- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Harika söylemişsin inş hepimiz böyle oluruzherkese günaydınlar
tüpçü annelerrrrrrrrrrrrrrrrinşlh böyle oluruz hepimizzzzzzzzzzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika söylemişsin inş hepimiz böyle oluruzherkese günaydınlar
günaydınn kızlar. msjları sabah sabah okumak iyi geliyo. bide güzel haberler gelirse değme topiğin keyfine
halide ''köprüden önce son çıkış'' ı İnşallah kaçırmazsın. çok güldüm okuyunca sağlıkla gelsin bebeklerimiz kucaklarımıza. ne kadar uğraştırıyo bizi yaramazlar hepimizin kucakları bebiş dolsun İnşallahhh
herkese günaydınlar
Hafta sonuna girmenin rahatlığıyla, acayip mutluyumbekleme modundayım :) hayat koşturması işte bugünlere şükür :) siz nasılsınız
cnm sen çalışıyorsun galiba ..Hafta sonuna girmenin rahatlığıyla, acayip mutluyum
Evet canım öğretmenim, sen?cnm sen çalışıyorsun galiba ..
ne güzel öğretmensin demekEvet canım öğretmenim, sen?
Teşekkür ederim canım inş sen de en yakın zamanda olursun.çalışan Bir bayan için öğretmen olmak gerçekten rahat, çünkü 1 de evde oluyorum şimdi kaçıncı sınıfsız tatlım? Yaş kaçtı bu arada? Ben 27 yaşındayımne güzel öğretmensin demek
ben aslında öğretmen olmaya aday adayıyım
acıköğretim imama hatip lisesinde okuyorum ya kuran kursu hocası yada 4 yıllık üniv. okuyup din öğretmeni olmak istiyorum şu durumda hem ev hanımıyım hem öğrenci
evet inşlh idealime kavusurum cnm benim yaş senden yaşlı ben 32 yaşındayım..Teşekkür ederim canım inş sen de en yakın zamanda olursun.çalışan Bir bayan için öğretmen olmak gerçekten rahat, çünkü 1 de evde oluyorum şimdi kaçıncı sınıfsız tatlım? Ya kaçtı bu arada? Ben 27 yaşındayım
Yok canım pek yaş farkımız yok:) ne güzel azmetmiş okumuşsun ben takdir ediyorum şahsen canım ben anasınıfı öğretmeniyim. Çocukları çok sevdiğimden. Bu mesleği Seçtim. İnş Allah hepimizi evlatlarına kavuşturur. Sen de sonra öğretmenliğine kavuşursun inş:)evet inşlh idealime kavusurum cnm benim yaş senden yaşlı ben 32 yaşındayım..
şöyle ki ben bi sene düz lisede okudum ordan iamam ahtipe geçtim aslına bakarsan benim 2015 yılının ortasında mezun olamam alzım düz liseye göre ama imam hatipe geçtiğim için iki sene daha okucam şuan 11.ci sınıftayım ama imam hatipte10.cu sınıftayım biraz karışık gelsede anlaşılabilir umarımzaten lise bitince direk üniv. geçiş yapıcam ondan sonra bakalım neler olur evet ebnde okumayı çok seven biriyim kısmet olmadı ben ilk okul mezunuydum ondna sonra annemin hastalığı çıktı okul falan kaldı ama evlendim orta okuluda dışardan okudum baktım tam benlik devam dedim kendime bi hedef koydum inşlh kauvuşurum önce evladıma sonra hocalığıma.. sen ilkokul öğretmenimisin..
ne güzel sen şimdiden miniklerle uğraşıyorsun sana ön hazırlık oluyor..hepimiz kavuşalım evlatlarımıza sağlıkla inşlh cnm...aminnnii dilekelrin için..Yok canım pek yaş farkımız yok:) ne güzel azmetmiş okumuşsun ben takdir ediyorum şahsen canım ben anasınıfı öğretmeniyim. Çocukları çok sevdiğimden. Bu mesleği Seçtim. İnş Allah hepimizi evlatlarına kavuşturur. Sen de sonra öğretmenliğine kavuşursun inş:)
öncelikle herkese günaydın dicemde gün çoktaaan aydı :) onun yerine hayırlı günler hayırlı seneler diyim hicri yılımız hayırlara vesile olsun inşallah :) sorunun cevabına gelirsek yok canım ben dkab öğretmenliği yaptım :) şu tedavi işi olmasa tekrar yapmayı çok isterim her ne kadar bazen çok şımarık olsa da yeni nesil aralarında çok ii çocuklar da var onların hatırına tekrar isterim ki öğrencilerim hala mesaj atarlar niye gelmıyonuz diye :) böyle çıkarsız sevilmek ve sevmek harika bişey :) amaan sen kısacık soru sordun ben destan yazdım çenem düştü :)Günaydınlar, gunef. Nasılsın? Sen de anasınıfında mı öğretmenlik yapıyordun?