• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Biz bu sorunu öğrendikten sonra Allah yardım etti bir şekilde testler falan derken eşim tese oldu. Çok şükür bulundu sperm ve dondurulmuş spermlerimiz var. Şimdi onlarla deneyeceğiz. Bir daha tese olması gerekirse ki inşallah olmaz bunları deneyebilirim arı sütü polen.
ıns gerek kalmaz.ve bebsını kucagına alırsın.herseyın hayırlısı

gunaydın.bu gun ıkıncı kez bacagımın sol tarafında pıhtılasma olmus.morarmıs.doktora gıtcem.pıhtılasma sorunmu var dıye.tup bebek oncesı bılmek ıstıyorum.ıns bısey cıkmaz cok korkuyorum moralım cok bozuk

gunaydın.bu gun ıkıncı kez bacagımın sol tarafında pıhtılasma olmus.morarmıs.doktora gıtcem.pıhtılasma sorunmu var dıye.tup bebek oncesı bılmek ıstıyorum.ıns bısey cıkmaz cok korkuyorum moralım cok bozuk
Canım daha önce çıkmış mıydı sende pıhtılaşma? Ben 4,5 sene önce pıhtı bacağıma attığı için hastanede yattım aynen morarma olmuştu.

hıc test yaptırmadım.ılk tuptede aynı morarma olmustu.anlamadım
Bacağının neresinde morluk canım? inş pıhtı falan değildir çünkü benim çok başımı ağrıttı ve hala da ağrıtıyor:110:

sol baldırımda yumurta buyukluğunde .once pıhtıydı sonra morluk oldu.tup bebekte aynısı oldu cok agrım olunca kasıkta boyle oluyo

sol baldırımda yumurta buyukluğunde .once pıhtıydı sonra morluk oldu.tup bebekte aynısı oldu cok agrım olunca kasıkta boyle oluyo
Canım inş değildir ama benimki de öyle olmuştu. Hiç ama hiç geciktirme derim ben, çünkü eğer gerçekten pıhtılaşma ise ciğere atmadan tedavi olmak en iyisi. Çünkü ben gece morluk ve acıyla hastaneye gittiğimde Allahtan ciğere atmamış dediler doktorlar. Tam zamanında gelmişsiniz dediler. Bence yarın ilk işin bir kalp damar uzmanına görünmen. Bu derdi gerçekten çeken bilir:(

gecen tuptede oldu kendılıgınden gectı ve bısey yapmadım.korktum sımdıye ıyıce mıdem bulanıyo.

ben salıya randevu almıstım.bukadr kotu bıseymı
Canım bende böyle olmuştu. Daha doğrusu önce nefes daralmasında başlayıp, sonra da sol bacağımda şişme ve morlukları devam etti. Zaten sol bacağımın kasıktaki ana damarımı tıkamış. Zaten 4 Yıldır da sol bacağımın üst kısmında varis olarak Bıraktı izlerini;( hala biraz fazla ayakta kalayım hemen Ağrı yapar. Yerde diz üstü uzun süre oturtmam mesela gibi gibi bir Sürü şey. En önemlisi de aslında eğer hamile kalırsam-ki inş hemen olur;)- hamilelik boyunca göbekten iğne yapmam gerekecek. Bunları seni korkutmak için falan söylemiyorum. Bana bakarken içtiğim doğum kontrol hapı olan diane 35 yaptı maalesef bunların hepsini.. Doktorum da hep şöyle söylerdi: pıhtı her an herkese atabilir. Mesela ben sandalyede bacağımın birini altıma alayım uzun süre oturayım, bana bile atabilir , Demişti. İşte böyle biraz uzun oldu ama.....

Canım bende böyle olmuştu. Daha doğrusu önce nefes daralmasında başlayıp, sonra da sol bacağımda şişme ve morlukları devam etti. Zaten sol bacağımın kasıktaki ana damarımı tıkamış. Zaten 4 Yıldır da sol bacağımın üst kısmında varis olarak Bıraktı izlerini;( hala biraz fazla ayakta kalayım hemen Ağrı yapar. Yerde diz üstü uzun süre oturtmam mesela gibi gibi bir Sürü şey. En önemlisi de aslında eğer hamile kalırsam-ki inş hemen olur:KK66:- hamilelik boyunca göbekten iğne yapmam gerekecek. Bunları seni korkutmak için falan söylemiyorum. Bana bakarken içtiğim doğum kontrol hapı olan diane 35 yaptı maalesef bunların hepsini.. Doktorum da hep şöyle söylerdi: pıhtı her an herkese atabilir. Mesela ben sandalyede bacağımın birini altıma alayım uzun süre oturayım, bana bile atabilir , Demişti. İşte böyle biraz uzun oldu ama.....
canım cok sagol zaten tup oncesı bu testı yapmak en ıyısı.kendımı hıc ıyı hıssetmıyom ada cayı ıcmıstım asırı derecede kasıkta agrı oldu sonrası morluk.randevumu yarına layım ılcede calısyom ısten ızın alıp oyle gıdeyım dedım en ıssı telden arayıp ızın alayım

canım cok sagol zaten tup oncesı bu testı yapmak en ıyısı.kendımı hıc ıyı hıssetmıyom ada cayı ıcmıstım asırı derecede kasıkta agrı oldu sonrası morluk.randevumu yarına layım ılcede calısyom ısten ızın alıp oyle gıdeyım dedım en ıssı telden arayıp ızın alayım
Erken Teşhis elbette en iyisi canım. Inş bir şey yoktur da için rahat eder;)

evet oyle ama moralım cok bzuldu.ben kımayasal gebelık yasamıstım ılk tupte buda dusugun nedenı olabılıyomu.ığne kullanınca yıne dusuk tehlıkesı olmazdımı

evet oyle ama moralım cok bzuldu.ben kımayasal gebelık yasamıstım ılk tupte buda dusugun nedenı olabılıyomu.ığne kullanınca yıne dusuk tehlıkesı olmazdımı
Evet canım bu da bir düşük sebebi. Zaten tedavide iğnelerle bunun iğnesine de başlıyorsun, yumurta toplamdan bir gün önce bırakıyorsun ki kanın Sıvı olduğu için bir sıkıntı Olmasın. İğne düşük için bir önlem canım. Benim de ikinci tedavimde kalp atışları durdu. Araştırma yapıldı herhangi bir sorun olmadığı ortaya çıktı ama bu da etkili oldu mu onu da bilmiyorum:(

evet o ıgene yı yapmıstım ama sureklı yapmak.neyse yarın bı gıdeyımde bakalyım.artık korkudanmı yoksa gercektenmı.mıdem bulanıyo basım agrıyo

evet o ıgene yı yapmıstım ama sureklı yapmak.neyse yarın bı gıdeyımde bakalyım.artık korkudanmı yoksa gercektenmı.mıdem bulanıyo basım agrıyo
Biraz tedirgin olmuşsundur doğal olarak, ondan olabilir tatlım. Sakin ol, inş hiç bir şey çıkmaz;)

Biraz tedirgin olmuşsundur doğal olarak, ondan olabilir tatlım. Sakin ol, inş hiç bir şey çıkmaz:KK66:
sagol canım verdıgın bılgıler ıcın.hergun yenı bısey cıkıyo.aglamaktanda baska bısey gelmıyo ınsanın elınden.hamdolsun yınede.olacaksa zaten hersekılde oluyo.gorelım mevlam neyler neylerse gusel eyler

Back