- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
- Konu Sahibi suskunsevda
İİDİR CANM SE NASILSINKızlar merhaba nasılsınızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İİDİR CANM SE NASILSINKızlar merhaba nasılsınızz
merhaba canımmm
bende çok iyiyim neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklar kuzum[/QUOT
Bu aralar ev bakiyorum henuz guzel bi ev bulamadim
Evi bulsam.mobilyayi beyaz esyayi alcam
Sen neler yapiyosun
İİDİR CANM SE NASILSIN[/QUOTE
Naber canım ya nerelerdesin bakim senn
bende iyiyim sağol canım neler yapıyorsunn :)İİDİR CANM SE NASILSIN
Hangi marka aldiniz biz samsung düşunuyoruzbende iyiyim sağol canım neler yapıyorsunn :)
Canım bizde aynı durumdayız ev bakıyoruz hiç güzel ev yok beyaz eşyamızı begendik hafta sonu :)
bende samsung ve bosch arasında kaldım canım ama bosch da karar kıldım :)Hangi marka aldiniz biz samsung düşunuyoruz
Hepsini toplamda ne kadara aldinizbende samsung ve bosch arasında kaldım canım ama bosch da karar kıldım :)
canım buzdolabı , çamaşır makinesi ,bulaşık makinesi ,ankastre ocak fırın davlumbaz hepsi indirimle 10 bine geldi.Hepsini toplamda ne kadara aldiniz
Bende davlumbaz istiyorum temizligi kolay oluyo bide gorsel acidan ama fiyatlari bilmiyorumcanım buzdolabı , çamaşır makinesi ,bulaşık makinesi ,ankastre ocak fırın davlumbaz hepsi indirimle 10 bine geldi.
Ürünlerimizi beğendik ama henüz faturayı kestirtmedik davlumbaza aklım yatmadı bi türlü çok pahalı geldi ama o tip davlumbaz bütün markalarda aynı fiyat nerdeyse. Değer mi davlumbaza değmezmi anlamadım inan
amin canım inşallahh sen nerde yaşıyorsun kuzumBende davlumbaz istiyorum temizligi kolay oluyo bide gorsel acidan ama fiyatlari bilmiyorum
Ilk kiraya gitcegim icin set ustu ocak alcam
Ahhh bi kendi evim olsa simdi herseyi idarelik aliyorum evime gecince yenisini alabileyim diye
Istanbuldayim canm senamin canım inşallahh sen nerde yaşıyorsun kuzum
Alanyadayım canım ben Antalya ya gelin gidicemIstanbuldayim canm sen
Hmmm ben nişanlmla aynı mahallede oturuyorum yakından bi yer bakmak istiyorum henuz bulamadkAlanyadayım canım ben Antalya ya gelin gidicem
valla bizde cnm aynen ev aramaktayız erken tutmak istemiyoruz bi yandan da bizde işde beyaz eşyaya bakıyoruz yavaş yavs işdebende iyiyim sağol canım neler yapıyorsunn :)
Canım bizde aynı durumdayız ev bakıyoruz hiç güzel ev yok beyaz eşyamızı begendik hafta sonu :)
Ooo canım başladın mı hazırlıklaravalla bizde cnm aynen ev aramaktayız erken tutmak istemiyoruz bi yandan da bizde işde beyaz eşyaya bakıyoruz yavaş yavs işde
yokya tam deil beyaz eşyalar stndart oldugu için onları alcaz sanırım ev agustos gibi tuttacaz ya inşOoo canım başladın mı hazırlıklara
Ağustosta bulabilecekmisin ben başladım bakmaya tayinler oldu ya şimdi boşalmaya başlamıştır evleryokya tam deil beyaz eşyalar stndart oldugu için onları alcaz sanırım ev agustos gibi tuttacaz ya inş
evet cnm bitane bakmıs nişanlım zaten kiracının cıkmasını bekliyoruz işdeAğustosta bulabilecekmisin ben başladım bakmaya tayinler oldu ya şimdi boşalmaya başlamıştır evler
evet cnm bitane bakmıs nişanlım zaten kiracının cıkmasını bekliyoruz işde[/QUTE]
Hayırlısı olsun canm