mi rv arıyorsunSelam kızlar nasıl gidiyo hazırlıklar biz ramazan dolayısıyla ara verdik biraz dinlenmece yapıyoruzama şu ev bulma konusu çok moralimi bozuyo kiralar öyle pahalı ki rüyalarıma giriyo artık inşallah gönlümüze göre evler buluruz o kadar özene özene aldığımız eşyalarımızı içimize sinen evlerimize yerleştirirriz herşeyden önemlisi ev konusuymuş zaman yaklaştıkça daha çok anladım