Rica ederim canım, bildiğim bir konuda seve seve yardımcı olurum her zaman. Önümüze zamanla bir Sürü engel çıkıyor, ama Allah bizi evlat sahibi yapacaksa inş o engelleri bir bir aşacağızsagol canım verdıgın bılgıler ıcın.hergun yenı bısey cıkıyo.aglamaktanda baska bısey gelmıyo ınsanın elınden.hamdolsun yınede.olacaksa zaten hersekılde oluyo.gorelım mevlam neyler neylerse gusel eyler
Tşkler canım seni de beklerim uğurla inş....2015 hepimizin evlatlarıyla buluştuğu bir yıl olsun topik herkese uğur getirsin
Hemen ekliyorum seni de tatlımherkese merhaba ohatuo cnm ben bilmiyordum burayı bilsem gelmem mi..
inşlh burdaki herkes evladına kavusur...
bende kendimi tanıtayım
ben 32 yaşındayım yaklaşık 9 senelik evliyim
esim azosprm hastası 2 tese ve bir varikosel ameliyatı oldu sonuç ooo he 1,5 yıl önce bi dr.la tedaviye başladık ve hamdolsun ki eşimde spermler çıktı artık inşlh kısmetse ocak ayında tüp bebek tedavisine başlıcam
bu ilk olacak daha önce eşim ameliyat olmadan ben tüp bebeğe hazırlanmıştım ama eşimde sperm çıkmayınca iptal oldu
Deneme ne zaman olacak inş canım? Belli mi?herkese merhaba ohatuo cnm ben bilmiyordum burayı bilsem gelmem mi..
bende kendimi tanıtayım
esim azosprm hastası 2 tese ve bir varikosel ameliyatı oldu sonuç ooo he 1,5 yıl önce bi dr.la tedaviye başladık ve hamdolsun ki eşimde spermler çıktı artık inşlh kısmetse ocak ayında tüp bebek tedavisine başlıcam
bu ilk olacak daha önce eşim ameliyat olmadan ben tüp bebeğe hazırlanmıştım ama eşimde sperm çıkmayınca iptal oldu
bende sizin yola bıraktığınız çakıl taşlarını takip ettim yolum buraya çıktıherkese merhaba ohatuo cnm ben bilmiyordum burayı bilsem gelmem mi..
bende kendimi tanıtayım
Çok iyi yaptın canım? Seni de burada görmek çok güzelbende sizin yola bıraktığınız çakıl taşlarını takip ettim yolum buraya çıktı
Deneme ne zaman olacak inş canım? Belli mi?
Tamam tatlım sen de listeye eklendin. Inş sonuç kısmınaevet cnm tarih belli inşlh 15 ocakta adet olup yola koyulacam....
inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimizede o resim konur......................Tamam tatlım sen de listeye eklendin. Inş sonuç kısmınayapmak dileğiyle.....
teşekür ederim davetsiz beni kabul ettiğiniz içinÇ
Çok iyi yaptın canım? Seni de burada görmek çok güzel
KOCAMAN bir AAAAAAMMMMİİİİNNNNN demek istiyorum. Allah'ım hepimize gösterir inş o günleri. Ben Kısacık da olsa tattım ve harikaydı. Allah'ım bu sefer tamamına erdirir inş....inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimizede o resim konur......................
Ay aşk olsun davete ne gerek var.. Herkes gelsin de herkes hamiş olarak ayrılsın inşteşekür ederim davetsiz beni kabul ettiğiniz içinben sizler için dualarımı edeceğim inşş hamişler olup güzel bebişler doğurun diye
ben hiç tatmadım gerçi öle yaşamak böle tatmamaktan daha zordur eminim bilmek ve kaybetmekKOCAMAN bir AAAAAAMMMMİİİİNNNNN demek istiyorum. Allah'ım hepimize gösterir inş o günleri. Ben Kısacık da olsa tattım ve harikaydı. Allah'ım bu sefer tamamına erdirir inş....
kk benim evim gibi zaten şaka yapmıştım kız inşş canımmm allahım hepimize nasip etsin anneliğiAy aşk olsun davete ne gerek var.. Herkes gelsin de herkes hamiş olarak ayrılsın inşsadece biz mi sen de böyle ol inş
KOLAY gelsin canımmkızlar ben çıkıyorum eşim geldi yemek hazırlıyayım ona gene görüşürüz topik kalabalık olunca tanışırız da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?