• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

İnşallah dedigin gibi olur negatif sonucunu aldigim zaman gerçekten umuttum kalmiyo artik

Listeye benide alın:) Tüplerim tıkalı laparoskopi oldum açılmadı 2. deneme yapılacak Birincisi Samsun Medical Park da yaptırtım İkinci ve sonrakileri 19 Mayıs Üniversitesinde yaptıracağım. Zor bir süreç hakkımıza hayırlı olan Rabbim bilir.. Zor bir sınavdan geçiyoruz umarım başarı ile çıkarız.

Listeye benide alın:) Tüplerim tıkalı laparoskopi oldum açılmadı 2. deneme yapılacak Birincisi Samsun Medical Park da yaptırtım İkinci ve sonrakileri 19 Mayıs Üniversitesinde yaptıracağım. Zor bir süreç hakkımıza hayırlı olan Rabbim bilir.. Zor bir sınavdan geçiyoruz umarım başarı ile çıkarız.
ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN İŞALLAH
BEN ŞEY SRUCAM BENDE SAMSUN MEDİKAL PARK DA MEHMET BEYLE BU SÜRECE BAŞLICAM.SEN İLK DENEMENİ MEDİKAL PARKDA YAPMIŞSIN MEMNUN KALDINMI ORDADAN

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, inşallah tedavilerinizden olumlu sonuç alırsınız arkadaşlar. ve tabiki inşallah ben de olumlu sonuç alırım. kızlaaar benim ilk denemem şehir dışında şişli memorial da olacak ya, yanıma neler alayım giderken? cevaplarınızı bekliyorum. sevgiler :KK36:

herkese günaydın yeni gelen arkadaşalr inşlh hamile haberlerinizi okuruz burdan...
ve sizde bizimkilerini okursunuz inşlhhhhhhhhhhhhhh:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK68::KK68::KK68::KK68:

slm kızlar bende tedavideyim benide ekleyin istanbul tüpbebek merkezinde yapıyorum pko ve hareket azlığı var şuan ilaçları kullanıyorum cumartesi kontrolüm var toplama günü belli olacak dün gittiğimde enbüyüğü 14 mm di iyimi sizce ilaçlar 250 puregon 2 gündür orgalutran ve dünde merional e başladım sizce nasıl

Merhaba herkese günaydın bende 29-30 gibi adet olmayı bekliyorum kasıklarda kıpırdanmalar başladı sanki. İnşallah son adetim olur bende kucağıma alırım ilk deneme ve ilk bebeğim olacak allahım nasip ederse hayırlısıyla.

İğneleri nerde oluyorsunuz? Kendiniz mi yapıyorsunuz? Günde kaç iğne vuruluyorsunuz merak ettim.

herkese günaydın yeni gelen arkadaşalr inşlh hamile haberlerinizi okuruz burdan...
ve sizde bizimkilerini okursunuz inşlhhhhhhhhhhhhhh:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK68::KK68::KK68::KK68:
inşallah
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, inşallah tedavilerinizden olumlu sonuç alırsınız arkadaşlar. ve tabiki inşallah ben de olumlu sonuç alırım. kızlaaar benim ilk denemem şehir dışında şişli memorial da olacak ya, yanıma neler alayım giderken? cevaplarınızı bekliyorum. sevgiler :KK36:

teşekkür ederim hoşbulduk inşallah burda hepimiz hamiş oluruz sağlıklı bebişler dünyaya getiririz :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
bu arada ben ankalife da yptırıcam pko ve sperm hareketsizliği var benidelsteye eklrmisiniz:KK25::KK25:

Son düzenleme:
6 senelik evliyim 26 yasindayim 5 kere asilama yaptırdım olmadi gectimiz ayin 28 inde tup bebek yaptırdım malesef o da olmadi subat ta 2.tup bebek olucam öyle yani
Canım seni listeye ekleyeceğim ama merkezini ve sorunu yazmamışsın, sen bilgilerini tam yaz da ekleyim;)

arkadaşlar merhaba benımde 8 aralıkta ilk transferım oldu ve negatıf sonuc aldım şu anda adetım bu adetımle dondurulmuş tedavıye başlayacagız rahim temizse muyhtemelen ocagın 2. haftası tarnsferım olur izmir eurofertilde tedavı görüyorum sorun 4. derece varikosel benıde eklersenız sevınırım rabbım hepımızın kucagını doldursun..
Canım YAŞ kaç senin listeye ekleyeceğim de ??

inşallah

teşekkür ederim hoşbulduk inşallah burda hepimiz hamiş oluruz sağlıklı bebişler dünyaya getiririz :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
bu arada ben ankalife da yptırıcam pko ve sperm hareketsizliği var benidelsteye eklrmisiniz:KK25::KK25:
Canım listeye eklemem için bilgilerin tam olması Lazım? 1. Sayfaya bakarak bilgilerini tam yazar mısın?

slm kızlar bende tedavideyim benide ekleyin istanbul tüpbebek merkezinde yapıyorum pko ve hareket azlığı var şuan ilaçları kullanıyorum cumartesi kontrolüm var toplama günü belli olacak dün gittiğimde enbüyüğü 14 mm di iyimi sizce ilaçlar 250 puregon 2 gündür orgalutran ve dünde merional e başladım sizce nasıl
Canım inş hayırla sonuçlanır. Yaşını ve kaçıncı denemen OLDUĞUNU yazarsan bilgilerini tam yazarım listeye

Kızlar listeyi günlücelledim... Kusura bakmayın dün ilgilenemedim ;(

Canım 1. Sayfadaki bilgilere bakarak, sen de bilgilerini tam yaz da seni ekleyim listeye??

canım teşekkür ederim.hepimize hayırlı olur inş.2015
yaş: 37 merkez: ankara başkent ünv.hast. sorun: azosprem deneme sayısı : 4 durum: şubat adediyle başlanacak tüp bebeğe

Back