Allah yardımcınız olsun inş. İşim zor deme, neler oluyor şu hayattagünaydın :) kusura bakmayın akşamları nete girmem biraz zor oluyo girince de hemen çıkmak zorunda kalıyorum. bizim problemimiz bende. yumurtalıklarımdan biri yok ve diğerininde tüpü kapalı. işim çook zor ama Rabbime sığınıyorum. ilk kez tedavi olucam
Âmin canım benim âmin..........rabbim ol dedikten sonra neler olmaz ki :) bir "kün feye kün" bütün her sey :) inşallah olur hayırla sağlıkla :)
Allah yardımcınız olsun inş. İşim zor deme, neler oluyor şu hayatta
İnşallah olur :) yarın rutin kontrolüm var. tek yumurtalığım inci kadar kıymetli. bakım zamanı geliyo ayda bir :)rabbim ol dedikten sonra neler olmaz ki :) bir "kün feye kün" bütün her sey :) inşallah olur hayırla sağlıkla :)
ayda bir ne için gidiyorsun canım kontrole?İnşallah olur :) yarın rutin kontrolüm var. tek yumurtalığım inci kadar kıymetli. bakım zamanı geliyo ayda bir :)
rutin muayene. tek yumurtalık olduğu için doktor ayda bir ultrason takibi yapıyo. önlem amaçlıayda bir ne için gidiyorsun canım kontrole?
İnşallah sıkıntı olmaz kızlar.zorunluluk olmasada doktorlar istiyor canım tüplerde tıkanıklık varmı diye bende de istemezler dedim ama doktor işi sağlama alalım dedi istersede çektir belki tüplerin tıkalıdır açılır
İnşallah olur :) yarın rutin kontrolüm var. tek yumurtalığım inci kadar kıymetli. bakım zamanı geliyo ayda bir :)
inşallah sorun çıkmıyıcak :) çok güzel bir şekilde bebişlerimizi alcez kucaklarımıza kııııııııııız :)rutin muayene. tek yumurtalık olduğu için doktor ayda bir ultrason takibi yapıyo. önlem amaçlı
inşallah ve de aminnnnnn :)hadi hayırlısı bakalım :) inşallah her şey yolunda gider :)
herkese yeni günden merhaba
yeni güzel haberler almaya ....
merabalar kızlarmerhabaaaaaaaaa
inşallahhh güzel haberler alırık :)
27ekimi bekliyorum, bakalım başımıza neler gelecek :)
inşallah bebişim gelmiştirr :)
merabalar kızlarnasılsınız bakalım?
halide İnşallah hamişsindir. bizede bi nefes, neşe olur bebeğin. dualarım seninle
Merhaba canlar, ben iyiyim teşekkür ederimmerabalar kızlarnasılsınız bakalım?
halide İnşallah hamişsindir. bizede bi nefes, neşe olur bebeğin. dualarım seninle
Merhaba canlar, ben iyiyim teşekkür ederimhalide nin de inş şans yanında olur
Şu an tedavide misin canım? Yoksa kendiliğinden mi bekliyorsun?Insallah bacim insallahhhhhhh... o kadar cok istiyorummmmm kiii
3.asilamami eylulde oldum ve simdilik nadasa biraktik :) yani su an tedavi olmadan denemelerdeyiz ama olmazsa tedaviye baslicam. Tup bebek oncesi kendimize tanidigimiz son 3 ay... eger olmazsa hemen baslicammm tedaviyeŞu an tedavide misin canım? Yoksa kendiliğinden mi bekliyorsun?
Merhaba canlar, ben iyiyim teşekkür ederimhalide nin de inş şans yanında olur
günaydınn kızlar. msjları sabah sabah okumak iyi geliyo. bide güzel haberler gelirse değme topiğin keyfineinşallahhhhhhh, hani bizim durum : köprüden önceki son çıkış misali :)
tüp bebek öncesi kendiliğinden olması için son çırpınışlar
sonra salıvercem kendimi tüp bebiş yollarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?