2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Allah yardımcınız olsun inş. İşim zor deme, neler oluyor şu hayatta

rabbim ol dedikten sonra neler olmaz ki :) bir "kün feye kün" bütün her sey :) inşallah olur hayırla sağlıkla :)

Allah yardımcınız olsun inş. İşim zor deme, neler oluyor şu hayatta
rabbim ol dedikten sonra neler olmaz ki :) bir "kün feye kün" bütün her sey :) inşallah olur hayırla sağlıkla :)
İnşallah olur :) yarın rutin kontrolüm var. tek yumurtalığım inci kadar kıymetli. bakım zamanı geliyo ayda bir :)

zorunluluk olmasada doktorlar istiyor canım tüplerde tıkanıklık varmı diye bende de istemezler dedim ama doktor işi sağlama alalım dedi istersede çektir belki tüplerin tıkalıdır açılır
İnşallah sıkıntı olmaz kızlar.
hasta olmam inşallah dua edin. gerçi su anda hastalığa dair de gebeliğie dair de hiç bişey hissetmiyorum.

rutin muayene. tek yumurtalık olduğu için doktor ayda bir ultrason takibi yapıyo. önlem amaçlı
inşallah sorun çıkmıyıcak :) çok güzel bir şekilde bebişlerimizi alcez kucaklarımıza kııııııııııız :)

merabalar kızlar nasılsınız bakalım?
halide İnşallah hamişsindir. bizede bi nefes, neşe olur bebeğin. dualarım seninle

inşallahhhhhhh, hani bizim durum : köprüden önceki son çıkış misali :)
tüp bebek öncesi kendiliğinden olması için son çırpınışlar
sonra salıvercem kendimi tüp bebiş yollarına

Şu an tedavide misin canım? Yoksa kendiliğinden mi bekliyorsun?
3.asilamami eylulde oldum ve simdilik nadasa biraktik :) yani su an tedavi olmadan denemelerdeyiz ama olmazsa tedaviye baslicam. Tup bebek oncesi kendimize tanidigimiz son 3 ay... eger olmazsa hemen baslicammm tedaviye

Merhaba canlar, ben iyiyim teşekkür ederim halide nin de inş şans yanında olur
inşallahhhhhhh, hani bizim durum : köprüden önceki son çıkış misali :)
tüp bebek öncesi kendiliğinden olması için son çırpınışlar
sonra salıvercem kendimi tüp bebiş yollarına
günaydınn kızlar. msjları sabah sabah okumak iyi geliyo. bide güzel haberler gelirse değme topiğin keyfine
halide ''köprüden önce son çıkış'' ı İnşallah kaçırmazsın. çok güldüm okuyunca sağlıkla gelsin bebeklerimiz kucaklarımıza. ne kadar uğraştırıyo bizi yaramazlar hepimizin kucakları bebiş dolsun İnşallahhh

herkese günaydınlar
tüpçü annelerrrrrrrrrrrrrrrrinşlh böyle oluruz hepimizzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…