2015 Ekim ayında evleneceklerr

merhaba kızlar nasılsınız
bayadır giremiyorum bende
gelinligin cokk guzelmiş cnm bu arada yalnız keşke kemerli olmasaymış dedim biran ama çok güzel allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallhh...
merhaba cannn
Beğenmene sevindimm ama kemerini bende begenmedim diktiriyorum o yuzden kemeri olmacak
Sen neler yapiyosunn

Tekrar selamlar hanımlar çok yazamıyorum ama takipteyim :KK66: Herkese kolay gelsin.

Benim birçok şeyim tamamlandı, nişanlımla ikimiz de çalıştığımız için son dakikaya bırakmadan herşeyi halledelim dedik.

Nikah+Düğün+Kına yeri
Balayı (rezervasyon ve ulaşım halloldu)
Gelinlik (sipariş verdik son prova kaldı)
Çeyiz (birkaç eşya eksik sadece)
Mobilyalar

Genel olarak tamamız. Dış mekan fotoğrafçısıyla anlaşmak üzereyiz. Herşeyimizi internetten araştırarak en iyi kalite ve en uygun fiyatlısını bulmaya çalıştık. Çeyiz alışverişini ayrıntılı yapmadım, fazla eşya sevmiyorum herşeyden az aldım. Ama alacağım her parça tamamen içime sinsin diye çoook kararsızlıklar çektim, çoook streslere girdim. Sonunda istediklerimi buldum:KK59:

Şu an evi yerleştirme işi kaldı, ki gözümde en çok büyüyen şey o:KK17: Eşyalarımız gelince yerleştirmeye başlıycaz ve halı perdeleri o zaman alıcaz. Nasıl yerleşecek bu ev, onca eşyanın temizliği nasıl yapılacak:KK17:

Kızlar merhabaa beyaz eşyanızı hangi marka tercih ettiniz ve ne kdr tuttu:)

Benim ankastre set markası BOSH. Çok memnunum, fiyatını bilmiyorum evde hazır vardı. Çamaşır makinam bekarlıktan kalma REGAL çok uygun fiyatlıydı, maşallah taş gibi hala. Buzdolabım da SAMSUNG, 2000 TL civarı.

Tekrar selamlar hanımlar çok yazamıyorum ama takipteyim :KK66: Herkese kolay gelsin.

Benim birçok şeyim tamamlandı, nişanlımla ikimiz de çalıştığımız için son dakikaya bırakmadan herşeyi halledelim dedik.

Nikah+Düğün+Kına yeri
Balayı (rezervasyon ve ulaşım halloldu)
Gelinlik (sipariş verdik son prova kaldı)
Çeyiz (birkaç eşya eksik sadece)
Mobilyalar

Genel olarak tamamız. Dış mekan fotoğrafçısıyla anlaşmak üzereyiz. Herşeyimizi internetten araştırarak en iyi kalite ve en uygun fiyatlısını bulmaya çalıştık. Çeyiz alışverişini ayrıntılı yapmadım, fazla eşya sevmiyorum herşeyden az aldım. Ama alacağım her parça tamamen içime sinsin diye çoook kararsızlıklar çektim, çoook streslere girdim. Sonunda istediklerimi buldum:KK59:

Şu an evi yerleştirme işi kaldı, ki gözümde en çok büyüyen şey o:KK17: Eşyalarımız gelince yerleştirmeye başlıycaz ve halı perdeleri o zaman alıcaz. Nasıl yerleşecek bu ev, onca eşyanın temizliği nasıl yapılacak:KK17:
Merhaba canmm
Benimde çeyiz bitti gibi
Gelinlik dikiliyo
Nikah yeri kina yeri ayarlandi
Balayi hala karar veremedik
Sen nereye gideceksin
Kina kiyafeti kuafor esyalar duruyo
En önemlisi ev
Bu gunlerde ev bbakiyorum bulsam hemen alcam esyalari.. cok az bise alcam kira diye
Sende evi yerleştirmeyi dert etme yaa bi basladin mi geri geliyo

merhaba cannn
Beğenmene sevindimm ama kemerini bende begenmedim diktiriyorum o yuzden kemeri olmacak
Sen neler yapiyosunn

ewet canım çok güzel kemeri olmamasına sevindimm kemersiz daha zarif duracağına eminim bnde ramazandan sonra provalara başlıyorum bnde diktirecegim modelini beğendimm kina elbisesi ve gelinlik 2100 tl fiyat normal değilmi çalışıyorum uğraşmakla geçiyor zaman bizim düğünümüze 4 ay var evi kaç aya kala tutmak daha mantıklı olur biz bir ay kala düşünüyoruzz

ewet canım çok güzel kemeri olmamasına sevindimm kemersiz daha zarif duracağına eminim bnde ramazandan sonra provalara başlıyorum bnde diktirecegim modelini beğendimm kina elbisesi ve gelinlik 2100 tl fiyat normal değilmi çalışıyorum uğraşmakla geçiyor zaman bizim düğünümüze 4 ay var evi kaç aya kala tutmak daha mantıklı olur biz bir ay kala düşünüyoruzz
Canm begenmene sevindim
Benim sadece gelinlik 1500 hatta dantelini fransız istedim pahalı oluyo daha ama kampanya varmış fransız olmasına rağmen yine ayni fiyat
Gelinlik bindalli ikisini uyguna almissin benimki kampanya diye oyle oldu resim varsa atarmisin Merak ederim benn:KK70::KK70:
Evi ben bu günler bakıyorum çünkü evlet şuan bos tayinler falan oldu ya fiyatta daha uygun
Dugunden bi ay önce bulmak zor olabilir yani istedigin gibisini bulmak
Tabi evi tutacagin sehirde onemli

Canm begenmene sevindim
Benim sadece gelinlik 1500 hatta dantelini fransız istedim pahalı oluyo daha ama kampanya varmış fransız olmasına rağmen yine ayni fiyat
Gelinlik bindalli ikisini uyguna almissin benimki kampanya diye oyle oldu resim varsa atarmisin Merak ederim benn:KK70::KK70:
Evi ben bu günler bakıyorum çünkü evlet şuan bos tayinler falan oldu ya fiyatta daha uygun
Dugunden bi ay önce bulmak zor olabilir yani istedigin gibisini bulmak
Tabi evi tutacagin sehirde onemli[/QUO

tabiki atarım ama nasıl atacağımı bilmiyorum desem bn yeni üyeyim cnm ama deneyeyim bi

ben ist de oturacağım burada çalışıyorum kiralarda suan 1000 tl aşağısı yok yani varda güzel değil evler resimleri yükledim
2 tane gelinlik ayakkabısı aldım
1 tane kına gecesi ayakkabısı
gelinliğim ve kınalığım
bn çok beğendimm umarım sizlerde beğenirsiniz....

Eklentiler

• 1424589415333.jpg
    1424589415333.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 1424621518695.jpg
    1424621518695.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 55
  • IMAG0970.jpg
    IMAG0970.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMAG0969.jpg
    IMAG0969.jpg