- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Günaydınnngünaydın ekim gelinleri
a negüzl ya biz hala bekleyişdeyiz valla peki gelinliği nerden baktın cnm sorun olmazssa soylermısın fıkır edinelim :)Kızlaaaarr
Bugün gelinlikçiye gittim ve gelinliğimi seçtimm çok mutluyum
Davetiyelerde tamammm
Çeyizin çoğuda bitti
Siz neler yapıyosunuz
hayırlı olsun canım. benim çeyiz tamam davetiyelere karar veremedim henüzKızlaaaarr
Davetiyelerde tamammm
Çeyizin çoğuda bitti
Siz neler yapıyosunuz
merhaba kızlar :))
koşturmacadaydım ne zamandır takip edemedim
gelinliğim bitti(izmirde olanlar için öneride bulunabilirim)) :)) çeyizler tamama yakın bizim bi ev tutma ve eşya alma derdimiz kaldı gibi bakalım inşallah onlarda su gibi olur ..
davetiyeye bizde daha karar vermedik :)
kızlar hayırlı olsun =) gercekten az zamanımız kaldığını eksiklerimizin tamamlanma hızına baktıkça inanıyorum =) davetiyem ve bir kaç parça esyam kaldı benimde eksik =)Kızlaaaarr
Davetiyelerde tamammm
Çeyizin çoğuda bitti
Siz neler yapıyosunuz
Gelinlik 21 den baktım diktirip kiralıcama negüzl ya biz hala bekleyişdeyiz valla peki gelinliği nerden baktın cnm sorun olmazssa soylermısın fıkır edinelim :)
Tam dört ay varr benimkinekızlar hayırlı olsun =) gercekten az zamanımız kaldığını eksiklerimizin tamamlanma hızına baktıkça inanıyorum =) davetiyem ve bir kaç parça esyam kaldı benimde eksik =)
Merhaba canmmerhaba kızlar :))
koşturmacadaydım ne zamandır takip edemedim
gelinliğim bitti(izmirde olanlar için öneride bulunabilirim)) :)) çeyizler tamama yakın bizim bi ev tutma ve eşya alma derdimiz kaldı gibi bakalım inşallah onlarda su gibi olur ..
davetiyeye bizde daha karar vermedik :)
Sağol canmmmhayırlı olsun canım. benim çeyiz tamam davetiyelere karar veremedim henüz
çok güzel ve zarif canım =)Kızlar gelinliğim bu sizce nasıllEki Görüntüle 1559423
çok güzel prenses gibi olacaksın eminimKızlar gelinliğim bu sizce nasıllEki Görüntüle 1559423
VALLA sen herseyi yapmısın masallah sana cnm . senn düğün tarihi kacındaydı benim daha bsye baslamadm bayramdan sonra inş bi başlasam anlatcam zaten sizin gibiTam dört ay varr benimkine
Bu ay evimi tutup mobilyaları alcaz
Tabi bide bindallı kına hazırlığı falan var
Bişeler yaptıkça yapacaklarım azaldı diyorum ama aklıma hep başka yapılacaklar geliyo
hosgeldın cnm hayırlı olsn bu arada sen de bendesn bnm çeyizim tatmam ama mobilyalar buyuk eşyalar gibi seyler agusto ancak evım olunca herseye yavas yavas baslıcz biz evde agostos ortası gibi belli olcak . oyuzden ev olmadan elim agızımz baglı anlıcanKızlar Merhaba ,
Benimde düğünüm 17 EkimdeÇeyizimi ben çoktan tamamladım ufak tefek eksikler var çok önemli değil.
Düğün salonunu tutmuştuk ama vazgeçtik başka biyer tutucaz 1-2 güne anlaşmak üzereyiz.ondan sonrada kuaförümü kesinleştirmem lazım. Evi biz ağustos sonu gibi tutmayı düşünüyoruz sonrada büyük eşyalar falan filan işte.
güzelmiş cnm peki nerde diktiyosun cnmKızlar gelinliğim bu sizce nasıllEki Görüntüle 1559423
Teşekkürlerrrçok güzel ve zarif canım =)