• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

öncelikle herkese günaydın dicemde gün çoktaaan aydı :) onun yerine hayırlı günler hayırlı seneler diyim hicri yılımız hayırlara vesile olsun inşallah :) sorunun cevabına gelirsek yok canım ben dkab öğretmenliği yaptım :) şu tedavi işi olmasa tekrar yapmayı çok isterim her ne kadar bazen çok şımarık olsa da yeni nesil aralarında çok ii çocuklar da var onların hatırına tekrar isterim ki öğrencilerim hala mesaj atarlar niye gelmıyonuz diye :) böyle çıkarsız sevilmek ve sevmek harika bişey :) amaan sen kısacık soru sordun ben destan yazdım çenem düştü :)
doğru çocuklar da hep karşılıksız bir sevgi oluyor:) hele ki benim öğrencilerde:)

Ögretmenler odasina donmus kizlar burasi :)

Ben bugun evimi temizlettim. Resmen dokuluyorum su annnnn... esimde bi suru kizdi ki hasta olmadin belki hamissin neden hirpaladin kendini diye ama bu haftasonuda evi temizletmeseydim sanirim ev evlikten cikardi :))

Bu sabah itibariyle regl oldum maalesef. Bi umut daha cope...

vakti değilmiş daha üzüntü yok umut var hayaller var :)

Dogru. Yeni bir yol var onumde. Hastalik bitimi hemen rahim filmine. Sonraki ay da hemen tedaviye. Ciktigimiz yolda insallah muvaffak oluruz. Sen nasilsin neler yapiyorsun

Dogru. Yeni bir yol var onumde. Hastalik bitimi hemen rahim filmine. Sonraki ay da hemen tedaviye. Ciktigimiz yolda insallah muvaffak oluruz. Sen nasilsin neler yapiyorsun
hadi inşallah bakalım :) ben de şuan beklemedeyim düşükten sonraki ilk adetim olcağı için ne zaman adet olucam bilmiyorum temennim tabi ki olmamak da ama yaklaştı sanırım ara ara ığıl ığıl bi ağrım oluyo hayırlısı artık :)

hadi inşallah bakalım :) ben de şuan beklemedeyim düşükten sonraki ilk adetim olcağı için ne zaman adet olucam bilmiyorum temennim tabi ki olmamak da ama yaklaştı sanırım ara ara ığıl ığıl bi ağrım oluyo hayırlısı artık :)
Hakkinda hayirlisi olsun . Ama mucizelere ben inanirim :)

senin düşük ne zaman oldu canım? kendiliğinden mi düştü bi de?

bu arada herkese merhaba arkadaşlar:) MERHABA demeden daldım canlar;)

Herkese merhaba arkadaşlar;) 2 günlük dinlenme süresi Başlamış oldu an itibariyle.... Sizler nasılsınız?

Dünden beri kimseler gelmemiş buraya;(

galiba herkes yoğun :) ben hala bekliyorum adet olmadım daha :)

Back