2015 Ekim ayında evleneceklerr

Kızlar Balayını nasıl ayarladınız bu nette dolaşan turlarla gidince daha uygun fiyat oluyo ama ne kadar Güvenilir arada baya fark oluyo çünkü var mı aranızda böyle bi şey yapan
Ben henüz daha karar veremedim nereye gideceğimize erken rezervasyonda uygun oluyo ama bakalım
Karar verdiğimizde turla gidicez ama bilindik bi marka o yüzden sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum

Ben henüz daha karar veremedim nereye gideceğimize erken rezervasyonda uygun oluyo ama bakalım
Karar verdiğimizde turla gidicez ama bilindik bi marka o yüzden sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum
Problem olmazsa turun adını öğrenebilir miyim?ben biraz endişeliyim de bu konuda

saol teşekkurler sende bulursun inş
Antalya Lara düşünüyoruz aslında Yunan adalarını da istiyorduk ama İkimiz de öğretmeniz iznimiz çok yok bi de iki düğün olacak bizde 5 gün arayla boşu boşuna yorulmuş olacaz diye Lara yı düşünüyoruz bir kaç otel de bulduk ben de ETS turu düşünüyorum zaten ama pek bi bilgim yok turla gidince maddi fark dışında bi fark oluyor mu bi de nette bir kaç şikayet okudum işte turla gelenlerin odaları farklı oluyor falan diye bunlar Kafamı kurcaladı?

Ay kızlar kusura bakmayın bu sitede yeniyim Cevapları yazarken sanırım biraz karıştırdım

Ya resim atmayı bilmiyorum bi de dikilecek tam olsun Üstüme göre o zaman koyarım dantel işlemeli ben çok beğendim ama çok gezdim çok yoruldum bi de ufak tavsiye pazarlığı iyi yapın adamlar baya baya fiyatı düşürüyor

Tamam o zamn atarsın
Bende seçtim gelinliğimi 1500 e aldım
Pazarlık yapmadık fazla çünkü fransız dantelli kampanya varmış bayaa uyguna geldi bize
Ben nette çok aradım gelinlik
Kendimi bildim bileli gelinlik 21 den istiyodum ordanda oldu çok şükür
Glinliği gösterdim aynısından yoktu ama aynı kesim vardı denedim içime sindi
Toplamda yarım saat falan anca sürmüştür hatta hemen sonrasında davetiye baktık o daha uzun sürdü beğenmesi falan

Bu arada resim atmak için cvp yaz yerinde sağ altta dosya yükle butonu var ordan yükleyebilirsin

Sana da hayırlı olsun canım o zaman gerçekte. Iyi denk gelmiş benimki de Ramazan indirimi varmış son günüymüş şans nasip işte

Selam kızlar nasıl gidiyo hazırlıklar biz ramazan dolayısıyla ara verdik biraz dinlenmece yapıyoruz ama şu ev bulma konusu çok moralimi bozuyo kiralar öyle pahalı ki rüyalarıma giriyo artık inşallah gönlümüze göre evler buluruz o kadar özene özene aldığımız eşyalarımızı içimize sinen evlerimize yerleştirirriz herşeyden önemlisi ev konusuymuş zaman yaklaştıkça daha çok anladım

[QUOTEöyle cangen, post: 41625760, member: 247349"]Selam kizlahayirlisiidiyo hazır, lıklar biz ramazan dolayısıyla ara verdik biraz dinlenmece yapıyoruz ama şu ev bulma konusu çok moralimi bozuyo kiralar öyle pahalı ki rüyalarıma giriyo artık inşallah gönlümüze göre evler buluruz o kadar özene özene aldığımız eşyalarımızı içimize sinen evlerimize yerleştirirriz herşeyden önemlisi ev konusuymuş zaman yaklaştıkça daha çok anladım[/QUOTE]
Bizde oyle canim bayramdan sonra yapicsz ins bakalim ne olcak hayirlis ins buluruz

18 Ekim gelini olarak bende de herkese Günaydın hazırlıklar girla devam ediyor yalnız ramazan ayı biraz engel şuan bayram dan sonra hiiic durmuyoruzzz

Canım istanbul da mi rv arıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…