How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan 2015 de nisanlanacaklar burayaaa

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlarr benim nişanımda mayıs başı olcak misafirlere hediyelik ne ikram edilebilirr en güzelleri olsun istiyorm yardımcı olun lütfenn :(

Kızlarr benim nişanımda mayıs başı olcak misafirlere hediyelik ne ikram edilebilirr en güzelleri olsun istiyorm yardımcı olun lütfenn :KK43:

Cnm bnm dha deneyimim yok ama kalıcı kullanılacak bişey olmalı bence buzdolabına yapistirilcak bişey mesela magnetlardan yapabilirsin kendin malzemesini alıp küçük yastıklar yapıp tullerle süslersin miknatisi yapıştırırsn arkasına böyle küçük kağıtlara kalp şeklinde bir yastıkta kocayalim fln yazdırirsn yapan yerler var al sna hediyelik magnet :anneadayı:

Merhabalar:) Benimde nişanım 14 Şubat'ta, düğünüm 19 Eylül'de. Nişan hazırlıklarımı Ankara'da ki Nişan Hazırlıklarım sayfasında paylaşıyorum, sizede fikir olur belki:)

Merhaba :)
Benim de 31 ocakta isteme söz nişan bir arada olacak hayırlısıyla. Artık 1 aydan geriye sayım başladı bende de heyecan arttı tabi. Daha çok hazırlığımın olmaması da beni geriyor. Zaman bulamıyorum. Bir tek elbisem, sevgilimin kıyafeti ve alyanslar hazır. Evde yapacağız ve çok kalabalık olacak evin büyüklüğüne görw. Sanırım 60 kişi kadar. Nasıl geçer nasıl davranmam gerekir hiç fikrim yok ve sürekli uçukluyorum. Bir de çevremde bunları konuşacak pek arkadaşım yok evlilik planları olan. Allah hepimize kolaylık versin :)

Nişan mekanı olarak fatih mihrimah düğün salonunun haliç salonunu düşünüyorum
daha once oraya giden var mı ya? nasıldır daha gidip bakmadım ama resimleri çok güzel

Merhaba :)
Benim de 31 ocakta isteme söz nişan bir arada olacak hayırlısıyla. Artık 1 aydan geriye sayım başladı bende de heyecan arttı nıntabi. Daha çok hazırlığımın olmaması da beni geriyor. Zaman bulamıyorum. Bir tek elbisem, sevgilimin kıyafeti ve alyanslar hazır. Evde yapacağız ve çok kalabalık olacak evin büyüklüğüne görw. Sanırım 60 kişi kadar. Nasıl geçer nasıl davranmam gerekir hiç fikrim yok ve sürekli uçukluyorum. Bir de çevremde bunları konuşacak pek arkadaşım yok evlilik planları olan. Allah hepimize kolaylık versin :)
amın hyırlısı canımm hadı ınsallah mutlu olursun alllahım tammamına erdırdınn oldumu soz nısanınn

amın hyırlısı canımm hadı ınsallah mutlu olursun alllahım tammamına erdırdınn oldumu soz nısanınn

Henüz olmadı. Söz nişan isteme hepsi bir arada olacak Ocak sonunda. Hazırlık aşamasında da hala bir yol katetmedim :/ Gelen misafirlere şeker hamurundan kurabiye hazırlamayı düşünüyorum. Biraz da menü olarak neler yapacağımıza karar verdik. Haftaya da bohça alışverişine çıkılacak. Yine son dakikaya kaldım yani :)

selam kızlar bende 2015 nişanlanıcaklar arasındayım dün itibariyle salonumuzu tuttuk şimdiden çok heyecanlandım :KK17::KK36:

Az kalmış bence :) o zaman su gibi akıp geçiyor inan ki. Salonda olacağı için sizin hazırlıklar biraz daha detaylı olabilir öyle olunca da bir bakmışsın büyük gün gelmiş :))
ayy bana da nedense detayla olmayacak gibi gelmişti :110: ne gibi detay olabilir ki bilemedim şimdi o_O

ayy bana da nedense detayla olmayacak gibi gelmişti :110: ne gibi detay olabilir ki bilemedim şimdi o_O
Ona göre giyilecek kıyafetin daha özenli olması saçıydı makyajıydı, fotoğrafçı davetiye vs. gibi ekstralar çıkar. Benim aklıma bunlar geldi minik bi düğün gibi olmaz mı salonda olunca ?

Meraba benim nişanımda 26 nisanda olcak şimdiden kafamda bi ton sey var sizlere danışmam gereken

Back