Maalesef Ankara'dan pek bir bilgim yokmerhaba arkadaşlar bende 27 aralık gibi regl olcam inşallah bu ay Ankara'da başlama kararı verdik Ankara da merkez tavsiyesi olan varmı hem korkuyorum hem çok istiyorum inşallah hepimizin duası gerçekleşir amin
Hoşgeldin canım kader arkadaşımherkese merhaba ohatuo cnm ben bilmiyordum burayı bilsem gelmem mi..
inşlh burdaki herkes evladına kavusur...
bende kendimi tanıtayım
ben 32 yaşındayım yaklaşık 9 senelik evliyim
esim azosprm hastası 2 tese ve bir varikosel ameliyatı oldu sonuç ooo he 1,5 yıl önce bi dr.la tedaviye başladık ve hamdolsun ki eşimde spermler çıktı artık inşlh kısmetse ocak ayında tüp bebek tedavisine başlıcam
bu ilk olacak daha önce eşim ameliyat olmadan ben tüp bebeğe hazırlanmıştım ama eşimde sperm çıkmayınca iptal oldu
hoşbulduk kaderdaşım...Hoşgeldin canım kader arkadaşım
Cnm allah yaridmcin olsun zor bi durum ya bencede pgt yapilmasi daha ii cunki ondada ayni seyleri yasasan bayagi yikim olur gene size ama tabiki karar sizin insl bu seferki denemende bebegine kavusursun cmmKizlar herkese iyi aksamlar 20 gun once buraya bende katilicagim aklima gelmezdi ikigun once degerim dustu ilaclari biraktim adet olmayi bekliyorum 4. Denememdi degerim 165 den 77 dustu olmadi esimdede bendede sorun yok tutunup birakiyor beni olmuyor artik doktor pgt yaptiralim diyor bebekler sagliksiz olabilir diyor 3 donmusum var onlara pgt yapalim diyor dr ama onlar sagliksiz cikarsa yeniden yumurta toplami olunca yine pgt yapariz diyor maddi acidanda cok zor bir durum doktor istersen donmuslari koyayim diyor istiyorsan pgt yapalim belki icinden biri saglam cikar koyariz diyor ama 3 de sagliksiz olursa silbastan yeniden baslanmasi lazim donmuslara pgt yaptirmayip koydursam hep gebe kalip kanda pozitif goruyorum sadece ilerisi gelmiyor ne yapcam ben ya
Amin canim cok saol insallah ne diyeyim rabbim buyukCnm allah yaridmcin olsun zor bi durum ya bencede pgt yapilmasi daha ii cunki ondada ayni seyleri yasasan bayagi yikim olur gene size ama tabiki karar sizin insl bu seferki denemende bebegine kavusursun cmm
Maalesef Ankara'dan pek bir bilgim yokAllah'ım kolaylık versin inş. 1 . Sayfadaki bilgilere göre sen de bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyebilirim.
Gebe kalamamak da zor, kalıp kaybetmek de zor;( eğer pgt yaptıracaksan sil baştan yaptırmak bence daha mantıklı, çünkü zaten Bayağı maliyetli bir işlem. Elde ne kadar çok embriyo olursa olasılığı artırır sonuçta. Canım sen de 1 . Sayfadaki bilgilere göre sen de bilgilerini yaz da seni de listeye ekleyim.Kizlar herkese iyi aksamlar 20 gun once buraya bende katilicagim aklima gelmezdi ikigun once degerim dustu ilaclari biraktim adet olmayi bekliyorum 4. Denememdi degerim 165 den 77 dustu olmadi esimdede bendede sorun yok tutunup birakiyor beni olmuyor artik doktor pgt yaptiralim diyor bebekler sagliksiz olabilir diyor 3 donmusum var onlara pgt yapalim diyor dr ama onlar sagliksiz cikarsa yeniden yumurta toplami olunca yine pgt yapariz diyor maddi acidanda cok zor bir durum doktor istersen donmuslari koyayim diyor istiyorsan pgt yapalim belki icinden biri saglam cikar koyariz diyor ama 3 de sagliksiz olursa silbastan yeniden baslanmasi lazim donmuslara pgt yaptirmayip koydursam hep gebe kalip kanda pozitif goruyorum sadece ilerisi gelmiyor ne yapcam ben ya
Ben de şimdilik iyi gidiyor. Pco lu olduğumdan adet tarihim belli değil;( Ocak ayının ilk Günlerinde tarlusal la maratonu başlatacağım inş...Merhabalar nasıl gidiyor hayat.
Aynen cok zor ama donmuslari koyarsamda tuttup dusuyor yine uzulen ben oluyorum yada devami gelse sakat olma olasiligi var en azindan sorunluycada sorununu ogrenmis olurum kafam karisik neyse doktorun fikrinide alirim ne derse onu yaparim benim yasim 27 merkez acibadem maslak 4 denememdi bundan sonraki 5 deneme olucak bizim sorun sebepsiz infertile hayirlisi artikGebe kalamamak da zor, kalıp kaybetmek de zor;( eğer pgt yaptıracaksan sil baştan yaptırmak bence daha mantıklı, çünkü zaten Bayağı maliyetli bir işlem. Elde ne kadar çok embriyo olursa olasılığı artırır sonuçta. Canım sen de 1 . Sayfadaki bilgilere göre sen de bilgilerini yaz da seni de listeye ekleyim.
Allah yardımcın olsun canım. Benimde çok canım sıkılıyor. Yaz biran önce gelse havalar ısınsa keşkeBen de şimdilik iyi gidiyor. Pco lu olduğumdan adet tarihim belli değil;( Ocak ayının ilk Günlerinde tarlusal la maratonu başlatacağım inş...
Aynen burası da acayip soğukAllah yardımcın olsun canım. Benimde çok canım sıkılıyor. Yaz biran önce gelse havalar ısınsa keşke
mrb kan degerlerıme bakıldı bır ay sonra sonuc cıkcak.ama doktor kan degerlerınde bı sorun gorunmuyor dedı.neyse pıhtılasma cıkmayacak gıbı ıns.Aynen burası da acayip soğuk
Hadi gözün Aydın inş canım. Sevindim senin adınamrb kan degerlerıme bakıldı bır ay sonra sonuc cıkcak.ama doktor kan degerlerınde bı sorun gorunmuyor dedı.neyse pıhtılasma cıkmayacak gıbı ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?