tskr ederım ıns hepmız ıcın hersey ıyı olcak.rabbım buyuk.lutfu genıs .hakkımızda hayırlısıHadi gözün Aydın inş canım. Sevindim senin adına
bende bı denıycem.bakalım.elımden gelenı yapmak ıstıyorum bos oturmakta gelmıyo ıcımden.bu arada ben arı dunyasından arı sutu ve polen kullanıyom tranfer sonrası bıle kullanın dedıler tutunmaya ıyı gelıyomus.ılk tupte bısey yapmadım dusuk oldu.bıde bunları denıyım bakalım.sonuc kımet bılmıyorum ben ınanıyorum yumurtaların saglıklı olması ıcın bunlar ıse yarar ınsValla canlar ben bugüne kadar bitkilerden hiç bir fayda görmediğimden, artık herhangi bir bitkisel kürü denemiyorum. Çünkü daha önce Civan perçemi içmiştim, yok adet düzenlermiş, yok bebek için iyiymiş..... Neyse 3 ay kadar içtim ben bunu. Ama benim zaten geç gelen adetlerim hiç gelmedi neredeyse... 4 aydan fazla adet olamadım... O zamandan beri birey denemek için çaba göstermiyorum ben
Hadi Hayırlısı inş haftaya ben de içeceğim ve başlayacağım ben de tedaviye... Transfer 15 tatile denk gelsin istiyoruz...Slm kizlar tarlusal ilacim bitti adet olmayi bekliyorum bi an once olup tup bebek icin tedavime baslamak istiyorum heycan ve korku var ins tutar yarabbim
Canım inş Hakkımızda Hayırlısı olurhayirli aksamlar kizlar bende dururmumu kisaca anlatayim:
sorunumuz erkek infertilitesi,yas 28,yurtdisindayim,ilk denememde olmadi,2.denememden bir oğlum var rabbim herkese nasip etsin ,16 aralikta 3. transferimi oldum blast dondurulmuş ile maalesef test tarihine(26 aralikta) 4 gun kala adet oldum,simdi tekrar dondurulmuş ile denemek istiorum rabbim cümlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
saol canim topiğin hayirli olsun bbbbbbbbbbooooooooooooolllllllllllllll hamişli olsunnnnnnnn iiiinnnnnnssssssaaaalllllllaaahhhhhhCanım inş Hakkımızda Hayırlısı olur
Âmin canım hepimizin nick inin karşısına şöyle yapacağım Bol bolsaol canim topiğin hayirli olsun bbbbbbbbbbooooooooooooolllllllllllllll hamişli olsunnnnnnnn iiiinnnnnnssssssaaaalllllllaaahhhhhh
listeye beni de ekler msn
Eklendin tatlımsaol canim topiğin hayirli olsun bbbbbbbbbbooooooooooooolllllllllllllll hamişli olsunnnnnnnn iiiinnnnnnssssssaaaalllllllaaahhhhhh
listeye beni de ekler msn
saol canim bu topikten kimse tek gitmesin cift cift ciksin insallahÂmin canım hepimizin nick inin karşısına şöyle yapacağım Bol bolŞimdi ekliyorum seni de
Ayyyyy böyle dualar için ancak AMİNNNNNNNNN diyebilirimsaol canim bu topikten kimse tek gitmesin cift cift ciksin insallah
merhaba arkadaşlar bende 27 aralık gibi regl olcam inşallah bu ay Ankara'da başlama kararı verdik Ankara da merkez tavsiyesi olan varmı hem korkuyorum hem çok istiyorum inşallah hepimizin duası gerçekleşir amin
Hosgeldin arkadasim burda dertlesmek iyi geliyo insana umarim derdimizin dermanini burda kavusruz..Beni de araniza kabul edermisiniz arkadaslar sizlerle konuşmak bana iyi gelicek
Hemde nasil ihtiyaci oluyo insanin hemde nasil sen kendunden bahset cnm kacinci denemen olcak seni taniyalimHoşbulduk inşallah iyi gelir çünku bazen birileriyle konusmaya dertleşmeye insanin ihtiyaçi oluyo
İnsl bu sefer olur vnm umud dolu badla ole devam etsin..daha gencsin 27 olana kadar insls evladin seninl olur6 senelik evliyim 26 yasindayim 5 kere asilama yaptırdım olmadi gectimiz ayin 28 inde tup bebek yaptırdım malesef o da olmadi subat ta 2.tup bebek olucam öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?