- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Kızlar gelinliğim bu sizce nasıllEki Görüntüle 1559423
Canim ben bosch aldim hepsini ama ankastre degil buzdolabi camasir makinesi bulasik makinesi ve set ustu ocak bes bin tuttuKızlar merhabaa beyaz eşyanızı hangi marka tercih ettiniz ve ne kdr tuttu:)
teşekkür ederim canımmCanim ben bosch aldim hepsini ama ankastre degil buzdolabi camasir makinesi bulasik makinesi ve set ustu ocak bes bin tuttu
merhaba cannnmerhaba kızlar nasılsınız
bayadır giremiyorum bende
gelinligin cokk guzelmiş cnm bu arada yalnız keşke kemerli olmasaymış dedim biran ama çok güzel allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallhh...
Merhaba canm daha almadık ama samsung almayı düşünüyorumKızlar merhabaa beyaz eşyanızı hangi marka tercih ettiniz ve ne kdr tuttu:)
Hadi hayırlı olsunnKizlar evimizde kesinlesti gibi haftaya gidip esya bakacagiz sanirim kalan ne varsaşu gunlerde bi gecseydi
Bende bir ay sonra orduya gitcemHadi hayırlı olsunn
Ya bende ev bakıyorum bi ay sonra trabzona gitcem gitmeden bulabisemm
Amin canmm insallahBende bir ay sonra orduya gitcemo yuzden gitmeden esyayida halletmenin derdindeyiz.. sizinde hallolur umarim cabucak
Amin canmm insallah
Halledersin yaa var mi aklinda bi seyler
Kızlar merhabaa beyaz eşyanızı hangi marka tercih ettiniz ve ne kdr tuttu:)
Oy oyy kiyamiyomusun sennnAklimda bi tek asiriya kacmamak var.. nisanlim tek halletmeye calisiyo bi cok seyi kiyamiyorum..
Merhaba canmmTekrar selamlar hanımlar çok yazamıyorum ama takipteyimHerkese kolay gelsin.
Benim birçok şeyim tamamlandı, nişanlımla ikimiz de çalıştığımız için son dakikaya bırakmadan herşeyi halledelim dedik.
Nikah+Düğün+Kına yeri
Balayı (rezervasyon ve ulaşım halloldu)
Gelinlik (sipariş verdik son prova kaldı)
Çeyiz (birkaç eşya eksik sadece)
Mobilyalar
Genel olarak tamamız. Dış mekan fotoğrafçısıyla anlaşmak üzereyiz. Herşeyimizi internetten araştırarak en iyi kalite ve en uygun fiyatlısını bulmaya çalıştık. Çeyiz alışverişini ayrıntılı yapmadım, fazla eşya sevmiyorum herşeyden az aldım. Ama alacağım her parça tamamen içime sinsin diye çoook kararsızlıklar çektim, çoook streslere girdim. Sonunda istediklerimi buldum
Şu an evi yerleştirme işi kaldı, ki gözümde en çok büyüyen şey oEşyalarımız gelince yerleştirmeye başlıycaz ve halı perdeleri o zaman alıcaz. Nasıl yerleşecek bu ev, onca eşyanın temizliği nasıl yapılacak
merhaba cannn
Beğenmene sevindimm ama kemerini bende begenmedim diktiriyorum o yuzden kemeri olmacak
Sen neler yapiyosunn
Canm begenmene sevindimewet canım çok güzel kemeri olmamasına sevindimm kemersiz daha zarif duracağına eminim bnde ramazandan sonra provalara başlıyorum bnde diktirecegim modelini beğendimm kina elbisesi ve gelinlik 2100 tl fiyat normal değilmi çalışıyorum uğraşmakla geçiyor zaman bizim düğünümüze 4 ay var evi kaç aya kala tutmak daha mantıklı olur biz bir ay kala düşünüyoruzz
Canm begenmene sevindim
Benim sadece gelinlik 1500 hatta dantelini fransız istedim pahalı oluyo daha ama kampanya varmış fransız olmasına rağmen yine ayni fiyat
Gelinlik bindalli ikisini uyguna almissin benimki kampanya diye oyle oldu resim varsa atarmisin Merak ederim benn
Evi ben bu günler bakıyorum çünkü evlet şuan bos tayinler falan oldu ya fiyatta daha uygun
Dugunden bi ay önce bulmak zor olabilir yani istedigin gibisini bulmak
Tabi evi tutacagin sehirde onemli[/QUO
tabiki atarım ama nasıl atacağımı bilmiyorum desem bn yeni üyeyim cnm ama deneyeyim bi