How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan 2015 de nisanlanacaklar burayaaa

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
amin cnm inşallah :) evet maddi boyutunu düşünmedim nede olsa düğüne var diye :S benim ki henüz demiyor bakalım aylar geçince ne olur.. bende aileler yapsın taraftarıyım borçla uğraşmak istemiyorum evlenince :KK43: birde kv dair hep ön yargılı olduğumuz için yapsınlar tribindeyim.. gerçi benim ailemde yapacak tek taraflı olmaz.. en büyük masraf kızın bence :S bir sürü ıvır zıvır var evlendiğinde bile eksikler çıkıyor yani.. erkek tarafının alacağı kaba eşya içini döşemek dizmek almak bize ait. daha masraflı kısım bizim bence :)

Bencede öyle Walla ıvır zıvır ama az parada değil garibim babam hiç haberi yokken 5 binden fazla taksit ödedi :-)

Aynen cnm o kahve bitcek yoksa çok pis trip var sonunda haberin olsun diyorm he diyo sen utanmadan bide kameraya çekersin kankalarınla dalga geçersin ne sandıysa tabikide öyle yapcam :KK70:
aynen canım sakın pes etme devamm :D adet yerini bulsun yani :) kaçmayla olmaz :) yalnız şu zehir olayına çoook güldüm hahahhahahha :D :D :D :D :D :D :D

Bencede öyle Walla ıvır zıvır ama az parada değil garibim babam hiç haberi yokken 5 binden fazla taksit ödedi :-)
kolay mııı bi tabak takımımız dünyanın parası :KK70: gerisini düşünemiyorum bile :KK70: daha balayısı var oooofffff o günlere gelsek balayı araştırsak :D cnm sanırım inş. seneye ayn ıtopikte buluşuruz aynı ayda evlenebilirz :D

amin cnm inşallah :) evet maddi boyutunu düşünmedim nede olsa düğüne var diye :S benim ki henüz demiyor bakalım aylar geçince ne olur.. bende aileler yapsın taraftarıyım borçla uğraşmak istemiyorum evlenince :KK43: birde kv dair hep ön yargılı olduğumuz için yapsınlar tribindeyim.. gerçi benim ailemde yapacak tek taraflı olmaz.. en büyük masraf kızın bence :S bir sürü ıvır zıvır var evlendiğinde bile eksikler çıkıyor yani.. erkek tarafının alacağı kaba eşya içini döşemek dizmek almak bize ait. daha masraflı kısım bizim bence :)
Önyargılı olmayın kayınvalidelere ya, sonra onlar da önyargılı olur. Mis gibi geçinin gidin işte :) MAsraf gerçekten çok, nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum ama bizde aileler değil ikimiz ortak yapmaya karar verdik. Kız tarafı erkek tarafı yok yani
kolay mııı bi tabak takımımız dünyanın parası :KK70: gerisini düşünemiyorum bile :KK70: daha balayısı var oooofffff o günlere gelsek balayı araştırsak :KK70: cnm sanırım inş. seneye ayn ıtopikte buluşuruz aynı ayda evlenebilirz :KK70:
Ben de evlilik topiklerinde takılıyorum artık :D Burada çok muhabbet olmuyordu

kolay mııı bi tabak takımımız dünyanın parası :KK70: gerisini düşünemiyorum bile :KK70: daha balayısı var oooofffff o günlere gelsek balayı araştırsak :KK70: cnm sanırım inş. seneye ayn ıtopikte buluşuruz aynı ayda evlenebilirz :KK70:

Biz bu sene düşünüyoruz cnm eylül ekim gibi yapabiliriz :)

Önyargılı olmayın kayınvalidelere ya, sonra onlar da önyargılı olur. Mis gibi geçinin gidin işte :) MAsraf gerçekten çok, nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum ama bizde aileler değil ikimiz ortak yapmaya karar verdik. Kız tarafı erkek tarafı yok yani

Ben de evlilik topiklerinde takılıyorum artık :KK70: Burada çok muhabbet olmuyordu

Bizde ortak alıcaz herşeyi.. Benim layınvalidem çok tatlı gibi duruyo ama biraz fenalık var arada bakışlarını fln yakalıyorum nebilim iyi oluruz inşallah

Ben de evlilik topiklerinde takılıyorum artık :KK70: Burada çok muhabbet olmuyordu
bende daha nişanlanmadığım için takılamıyorum :( :( :( şaka bir yana kv severim yani genel bir algı öyle ya sevmezler :) bende ilk başlarda beraber yapalım diyordum ailem üzerimize düşeni biz yaparız senin paran cebinde dursun dedi :S sevdiğimede kıyamam o kadar borcun altına girecek ucu bize dokunacak aileler yapsın dedik :( balayı için bize para lazım yoksa istediğimiz yere gidemeyiz.

Ben bi evlenme teklifi bile almadım boşuna öküz demiyorum işte :KK70:
Ay bakma ben de zorla ettirdim zaten :D Ama olsun canım benim o daha ilk tanıştığımız zamanlarda bana sözle teklifte bulunmuştu kaç yıl geçti tabi hatırlamıyordur bile kendisi de :KK68:

Ay bakma ben de zorla ettirdim zaten :KK70: Ama olsun canım benim o daha ilk tanıştığımız zamanlarda bana sözle teklifte bulunmuştu kaç yıl geçti tabi hatırlamıyordur bile kendisi de :KK68:

Sözle ztn hep ağzımızda ama şöyle sürprizli güzel bişeyler yapaydı iiydi ama nerdeee :KK51: nasıl teklif etti?

Sözle ztn hep ağzımızda ama şöyle sürprizli güzel bişeyler yapaydı iiydi ama nerdeee :KK51: nasıl teklif etti?
İlkinde uzun çok güzel bi mesaj yazmıştı sonrasında etmişti, ikincisinde bana yüzüğü önceden almıştı, ben de bizim için anlamlı bi yere gittiğimizde verdim yüzüğü hadi bana teklif et dedim etti :D:D

İlkinde uzun çok güzel bi mesaj yazmıştı sonrasında etmişti, ikincisinde bana yüzüğü önceden almıştı, ben de bizim için anlamlı bi yere gittiğimizde verdim yüzüğü hadi bana teklif et dedim etti :KK70::KK70:

:KK70:Süpermiş ya bunların hepsi aynı tip oluyo demekki :KK70:

Back