• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

günaydınn kızlar. msjları sabah sabah okumak iyi geliyo. bide güzel haberler gelirse değme topiğin keyfine :KK37:
halide ''köprüden önce son çıkış'' ı İnşallah kaçırmazsın. çok güldüm okuyunca :KK48: sağlıkla gelsin bebeklerimiz kucaklarımıza. ne kadar uğraştırıyo bizi yaramazlar :KK69: hepimizin kucakları bebiş dolsun İnşallahhh :KK16:

Ayy canim ya bu gamli hallerden azcik siyrilalim de mi ama :) ya sorma ne cok peslerinden kosturdular daha dogmadan. Dogduktan sonra ne olur bilemiyorum. Esime diyorum bu kadar zahmetten sonra Rabbim bize kiz evlat verirse onu kimselere vermem, erkek evlat verirse de evermem ben onu :)
:KK45::KK45::KK45::KK45:

herkese hayırlı cumalar
images

Lherkese merhaba arkadaşlar ;) bu hafta çok yoruldum nedense ve hafta sonu ilaç gibi resmen :) nasılsınız ne var ne yok?

bekleme modundayım :) hayat koşturması işte bugünlere şükür :) siz nasılsınız

Evet canım öğretmenim, sen?
ne güzel öğretmensin demek
ben aslında öğretmen olmaya aday adayıyım
acıköğretim imama hatip lisesinde okuyorum ya kuran kursu hocası yada 4 yıllık üniv. okuyup din öğretmeni olmak istiyorum şu durumda hem ev hanımıyım hem öğrenci:KK28:

ne güzel öğretmensin demek
ben aslında öğretmen olmaya aday adayıyım
acıköğretim imama hatip lisesinde okuyorum ya kuran kursu hocası yada 4 yıllık üniv. okuyup din öğretmeni olmak istiyorum şu durumda hem ev hanımıyım hem öğrenci:KK28:
Teşekkür ederim canım inş sen de en yakın zamanda olursun.çalışan Bir bayan için öğretmen olmak gerçekten rahat, çünkü 1 de evde oluyorum şimdi kaçıncı sınıfsız tatlım? Yaş kaçtı bu arada? Ben 27 yaşındayım

Teşekkür ederim canım inş sen de en yakın zamanda olursun.çalışan Bir bayan için öğretmen olmak gerçekten rahat, çünkü 1 de evde oluyorum şimdi kaçıncı sınıfsız tatlım? Ya kaçtı bu arada? Ben 27 yaşındayım
evet inşlh idealime kavusurum cnm benim yaş senden yaşlı ben 32 yaşındayım..
şöyle ki ben bi sene düz lisede okudum ordan iamam ahtipe geçtim aslına bakarsan benim 2015 yılının ortasında mezun olamam alzım düz liseye göre ama imam hatipe geçtiğim için iki sene daha okucam şuan 11.ci sınıftayım ama imam hatipte10.cu sınıftayım biraz karışık gelsede anlaşılabilir umarım:KK48::KK48:zaten lise bitince direk üniv. geçiş yapıcam ondan sonra bakalım neler olur evet ebnde okumayı çok seven biriyim kısmet olmadı ben ilk okul mezunuydum ondna sonra annemin hastalığı çıktı okul falan kaldı ama evlendim orta okuluda dışardan okudum baktım tam benlik devam dedim kendime bi hedef koydum inşlh kauvuşurum önce evladıma sonra hocalığıma.. sen ilkokul öğretmenimisin..

evet inşlh idealime kavusurum cnm benim yaş senden yaşlı ben 32 yaşındayım..
şöyle ki ben bi sene düz lisede okudum ordan iamam ahtipe geçtim aslına bakarsan benim 2015 yılının ortasında mezun olamam alzım düz liseye göre ama imam hatipe geçtiğim için iki sene daha okucam şuan 11.ci sınıftayım ama imam hatipte10.cu sınıftayım biraz karışık gelsede anlaşılabilir umarım:KK48::KK48:zaten lise bitince direk üniv. geçiş yapıcam ondan sonra bakalım neler olur evet ebnde okumayı çok seven biriyim kısmet olmadı ben ilk okul mezunuydum ondna sonra annemin hastalığı çıktı okul falan kaldı ama evlendim orta okuluda dışardan okudum baktım tam benlik devam dedim kendime bi hedef koydum inşlh kauvuşurum önce evladıma sonra hocalığıma.. sen ilkokul öğretmenimisin..
Yok canım pek yaş farkımız yok:) ne güzel azmetmiş okumuşsun ben takdir ediyorum şahsen;) canım ben anasınıfı öğretmeniyim. Çocukları çok sevdiğimden. Bu mesleği Seçtim. İnş Allah hepimizi evlatlarına kavuşturur. Sen de sonra öğretmenliğine kavuşursun inş:)

Yok canım pek yaş farkımız yok:) ne güzel azmetmiş okumuşsun ben takdir ediyorum şahsen:KK66: canım ben anasınıfı öğretmeniyim. Çocukları çok sevdiğimden. Bu mesleği Seçtim. İnş Allah hepimizi evlatlarına kavuşturur. Sen de sonra öğretmenliğine kavuşursun inş:)
ne güzel sen şimdiden miniklerle uğraşıyorsun sana ön hazırlık oluyor..hepimiz kavuşalım evlatlarımıza sağlıkla inşlh cnm...aminnnii dilekelrin için..

ne hoş bi tevafuk bende iki senedir ücretli öğretmenlik yapıyodum ama bu senede tedavı olucam dıye başvurmadım evdeyim :)

Günaydınlar, gunef. Nasılsın? Sen de anasınıfında mı öğretmenlik yapıyordun?

Herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu GÜNAYDIN ı;)

Güzel0hatu0, post: 37469746, member: 488903"]Herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu GÜNAYDIN ı:KK66:[/QUOTE]
Guzel haftasonlari benim gibi isteysen iyi oluyo , yarin pazar

Günaydınlar, gunef. Nasılsın? Sen de anasınıfında mı öğretmenlik yapıyordun?
öncelikle herkese günaydın dicemde gün çoktaaan aydı :) onun yerine hayırlı günler hayırlı seneler diyim hicri yılımız hayırlara vesile olsun inşallah :) sorunun cevabına gelirsek yok canım ben dkab öğretmenliği yaptım :) şu tedavi işi olmasa tekrar yapmayı çok isterim her ne kadar bazen çok şımarık olsa da yeni nesil aralarında çok ii çocuklar da var onların hatırına tekrar isterim ki öğrencilerim hala mesaj atarlar niye gelmıyonuz diye :) böyle çıkarsız sevilmek ve sevmek harika bişey :) amaan sen kısacık soru sordun ben destan yazdım çenem düştü :)

Back