• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

sagol canım verdıgın bılgıler ıcın.hergun yenı bısey cıkıyo.aglamaktanda baska bısey gelmıyo ınsanın elınden.hamdolsun yınede.olacaksa zaten hersekılde oluyo.gorelım mevlam neyler neylerse gusel eyler
Rica ederim canım, bildiğim bir konuda seve seve yardımcı olurum her zaman. Önümüze zamanla bir Sürü engel çıkıyor, ama Allah bizi evlat sahibi yapacaksa inş o engelleri bir bir aşacağız:KK46::nazar:

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Konya'da hava soğuk ve kapalı:KK20::KK20::KK20: iç karartıcı

herkese merhaba ohatuo cnm ben bilmiyordum burayı bilsem gelmem mi..
inşlh burdaki herkes evladına kavusur...
bende kendimi tanıtayım
ben 32 yaşındayım yaklaşık 9 senelik evliyim
esim azosprm hastası 2 tese ve bir varikosel ameliyatı oldu sonuç ooo he 1,5 yıl önce bi dr.la tedaviye başladık ve hamdolsun ki eşimde spermler çıktı artık inşlh kısmetse ocak ayında tüp bebek tedavisine başlıcam
bu ilk olacak daha önce eşim ameliyat olmadan ben tüp bebeğe hazırlanmıştım ama eşimde sperm çıkmayınca iptal oldu

bende kendimi tanıtayım
esim azosprm hastası 2 tese ve bir varikosel ameliyatı oldu sonuç ooo he 1,5 yıl önce bi dr.la tedaviye başladık ve hamdolsun ki eşimde spermler çıktı artık inşlh kısmetse ocak ayında tüp bebek tedavisine başlıcam
bu ilk olacak daha önce eşim ameliyat olmadan ben tüp bebeğe hazırlanmıştım ama eşimde sperm çıkmayınca iptal oldu
Hemen ekliyorum seni de tatlım;)

bende kendimi tanıtayım
Deneme ne zaman olacak inş canım? Belli mi?

bende kendimi tanıtayım
bende sizin yola bıraktığınız çakıl taşlarını takip ettim yolum buraya çıktı :KK70::KK70::KK70:

teşekür ederim davetsiz beni kabul ettiğiniz için:KK48::KK48: ben sizler için dualarımı edeceğim inşş hamişler:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:olup güzel bebişler doğurun diye:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
Ay aşk olsun davete ne gerek var.. Herkes gelsin de herkes hamiş olarak ayrılsın inş:nazar:En Büyük KK sadece biz mi sen de böyle :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: ol inş:KK46::KK46::KK46:

KOCAMAN bir AAAAAAMMMMİİİİNNNNN demek istiyorum. Allah'ım hepimize gösterir inş o günleri. Ben Kısacık da olsa tattım ve harikaydı. Allah'ım bu sefer tamamına erdirir inş....
ben hiç tatmadım gerçi öle yaşamak böle tatmamaktan daha zordur eminim bilmek ve kaybetmek
inşlhhh hepimiz tadarız güzel günleri...

Ay aşk olsun davete ne gerek var.. Herkes gelsin de herkes hamiş olarak ayrılsın inş:nazar:En Büyük KK sadece biz mi sen de böyle :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: ol inş:KK46::KK46::KK46:
kk benim evim gibi zaten şaka yapmıştım kız inşş canımmm allahım hepimize nasip etsin anneliği

kızlar ben çıkıyorum eşim geldi yemek hazırlıyayım ona gene görüşürüz topik kalabalık olunca tanışırız da...

merhaba arkadaşlar bende 27 aralık gibi regl olcam inşallah bu ay Ankara'da başlama kararı verdik Ankara da merkez tavsiyesi olan varmı hem korkuyorum hem çok istiyorum inşallah hepimizin duası gerçekleşir amin

Back