- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Degil mii bende aynisini dusunmustum :)Nişanlanan kaçıyor galiba Ben de çok önceden burada yazmıştım, nişan bitince pek uğrayamadım bir de çok fazla konuşma olmadı sanki buralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degil mii bende aynisini dusunmustum :)Nişanlanan kaçıyor galiba Ben de çok önceden burada yazmıştım, nişan bitince pek uğrayamadım bir de çok fazla konuşma olmadı sanki buralarda
Kaldik ikimiz :) darisi bizim basimiza :) ins benimde mayis ayinda hem soz hemde nisanim olacak.. Canim sen sozlu musun ?,nisan ne zaman :)Aynen cnm ee anlat bakalım sen hangi aşamadasn
Kaldik ikimiz :) darisi bizim basimiza :) ins benimde mayis ayinda hem soz hemde nisanim olacak.. Canim sen sozlu musun ?,nisan ne zaman :)
Benimde ikisi bir arada olacak ins :) ne zamana nisanin anlasilan cok az kalmis :) cunku bende daha heyecan yok simdilik rahatimYok henüz değilim cnm nisanda istemeyle sözüm birarada olucak inşallah çokda az kaldı yaklaştıkça heycan sarıyo
Benimde ikisi bir arada olacak ins :) ne zamana nisanin anlasilan cok az kalmis :) cunku bende daha heyecan yok simdilik rahatim
Pardom cnm ben yanlis anlamisim :) neden nişanıda aradan cikarmiyorsunuz.. Daha iyi olmaz miydi en azindan heyecani bir kerede yasardin :)Şimdilik nişan yapmıcaz kuzum nişanı 3 4 ay sonrasına düşünüyoruz nisan derkeyadardinayını kasdettim :) sadece isteme olcak bide söz yüzüğü takılcak bizde sözle nişanı aynı gün yapmıyorlar nişanımızı düğüne yakın yaparız diye düşündük :)
Pardom cnm ben yanlis anlamisim :) neden nişanıda aradan cikarmiyorsunuz.. Daha iyi olmaz miydi en azindan heyecani bir kerede yasardin :)
Olsun canim gec olsun guc olmasin :) gercekten zor isler durmadan eksik seyler cikiyor bohca derdi baslibasina problem.Aslında öyle olsa daha iyi olurdu ama nişan ol sıkıntımızda olduğu için sadece büyüklerle olsn bitsin diyoruz nişan olunca çağırcak adam çok yer yok :)
Olsun canim gec olsun guc olmasin :) gercekten zor isler durmadan eksik seyler cikiyor bohca derdi baslibasina problem.
Zaten o kadar kisiyi evde agirlamak cok cok zor. Ozellikle damat tarafi farkli bir sehirdeyse.. Bir an once atlatsakta rahat etsek :) Nisanın kacinda soz olacak ? Birsey kalmadi
Ayyyy cok azmis kalmiss sana :) artik sozden sonra engin tecrubelerini paylasirsin :) al benden de o kadar benimde aklimda hep o kahveyi nasil goturecem ya elim ayagim titrerse sonra doker miyim topukluyla nasil yuruyecem ahhh ahh kafamda deli sorular ooff insallah kazasiz belasiz atlatiriz :) gerci sana bir sey kalmamis evde provalara basla :) ben o kadar rahatim ki daha hazirliklara baslamadim bile nisan ayina girince o zaman sıkıntılar baslar.. Boyle soylerken bohca isi kolay geliyor ama hiiicc degil :)Bohça işi gerçekten çok zor cnm sen başla bence hazırlığına mayısa çok yok o zmn biraz rahat olursun.. Aynen ya sözde napcam bilmiyorum kahve verirken düşmekten fln korkuyorum topukluyla halının üstünde nsl yürücem ben bi geçsede rahatlasak dediğin gibi :)tarihimizide dün taze dünürünü aradı söyledi annecim nisanın 11 ne olcak bişey çıkmazsa :)
Ayyyy cok azmis kalmiss sana :) artik sozden sonra engin tecrubelerini paylasirsin :) al benden de o kadar benimde aklimda hep o kahveyi nasil goturecem ya elim ayagim titrerse sonra doker miyim topukluyla nasil yuruyecem ahhh ahh kafamda deli sorular ooff insallah kazasiz belasiz atlatiriz :) gerci sana bir sey kalmamis evde provalara basla :) ben o kadar rahatim ki daha hazirliklara baslamadim bile nisan ayina girince o zaman sıkıntılar baslar.. Boyle soylerken bohca isi kolay geliyor ama hiiicc degil :)
Teşekkür ederim canım :) Çok güzel geçti nişanımız Ufak tefek terslikler oluyor elbet ama hiç takılınacak şeyler değildi. Bizim isteme nişan biraradaydı, aileler de orada kaynaştılar. Çok şükür iki taraf da birbirinden memnun. Çok güzel heyecanlar ya, bir süre mutluluk sarhoşu olarak gezdim zaten :) O gün insan heyecandan bir çok şeyi görmüyor bile. Her anı aklınıza kazımaya çalışın derimHayırlı olsn o zmn cnm nişanın nsl geçti bnmde Allah nasip ederse nisanda istemeyle sözüm birarada olucak
Hiç düşünme o kısmını. Dünyanın en sakar insanıyım ve çok korkuyordum dökmekten. Ama servis yaparken önce kahveyi kime vermem gerekir sorusu kafamı kurcaladığından onu unutmuşum ve tek damla dökmeden 60 kişiye kahve servisi yaptım Üstelik balık elbise ve topuklu ayakkabı ikilisiyle :)Ayyyy cok azmis kalmiss sana :) artik sozden sonra engin tecrubelerini paylasirsin :) al benden de o kadar benimde aklimda hep o kahveyi nasil goturecem ya elim ayagim titrerse sonra doker miyim topukluyla nasil yuruyecem ahhh ahh kafamda deli sorular ooff insallah kazasiz belasiz atlatiriz :) gerci sana bir sey kalmamis evde provalara basla :) ben o kadar rahatim ki daha hazirliklara baslamadim bile nisan ayina girince o zaman sıkıntılar baslar.. Boyle soylerken bohca isi kolay geliyor ama hiiicc degil :)
Ben çook rahatım anlaşılan elbisemi bile mayıs gelsin öyle beğendiğim alınır olur biter derdindeyim sen elbiseni beğendin mi ? sana hiiç bir şey kalmamış baksana haftaya ay çıktı yani :) olsun canım heyecan yapma bak ne güzel senide öyle kalabalık olmayacak birde beni düşün nişanım var vee bir sürüü insannn :) hele ilk salona giriş ve dansı düşündükçe kafayı yiyorum çoook utanır ve heyecanlanırım evet canım hediye dağıtmayı düşünüyorum şuanda bi o iş için koşuşturmaca içindeyim :) bana varya daha ondan rahatım :) sen ne dağıtacaksın ?Atlatırız inş cnm :) dur bi sende söyleyince az kalmış diye ben daha bi heyecanlanıyorum son günler ztn elbise giyer çıkar ayakkabı denenir makyaj provaları fln offf çok geriliyorum vala cnm çok çbk geçiyo zmn yapabildiğin hazırlığını yap bide 3ü bi arada sizinki daha bi koşuşturmalı olur hediye fln dağıtmayı düşünüyomusun
neeeeeeeeeeeeeee 60 mı :) canım tek seferde hepsini yapmadın değil mi ? hani bi tepsi doldu onları ikram ettin sonra 2. parti bekledi hazır olunca o şekilde verdin değil mi ? yoksa soğurya ben birde ömrümde topuklu ayakkabıyla dışarı çıkmadım anca konserlere çıktığım zaman giydim onda da ölüyordumm :) ilk önce kime verilir kahveTeşekkür ederim canım :) Çok güzel geçti nişanımız Ufak tefek terslikler oluyor elbet ama hiç takılınacak şeyler değildi. Bizim isteme nişan biraradaydı, aileler de orada kaynaştılar. Çok şükür iki taraf da birbirinden memnun. Çok güzel heyecanlar ya, bir süre mutluluk sarhoşu olarak gezdim zaten :) O gün insan heyecandan bir çok şeyi görmüyor bile. Her anı aklınıza kazımaya çalışın derim
Hiç düşünme o kısmını. Dünyanın en sakar insanıyım ve çok korkuyordum dökmekten. Ama servis yaparken önce kahveyi kime vermem gerekir sorusu kafamı kurcaladığından onu unutmuşum ve tek damla dökmeden 60 kişiye kahve servisi yaptım Üstelik balık elbise ve topuklu ayakkabı ikilisiyle :)
Gördüm kesinlikle yaapp bende bayıldım :)Bide özel damatla görümce fincanı yapmışlar forumda bnm hoşuma gitti ama yapayımmı bilmiyorum sen gördünmü
Yok tek seferde değil İsteme için ayrı odaya geçmiştik bir kısmımız. İlk oraya dağıttım, aile büyüklerinden başladım sonra kayınpederime, kayınvalideme dayılara amcalara diyerekten öyle sıradan gittim :) İsteme merasimi oldu ben babama sarılırken salya sümük başladım ağlamaya Sonra da salondakilere kahve dağıttım. Tabi bu sırada arkaadaşlarım mutfakta arı gibi çalıştılar vallahi Kahveleri onlar yaptı ben götürdüm. Bir de insafsızlar nişanlımın kahvesine sonradan tuz ekleyeceklerine direk tuz ile kahveyi pişirdiler Çok heyecanlanmıştım ben ilk geldiklerinde bir de, aval aval güldüm durdum Topuklu ayakkabı konusunda da gerçekten zor oluyor rahat bir şey al derim ben fotoğraf merasiminde ölüyordum artık. Oynarken çıkardım attım zaten. Akıllı gibi ince uzun topuklu stiletto tarzı bir ayakkabı giymiştim deneeeeeeeeeeeeeee 60 mı :) canım tek seferde hepsini yapmadın değil mi ? hani bi tepsi doldu onları ikram ettin sonra 2. parti bekledi hazır olunca o şekilde verdin değil mi ? yoksa soğurya ben birde ömrümde topuklu ayakkabıyla dışarı çıkmadım anca konserlere çıktığım zaman giydim onda da ölüyordumm :) ilk önce kime verilir kahve
ben daha evde topukluyla duramıyorum acaba salonda ne yapacağım oooofffff hiç alışkın olmayınca mecbur dayanacaz ne yapalım el mahkum :) bende kahveyi yaparken tuz konulur sanıyordum allahımm sen anlatırken ben burada heyecanlandım.. çok şükür atlattın bitti.. benim isteme aile arasında olacak fakat nişan zamanı ailesinin diğer üyeleri başka şehirden gelecekler eğer onlarda olsaydı isteme de cidden kalpten giderdim :) biz bize samimi ortamda olması daha iyi olur senin gibi 60 kişi anaaammmYok tek seferde değil İsteme için ayrı odaya geçmiştik bir kısmımız. İlk oraya dağıttım, aile büyüklerinden başladım sonra kayınpederime, kayınvalideme dayılara amcalara diyerekten öyle sıradan gittim :) İsteme merasimi oldu ben babama sarılırken salya sümük başladım ağlamaya Sonra da salondakilere kahve dağıttım. Tabi bu sırada arkaadaşlarım mutfakta arı gibi çalıştılar vallahi Kahveleri onlar yaptı ben götürdüm. Bir de insafsızlar nişanlımın kahvesine sonradan tuz ekleyeceklerine direk tuz ile kahveyi pişirdiler Çok heyecanlanmıştım ben ilk geldiklerinde bir de, aval aval güldüm durdum Topuklu ayakkabı konusunda da gerçekten zor oluyor rahat bir şey al derim ben fotoğraf merasiminde ölüyordum artık. Oynarken çıkardım attım zaten. Akıllı gibi ince uzun topuklu stiletto tarzı bir ayakkabı giymiştim de
İstemeyi zaten ayrı odada yaptık öyle kalabalık değildik ki Ama ben hiç hatırlamıyorum mesela kayınvalidemin yanında duruyormuşum nişanlım da ordaymış ben hiç nişanlım neredeydi hatırlamıyorum bile Kayınvalidemi de hatırlamıyorum. Ne alıkmışım ya Güzel heyecanlar bunlar :) Ayakkabıyı evde sürekli giyerek kendini alıştırmaya çalış bence, o gün rahat edersinben daha evde topukluyla duramıyorum acaba salonda ne yapacağım oooofffff hiç alışkın olmayınca mecbur dayanacaz ne yapalım el mahkum :) bende kahveyi yaparken tuz konulur sanıyordum allahımm sen anlatırken ben burada heyecanlandım.. çok şükür atlattın bitti.. benim isteme aile arasında olacak fakat nişan zamanı ailesinin diğer üyeleri başka şehirden gelecekler eğer onlarda olsaydı isteme de cidden kalpten giderdim :) biz bize samimi ortamda olması daha iyi olur senin gibi 60 kişi anaaammm