2015 Ekim ayında evleneceklerr

canımmm ne görüyorum ordaaaaaa ben hamilemisin yani, ekim ayının ilk hamilesi sensin yani tebrik ediyorumm seni Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllahh....
Teşekkür ederim canım. Dün öğrendik, ben istemiyodum ama oldu. Öğrenmeden önce ağlayasım geliyodu ya hamileysem istemiyorum ben diye. Ama şimdi ona bişey olmasın diye her hareketime dikkat ediyorum.
Çok değişik bişey, içimde bişey var. Şaka gibi. Bazen hamile gibi hissetmiyorum.
Bana sürekli çocuk soranlara, yap diye baskı yapanlara(başta annem ve kv)söylemedik. Üç aylık olana kadarda söylemicez.

Merhaba canım evliliğin hayırlı olsun. Allah daim etsin. Hadi seninde haberlerini bekliyoruz. Banada arkadaş olursun burda

herkez öyle diyo çok güzel bi duygu olmadan önce hazır değilim daha zamanım var diyosun ama hiç bi zaman hazır hissedemezssin ki kendini... çok sevindim senin adına bencede ilk 3 ay tehlikeli kimseye söyleme ve çok dikkat et kendinee...
evet ikinci ekim ayı hamilesini bekliyoruzzzz :):):)

amin canım çok saol.inşş çok istiyorum hayırlısıyla :)) adet tarihime 2 gün var bakalım. test yapıcam :) haber veririm inş.

canım merhaba. dün akşam hafif kanamam oldu. yine de test yaptım. 2. çizgiyi gördüm. normal mi sence bu kanama. sevincim yarım kaldı. bugün adetimin 28. günü. ondan mı acaba yerleşme kanaması mı?

canım merhaba. dün akşam hafif kanamam oldu. yine de test yaptım. 2. çizgiyi gördüm. normal mi sence bu kanama. sevincim yarım kaldı. bugün adetimin 28. günü. ondan mı acaba yerleşme kanaması mı?
Canım merhaba
Bendede adetime iki günüm varken kanama oldu. Adett oldum sandım ama değilmişim. Normal adetten daha açık renkti. Iki gün sürdü.
Ben direkt kan testi yaptırdım. Daha net sonuç veriyo.
Allah hayırlısını gönlüne göre versin.

Çok saol Can'ım sağlıkla kucağımıza alırız inş. Bugün bi yoğun geldi duygularım erken mi oldu hazır miyim gibisinden. Sen de ilk öğrendiğinde öyle oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…