- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
aralıkta başlıyorum inşl..istanbuldayım ben medicana bahçelievlerde başlıcam..inş ya ne zaman başlıyacaksın belli bir zamanı varmı istanbuldamısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aralıkta başlıyorum inşl..istanbuldayım ben medicana bahçelievlerde başlıcam..inş ya ne zaman başlıyacaksın belli bir zamanı varmı istanbuldamısın
kızlar ben çıkıyorum eşim uyuyalım diyor artık a.e.o
kızlar ben çıkıyorum eşim uyuyalım diyor artık a.e.o
Iyi uykular canımkızlar ben çıkıyorum eşim uyuyalım diyor artık a.e.o
hıı bende medıcalpark bahçelievlerde başalmıştım dondurulmuşlara oranın fiyatları ne kadar bilgin varmıaralıkta başlıyorum inşl..istanbuldayım ben medicana bahçelievlerde başlıcam..
Kiz ya cok guldum cok yasa emi....bizdede var gibi bi ameliyat bi gerek yok diyolar ama ben herife keciboynuzu kuru yapiyorum.90 gun sonra hurma poleni alacammyani15 gun sonra falan..polene alerjim var ben yemesemmi, bunye simdi ters teper tedavi oncesi..gecen tedavimde az poleni ictim yumurtanin etrafinda bisey dediler sarmis hatirlamiyorum ney nerdeyse tedavi sonlaniyordu, gerci tutmadi o baska...kismet ya iste sebeb olacakya oluyor rabbim vercekse onada bir sebeb buluyor hayirlisigungüldümost: 37373764 .!.:ah o varikosel ah o ileri gitmeyen cünyırlar :) rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla versin bebişlerimizi inş
cnm fiyat hakkında galiba 5 bindi diye hatırlıyorum ama daha fiyatı konuşmadık eşim kasımda sperm testti vericek o zaman konuşucaz ..maddi tarafınıhıı bende medıcalpark bahçelievlerde başalmıştım dondurulmuşlara oranın fiyatları ne kadar bilgin varmı
sağolasın ilaçlar içinde değildir zaten medıcaldede aynı fiyat oluyor o zamancnm fiyat hakkında galiba 5 bindi diye hatırlıyorum ama daha fiyatı konuşmadık eşim kasımda sperm testti vericek o zaman konuşucaz ..maddi tarafını
evet zaten ben rapor çıkarıp ilaçlarımı aldım aylar önce ama genede tam fiyat kasımda belli olur..sağolasın ilaçlar içinde değildir zaten medıcaldede aynı fiyat oluyor o zaman
inş emeklerimiz boşuna gitmezevet zaten ben rapor çıkarıp ilaçlarımı aldım aylar önce ama genede tam fiyat kasımda belli olur..
inşlh cnm inşlhhhhhhhhinş emeklerimiz boşuna gitmez
Kiz ya cok guldum cok yasa emi....bizdede var gibi bi ameliyat bi gerek yok diyolar ama ben herife keciboynuzu kuru yapiyorum.90 gun sonra hurma poleni alacammyani15 gun sonra falan..polene alerjim var ben yemesemmi, bunye simdi ters teper tedavi oncesi..gecen tedavimde az poleni ictim yumurtanin etrafinda bisey dediler sarmis hatirlamiyorum ney nerdeyse tedavi sonlaniyordu, gerci tutmadi o baska...kismet ya iste sebeb olacakya oluyor rabbim vercekse onada bir sebeb buluyor hayirlisi
Öyle bir zorunluluk yok tatlım. tabi ki yaptırabilirsin.Kizlar bisey sorucam tup bebis oncesi rahim filmi cektirmwk zorunlu mu. Benim 3asilamam vr.biri kimyasal gebelikle sonuclandi. Simdi ben rahim filmi cekilmeden tup bebek yaptirabilir miyim?
zorunluluk olmasada doktorlar istiyor canım tüplerde tıkanıklık varmı diye bende de istemezler dedim ama doktor işi sağlama alalım dedi istersede çektir belki tüplerin tıkalıdır açılırÖyle bir zorunluluk yok tatlım. tabi ki yaptırabilirsin.
Sana da iyi Akşamlar canım âmin hepimize inş bu güzel dualar. Sen de Hoşgeldin Aramıza:)Iyi akşamlar 2015 in güzel anne adayları :) yazdıklarınızı okudum maşallah hepinizin hazırlıkları bomba gibi. Kucaklarınızı Bebişler doldursun inşallah
amin inşIyi akşamlar 2015 in güzel anne adayları :) yazdıklarınızı okudum maşallah hepinizin hazırlıkları bomba gibi. Kucaklarınızı Bebişler doldursun inşallah
Hoşbuldumm sizler gibi anne olmayı isteyen , yumurcağını 4 gözle bekleyen anne aday adayıyım. Şu an tüp bebek raporu için tarih bekliyorum. 8 ay sonra 3 yılımız doluyo. İnşallah yaza başlıycaz Kısmet ...Sana da iyi Akşamlar canım âmin hepimize inş bu güzel dualar. Sen de Hoşgeldin Aramıza:)
Tanıyalım seni de? :)
Sizde sorun neydi canım?Hoşbuldumm sizler gibi anne olmayı isteyen , yumurcağını 4 gözle bekleyen anne aday adayıyım. Şu an tüp bebek raporu için tarih bekliyorum. 8 ay sonra 3 yılımız doluyo. İnşallah yaza başlıycaz Kısmet ...
günaydın :) kusura bakmayın akşamları nete girmem biraz zor oluyo girince de hemen çıkmak zorunda kalıyorum. bizim problemimiz bende. yumurtalıklarımdan biri yok ve diğerininde tüpü kapalı. işim çook zor ama Rabbime sığınıyorum. ilk kez tedavi olucamSizde sorun neydi canım?