Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr benim nişanımda mayıs başı olcak misafirlere hediyelik ne ikram edilebilirr en güzelleri olsun istiyorm yardımcı olun lütfenn
allah tamammmına erdırsınnn ınsallahKısmetse bizde 2015 i düşünüyoruz ama bi türlü zmn geçmek bilmiyo gecsede askerlik bitse sevdiceğim gelse nisanlansak heyecanla bekliyorum 2015 i varmı başka bekleyen
amın hyırlısı canımm hadı ınsallah mutlu olursun alllahım tammamına erdırdınn oldumu soz nısanınnMerhaba :)
Benim de 31 ocakta isteme söz nişan bir arada olacak hayırlısıyla. Artık 1 aydan geriye sayım başladı bende de heyecan arttı nıntabi. Daha çok hazırlığımın olmaması da beni geriyor. Zaman bulamıyorum. Bir tek elbisem, sevgilimin kıyafeti ve alyanslar hazır. Evde yapacağız ve çok kalabalık olacak evin büyüklüğüne görw. Sanırım 60 kişi kadar. Nasıl geçer nasıl davranmam gerekir hiç fikrim yok ve sürekli uçukluyorum. Bir de çevremde bunları konuşacak pek arkadaşım yok evlilik planları olan. Allah hepimize kolaylık versin :)
yaptıysan anlatsana anlatmak ıstersen ben dınlerımmmamın hyırlısı canımm hadı ınsallah mutlu olursun alllahım tammamına erdırdınn oldumu soz nısanınn
amın hyırlısı canımm hadı ınsallah mutlu olursun alllahım tammamına erdırdınn oldumu soz nısanınn
selam kızlar bende 2015 nişanlanıcaklar arasındayım dün itibariyle salonumuzu tuttuk şimdiden çok heyecanlandım
3,5 ay gibi uzunca bir süre :)
ayy bana da nedense detayla olmayacak gibi gelmişti ne gibi detay olabilir ki bilemedim şimdiAz kalmış bence :) o zaman su gibi akıp geçiyor inan ki. Salonda olacağı için sizin hazırlıklar biraz daha detaylı olabilir öyle olunca da bir bakmışsın büyük gün gelmiş :))
Ona göre giyilecek kıyafetin daha özenli olması saçıydı makyajıydı, fotoğrafçı davetiye vs. gibi ekstralar çıkar. Benim aklıma bunlar geldi minik bi düğün gibi olmaz mı salonda olunca ?ayy bana da nedense detayla olmayacak gibi gelmişti ne gibi detay olabilir ki bilemedim şimdi
doğru tespit canım :)Ona göre giyilecek kıyafetin daha özenli olması saçıydı makyajıydı, fotoğrafçı davetiye vs. gibi ekstralar çıkar. Benim aklıma bunlar geldi minik bi düğün gibi olmaz mı salonda olunca ?
Meraba benim nişanımda 26 nisanda olcak şimdiden kafamda bi ton sey var sizlere danışmam gereken