Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tepsinnn cokk guzelmiss mutluhatun ❤ Benim nişanımda mayısta ama daha hic birseye başlamadım. Elim ayağıma dolaşacak sanırım Hepinize mutluluklar diliyorum
Cnm bnm dha deneyimim yok ama kalıcı kullanılacak bişey olmalı bence buzdolabına yapistirilcak bişey mesela magnetlardan yapabilirsin kendin malzemesini alıp küçük yastıklar yapıp tullerle süslersin miknatisi yapıştırırsn arkasına böyle küçük kağıtlara kalp şeklinde bir yastıkta kocayalim fln yazdırirsn yapan yerler var al sna hediyelik magnet
Canım benim çok yaratıcısın çok teşekkür ediyorum :)
Şunun şurasinda 21 şubata ne kaldı ki :) yakında ben de nişanlı olacağım kısmetse. Bütün organizasyon ve süslemeleri tek tek kendim ayarladım işlerim anca bitti çok şükür. Kısmetse nişanımizdan sonra herşeyi ayrıntılı olarak bir başlık altında topliycam. Herşey gönlümüzce olsun :)
Ilayda rose garden kesiblik bi goz atmani oneririmsemaccn .!.:bende kısmetse Mayıs ayında nişanlanıcam henüz hiç bir hazırlık yok. mekan bulmadığım için ne tür bi hazırlık yapmam konusunda karar vermedim. Ankara da Keçiören de oturuyorum yaklaşık 100-150 kişilik nişan yapılabilecek mekan tavsiyelerinde bulunursanız çok sevinirimm :)
Nişanlanan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah, darısı nişanlanacakların başına
teşekkür ederim canım mekan olarak çok beğendim görüştüm şimdi fiyat için tekrar dönceklerIlayda rose garden kesiblik bi goz atmani oneririm
Rica ederim canim hem kapali hem acik alani var cok guzel bi mekan herkese tavsiye ederim kizlar :)teşekkür ederim canım mekan olarak çok beğendim görüştüm şimdi fiyat için tekrar döncekler
görüştüm fiyat olarak da uygun geldi tekrar gidip görüşmek lazım. gidip gördükten sonra tekrar buradan yazarım bu konuyl ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak babında. başka önerileriniz varsa onlarıda duymak isterim :)))Rica ederim canim hem kapali hem acik alani var cok guzel bi mekan herkese tavsiye ederim kizlar :)
Hanımlar topic çok sessiz değil mii
Nişanlanan kaçıyor galiba Ben de çok önceden burada yazmıştım, nişan bitince pek uğrayamadım bir de çok fazla konuşma olmadı sanki buralardaAynen katılıyorum cnm kimsecikler yok nerelerdesin hatunlar
Nişanlanan kaçıyor galiba Ben de çok önceden burada yazmıştım, nişan bitince pek uğrayamadım bir de çok fazla konuşma olmadı sanki buralarda