- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 32
- Konu Sahibi suskunsevda
Ümraniyedegüzelmiş cnm peki nerde diktiyosun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümraniyedegüzelmiş cnm peki nerde diktiyosun cnm
18 inde canımVALLA sen herseyi yapmısın masallah sana cnm . senn düğün tarihi kacındaydı benim daha bsye baslamadm bayramdan sonra inş bi başlasam anlatcam zaten sizin gibi
Merhaba canımmKızlar Merhaba ,
Benimde düğünüm 17 Ekimde Çeyizimi ben çoktan tamamladım ufak tefek eksikler var çok önemli değil.
Düğün salonunu tutmuştuk ama vazgeçtik başka biyer tutucaz 1-2 güne anlaşmak üzereyiz. ondan sonrada kuaförümü kesinleştirmem lazım. Evi biz ağustos sonu gibi tutmayı düşünüyoruz sonrada büyük eşyalar falan filan işte.
Ayyy çok teşekkür ederim canm ya inşallahhçok güzel prenses gibi olacaksın eminim
hosgeldın cnm hayırlı olsn bu arada sen de bendesn bnm çeyizim tatmam ama mobilyalar buyuk eşyalar gibi seyler agusto ancak evım olunca herseye yavas yavas baslıcz biz evde agostos ortası gibi belli olcak . oyuzden ev olmadan elim agızımz baglı anlıcan bişeye baslamadık
Merhaba canımm
Bizde evi bu ay tutucaz şuan tayinler falan olduğu için evler boştur sonra bulamayız diye şimdiden tutucaz
Kuaför işine benimde bakmam lazım yaa hangi kiaföre gideceğim belli ama daha konuşmadım
Merhaba canmmMerhabaa
nasılsın tatlımmmMerhaba canmm
Iyiyim sen nasılsınnnnasılsın tatlımmm
Anladm cnm en iyisini yapmısn18 inde canım
Ben ramazandan sonra gidicem bidaha düğüne yirmi gün kala gelcem sıkışmayım diye bitirmeye çalışıyorum
Vala daha bakmadm kufaere ama dolmaz ya sanmıyrm ayın sonuna kadar vakıt var ramazandan snra bende bakıcam işdeHoşbuldukk canm. Aynen ev olmadan birşey yapılmıyor. Boşuna kira ödememek içinde erken ev tutamıyoruz.
Seninde hayırlı olsun şimdiden. İnşallah gönlünce olur. Kuaförlerle konuşmak lazım doluyo çünküü
Ooo çok güzelmişş canmmkızlar bu da benim gelinliğim
tesekkür ederim canımOoo çok güzelmişş canmm
Benim gelinliğimin resmini attım buraya ama benimki o modelin tesettürlüsü olcaktesekkür ederim canım
inş canım iyi günlerde giyeriz benimde kayık yaka kol yapılacak dikilirkenBenim gelinliğimin resmini attım buraya ama benimki o modelin tesettürlüsü olcak
Musmutlu bi şekilde giyeriz inşallahh
Iyim canmm sen nasılsınKizlar nasilsiniz bende takipteydim bi kac gundur sadece.. dediginiz gibi ev olmadan bisey olmuyo.. ama bindallimi hallettim bende bu arada
Ooo sen baya onem vermissin bindalli olayinaIyim canmm sen nasılsın
Ayy benim bindallı işim zor ya beş kız benimle birlikte bindallı giycekler benimkinin daha ağır olması lazım taç falan takıcam şu osmanlı tacı gibi olanlardan
Gelinlik kadar kolay olmayacak bindallı işi benim için
HMMKizlar nasilsiniz bende takipteydim bi kac gundur sadece.. dediginiz gibi ev olmadan bisey olmuyo.. ama bindallimi hallettim bende bu arada
Kizlar nasilsiniz bende takipteydim bi kac gundur sadece.. dediginiz gibi ev olmadan bisey olmuyo.. ama bindallimi hallettim bende bu arada[hmm hayırlı olsun cnm hangi renk bindallın