Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah senin iyiligini versin kiz :roflol:ay cok guldum:roflol:
genclik boyle birsey heralde
kiz dilek sana dun aksam sormustum adam evli olmasin eminmisin diye cevap yazmamisin senağlama
valla herkezden hersey bekledigim icin ben biraz da negatif bakan biriyim birseylere aman canim cokk dikat et ve gururdan taviz verme sen degil o surunsun canim benim sengözlerimebaksanab
dilek cigim yasin dolayisiyla yasadiklarin gayet dogal. bu konuda ne yapacagin senin kararin olmali. ama benim söylemek istedigim baska bir konu var.
özel hayatini bu kadar asikar etmen hic dogru degil. evet paylasmak güzel. anlatmak dertlesmek güzzel fakat baska insanlarla yaptigin msn görüsmelerini bile buraya aktariyorsun ve bu hic de etik degil. paylasimlarina bu ayrintilari katmadan devam edersen baska insanlarin özel hayatlarina da saygi göstermis olursun olur mu canim ? sengözlerimebaksanab
hepsini bir solukta okudum.ama üzgünüm hiç şansın yok bence.kesinlikle senle oynuyor ego tatmini senin ne hissettiğini biliyor açıkça sana böyle bişey olmaz demek istemiyor çünkü senin hemen reddedeceğini böyle bişey yok deyip inkar edeceğini biliyor ve bekliyor. belki kızacaksın ama bence ihtimali bile yok. kadınlar yasak olmayacak şeylere daha çok bağlanıp isterler senin yaşlarındada normal bence silkin kendine gel çünkü yok mok desende aklın sürekli bu konuyla meşgul. bu tarz şeyler bir çok kişinin başından geçmiştir ama sonu hüsran...
dilekcim feyste yorum yaptın resmine ben göremedim dekafamçokkarıştı
yani aslında baştan aklıma gelmemişti parası ve konumu için hoşlanmış olabileceğini.
ama adamın maaşını konumunu öyle bir ballandıra ballandıra yazmışsınki belki sen kendine bile itiraf edemesen de sen bu adamın biraz maddiyatına hevesleniyormuşsun gibi geldi. çünkü başta yazdığın gibi sevgilisini kız kulesine götürecek adam istediğim hür evlilik filan duygularından emin olmanı tavsiye ederim öncelikle. gerçekten seviyorsan ona göre yaklaş adama ama yine de onun adım atmasına izin ver.ilerde kendini ezik hissetmemen için.
kırıcı olmak istemem yaptığın yanlış da demiyorum ama otur ve biraz aklını başına alıp düşün ve ne yapacağına kendin karar ver:)
umarım çok mutlu olursun.