• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Valla canlar ben bugüne kadar bitkilerden hiç bir fayda görmediğimden, artık herhangi bir bitkisel kürü denemiyorum. Çünkü daha önce Civan perçemi içmiştim, yok adet düzenlermiş, yok bebek için iyiymiş..... Neyse 3 ay kadar içtim ben bunu. Ama benim zaten geç gelen adetlerim hiç gelmedi neredeyse... 4 aydan fazla adet olamadım... O zamandan beri birey denemek için çaba göstermiyorum ben;)

Valla canlar ben bugüne kadar bitkilerden hiç bir fayda görmediğimden, artık herhangi bir bitkisel kürü denemiyorum. Çünkü daha önce Civan perçemi içmiştim, yok adet düzenlermiş, yok bebek için iyiymiş..... Neyse 3 ay kadar içtim ben bunu. Ama benim zaten geç gelen adetlerim hiç gelmedi neredeyse... 4 aydan fazla adet olamadım... O zamandan beri birey denemek için çaba göstermiyorum ben:KK66:
bende bı denıycem.bakalım.elımden gelenı yapmak ıstıyorum bos oturmakta gelmıyo ıcımden.bu arada ben arı dunyasından arı sutu ve polen kullanıyom tranfer sonrası bıle kullanın dedıler tutunmaya ıyı gelıyomus.ılk tupte bısey yapmadım dusuk oldu.bıde bunları denıyım bakalım.sonuc kımet bılmıyorum ben ınanıyorum yumurtaların saglıklı olması ıcın bunlar ıse yarar ıns

Slm kizlar tarlusal ilacim bitti adet olmayi bekliyorum bi an once olup tup bebek icin tedavime baslamak istiyorum heycan ve korku var ins tutar yarabbim
Hadi Hayırlısı inş haftaya ben de içeceğim ve başlayacağım ben de tedaviye... Transfer 15 tatile denk gelsin istiyoruz...

hayirli aksamlar kizlar bende dururmumu kisaca anlatayim:
sorunumuz erkek infertilitesi,yas 28,yurtdisindayim,ilk denememde olmadi,2.denememden bir oğlum var rabbim herkese nasip etsin ,16 aralikta 3. transferimi oldum blast dondurulmuş ile maalesef test tarihine(26 aralikta) 4 gun kala adet oldum,simdi tekrar dondurulmuş ile denemek istiorum rabbim cümlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...

hayirli aksamlar kizlar bende dururmumu kisaca anlatayim:
sorunumuz erkek infertilitesi,yas 28,yurtdisindayim,ilk denememde olmadi,2.denememden bir oğlum var rabbim herkese nasip etsin ,16 aralikta 3. transferimi oldum blast dondurulmuş ile maalesef test tarihine(26 aralikta) 4 gun kala adet oldum,simdi tekrar dondurulmuş ile denemek istiorum rabbim cümlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
Canım inş Hakkımızda Hayırlısı olur

saol canim topiğin hayirli olsun bbbbbbbbbbooooooooooooolllllllllllllll hamişli olsunnnnnnnn iiiinnnnnnssssssaaaalllllllaaahhhhhh
listeye beni de ekler msn
Âmin canım hepimizin nick inin karşısına şöyle yapacağım Bol bol:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: Şimdi ekliyorum seni de

merhaba arkadaşlar bende 27 aralık gibi regl olcam inşallah bu ay Ankara'da başlama kararı verdik Ankara da merkez tavsiyesi olan varmı hem korkuyorum hem çok istiyorum inşallah hepimizin duası gerçekleşir amin

Slm canım başkent Üniversitesi de göğşen bey var kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili işinde de çok iyi dir

Hoşbulduk inşallah iyi gelir çünku bazen birileriyle konusmaya dertleşmeye insanin ihtiyaçi oluyo

Hoşbulduk inşallah iyi gelir çünku bazen birileriyle konusmaya dertleşmeye insanin ihtiyaçi oluyo
Hemde nasil ihtiyaci oluyo insanin hemde nasil sen kendunden bahset cnm kacinci denemen olcak seni taniyalim

6 senelik evliyim 26 yasindayim 5 kere asilama yaptırdım olmadi gectimiz ayin 28 inde tup bebek yaptırdım malesef o da olmadi subat ta 2.tup bebek olucam öyle yani

6 senelik evliyim 26 yasindayim 5 kere asilama yaptırdım olmadi gectimiz ayin 28 inde tup bebek yaptırdım malesef o da olmadi subat ta 2.tup bebek olucam öyle yani
İnsl bu sefer olur vnm umud dolu badla ole devam etsin..daha gencsin 27 olana kadar insls evladin seninl olur

arkadaşlar merhaba benımde 8 aralıkta ilk transferım oldu ve negatıf sonuc aldım şu anda adetım bu adetımle dondurulmuş tedavıye başlayacagız rahim temizse muyhtemelen ocagın 2. haftası tarnsferım olur izmir eurofertilde tedavı görüyorum sorun 4. derece varikosel benıde eklersenız sevınırım rabbım hepımızın kucagını doldursun..

Back