- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 32
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Ya güzel olcak ama uğraşcam biraz beş tane kıza bindallı beğendirmek kolay olcakmı bilmiyorum.. onlardan sonrada ben beğencem.. ay bide kuaför olayı varOoo sen baya onem vermissin bindalli olayina
bende alabildigine gecistirdim kisa sure giyecegim dugunumde cok yer kaplamayacak.. ama cok guzel fikir seninkide goruyorum dugunlerde masalimsi oluyo
Visne çürügü gibi bi renk canim şalvar olayini halletmem lazim halledeyim resim atarim
Canim kacinci sayfada gelinligin?Kızlarrr
Ya yukarda gelinliğimin resmini attım tesettürlüsünden dikiliyo
Sizce nasıl bi duvak yaptırayım
Rahibe duvak olur mu
Bide gelinlkteki kemeri istemiyorum
Resimdeki dantel çok sönük kalıyo fransız yaptırcam
Ama duvakta çok kararsızım
Hoşgeldin canm aramıza dört ay var ortalama yetişir yaaKızlar merhaba aranıza yeni katıldım, ben de ekim gelini olacağım daha gelinliğimi bile sipariş etmedim:)) sadece kına ve düğün yerimhhazır:)))
82. SayfadaCanim kacinci sayfada gelinligin?
hosgeldin cnm :) sende bendensin daha bnde baslamadm bayramdan sonra inş baslıcam gelinlimeKızlar merhaba aranıza yeni katıldım, ben de ekim gelini olacağım daha gelinliğimi bile sipariş etmedim:)) sadece kına ve düğün yerimhhazır:)))
Gelinloikhosgeldin cnm :) sende bendensin daha bnde baslamadm bayramdan sonra inş baslıcam gelinlime
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım, ben de ekim gelini olacağım daha gelinliğimi bile sipariş etmedim:)) sadece kına ve düğün yerimhhazır:)))
Kızlarrr
Ya yukarda gelinliğimin resmini attım tesettürlüsünden dikiliyo
Sizce nasıl bi duvak yaptırayım
Rahibe duvak olur mu
Bide gelinlkteki kemeri istemiyorum
Resimdeki dantel çok sönük kalıyo fransız yaptırcam
Ama duvakta çok kararsızım
Gelinlik çok zarifmiş. Bencede kemerli yaptırma çok ortada bşyere koymuşlar saçma duruyor.
Buna şelale duvakta güzel olur, hepsi yakışır gibi.
Merhaba canmmesmaa_m
Aa evet canim bende baktim gelinligine aynen kemer olmasa olur ustu bana da biraz sonuk geldi acaba dantelin uzerine biraz parildayan seffaf boncuklardan mi attirsan? Duvakta pek anlamam ama bana da hepsi yakisir gibi geldi..
Ya ben şelale duvağa ba yı lı yorummmmmGelinlik çok zarifmiş. Bencede kemerli yaptırma çok ortada bşyere koymuşlar saçma duruyor.
Buna şelale duvakta güzel olur, hepsi yakışır gibi.
Merhaba canmm
Ya kemeri var diye dantelini sönük yapmışlar ama ben diktiriyorum o yüzden kemerini istemedim dantelde gelinlikçiyle seçicez fransız dantel yaptırcam daha güzel olurr
Olur eklerim bi hafta sonra provam var atarım size hemde fikirlerinizi almış olurumAynen canim iyi karar vermissin ☺ sizde diktirinde artik sizinde gelinlikli resimlerinizi gorelim ben hazir alinca coook erken almisim gibi oldu bi heyecan yok gelinlik konusunda bari sizin gelinliklerinizi heyecanla bekleyeyim☺
günaydınlarGünaydın kızlarr
Naber canmm nasılsınngünaydınlar