How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan 2015 de nisanlanacaklar burayaaa

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
İstemeyi zaten ayrı odada yaptık öyle kalabalık değildik ki :KK70: Ama ben hiç hatırlamıyorum mesela kayınvalidemin yanında duruyormuşum nişanlım da ordaymış ben hiç nişanlım neredeydi hatırlamıyorum bile :KK70: Kayınvalidemi de hatırlamıyorum. Ne alıkmışım ya :KK70: Güzel heyecanlar bunlar :) Ayakkabıyı evde sürekli giyerek kendini alıştırmaya çalış bence, o gün rahat edersin
Heyecandan insan ne yaptığını şaşırır :D ahaha olsun bak güzel bir anı olmuş :) darısı başıma :) en kötü ihtimal evde dolanmak gerçi onca işin gücün arasında nede zaman kalırya :) ee cnm düğün ne zamana

Teşekkür ederim canım :) Çok güzel geçti nişanımız :nazar::nazar: Ufak tefek terslikler oluyor elbet ama hiç takılınacak şeyler değildi. Bizim isteme nişan biraradaydı, aileler de orada kaynaştılar. Çok şükür iki taraf da birbirinden memnun. Çok güzel heyecanlar ya, bir süre mutluluk sarhoşu olarak gezdim zaten :) O gün insan heyecandan bir çok şeyi görmüyor bile. Her anı aklınıza kazımaya çalışın derim :KK68:

Hiç düşünme o kısmını. Dünyanın en sakar insanıyım ve çok korkuyordum dökmekten. Ama servis yaparken önce kahveyi kime vermem gerekir sorusu kafamı kurcaladığından onu unutmuşum ve tek damla dökmeden 60 kişiye kahve servisi yaptım :KK70: Üstelik balık elbise ve topuklu ayakkabı ikilisiyle :)

Ne güzel cnm anlatmışsın darısı bize ben heyecandan cümle bile kuramam ya çok stresliyim :KK17:

Ben çook rahatım anlaşılan elbisemi bile mayıs gelsin öyle beğendiğim alınır olur biter derdindeyim :oops::oops: sen elbiseni beğendin mi ? sana hiiç bir şey kalmamış baksana haftaya ay çıktı yani :) olsun canım heyecan yapma bak ne güzel senide öyle kalabalık olmayacak birde beni düşün nişanım var vee bir sürüü insannn :) hele ilk salona giriş ve dansı düşündükçe kafayı yiyorum çoook utanır ve heyecanlanırım :KK70: evet canım hediye dağıtmayı düşünüyorum şuanda bi o iş için koşuşturmaca içindeyim :) bana varya daha ondan rahatım :) sen ne dağıtacaksın ?

Gördüm kesinlikle yaapp bende bayıldım :)

Evet elbisem hazır cnm çok şükür onu hallettim :) hediye dağıtcaktım ama vazgeçtim evcil öküzüm dalga geçti hevesim kaçtı :KK12:sen ne dağıtacaksın.. desensiz beyaz bi fincan birinden yürütebilirsem yapayım o zmn damat fincanını bol tuzlu kahveyi tamamlasın :KK53:

Ne güzel cnm anlatmışsın darısı bize ben heyecandan cümle bile kuramam ya çok stresliyim :KK17:

Evet elbisem hazır cnm çok şükür onu hallettim :) hediye dağıtcaktım ama vazgeçtim evcil öküzüm dalga geçti hevesim kaçtı :KK12:sen ne dağıtacaksın.. desensiz beyaz bi fincan birinden yürütebilirsem yapayım o zmn damat fincanını bol tuzlu kahveyi tamamlasın :KK53:
nasıl bir elbise aldın hangi renk :) hahaha sen ona bakma erkekler ne anlar hediyeden :D ne dağıtacaktın da dalga geçti :D bende dışarıda dolaşıyorum nişan hediyeliklerine baktım inan içime sinen hiçbir şey yok :( kadın dedi nisanın ortalarında istanbula gidip yeni modellere bakacağım numaranı ver ben sana haber ederim dedi kadını bekliyorum.. :( klasik şeyler var onlarda benim hoşuma gitmiyor değişik ilginç bir şey arıyorum :(

Heyecandan insan ne yaptığını şaşırır :KK70: ahaha olsun bak güzel bir anı olmuş :) darısı başıma :) en kötü ihtimal evde dolanmak gerçi onca işin gücün arasında nede zaman kalırya :) ee cnm düğün ne zamana
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Heyecanlandırmak gibi olmasın herkesin gözü üzerinde olacak ben mutfağa saklanmıştım en sonunda :D Düğünü seneye nisan, mayıs gibi düşünüyoruz inşallah :)
İnşallah güzel geçer sizinki de. Seni pek konuşturmazlar zaten panikleme :) Hoşgeldiniz teşekkürler gibi kalıplarla geçiyor, zaten oynama faslı gelince de herkes kaynaşıyor konuşmaya da gerek kalmıyor :D

Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Heyecanlandırmak gibi olmasın herkesin gözü üzerinde olacak ben mutfağa saklanmıştım en sonunda :KK70: Düğünü seneye nisan, mayıs gibi düşünüyoruz inşallah :)

İnşallah güzel geçer sizinki de. Seni pek konuşturmazlar zaten panikleme :) Hoşgeldiniz teşekkürler gibi kalıplarla geçiyor, zaten oynama faslı gelince de herkes kaynaşıyor konuşmaya da gerek kalmıyor :KK70:
:KK70: ahh kuzummm ne güzel heyecanım yoktu hepten heyecan bastı hahaha :KK70: zaten salona girerken heyecandan elim ayağım dolanır birbirine allahımm hele ilk dans yok mu oof off :KK43: canım sen çalışıyor musun?

:KK70: ahh kuzummm ne güzel heyecanım yoktu hepten heyecan bastı hahaha :KK70: zaten salona girerken heyecandan elim ayağım dolanır birbirine allahımm hele ilk dans yok mu oof off :KK43: canım sen çalışıyor musun?
Sevdiceğin tutar seni bir şey olmaz :D Çalışıyorum canım ben

nasıl bir elbise aldın hangi renk :) hahaha sen ona bakma erkekler ne anlar hediyeden :KK70: ne dağıtacaktın da dalga geçti :KK70: bende dışarıda dolaşıyorum nişan hediyeliklerine baktım inan içime sinen hiçbir şey yok :KK43: kadın dedi nisanın ortalarında istanbula gidip yeni modellere bakacağım numaranı ver ben sana haber ederim dedi kadını bekliyorum.. :KK43: klasik şeyler var onlarda benim hoşuma gitmiyor değişik ilginç bir şey arıyorum :KK43:

Pudra pembesi cnm ben tesettüelüyüm kapalı uzun bi elbise :) öküz anlamadı ztn ben küçük yastıklar varya uzun yastığın minyatürü belki görmüştürsün öyle bişey istiyodum üstüne bir yastıkta kocamaya söz verdik yazdırırım fln diyodum ama bnm öküzüm bu ne nikah şekerimi neki bu yastık bu niye yastık veriyozki anlamadım gibi saçmalayınca sinirlendim vazgeçtim trip yaptım azcık :KK53: sonradan ben anlamıyorum sen istediğini yap aşkm ben odunum biliyosun larla toplamaya çalıştı ama yemez hevesimi kırdı bikere yapmıcam :KK12:ama bence kalıcı bişey olmalı nebikim vitrinlerine ya da dolaplarına yapıştırsnlar ben gezmeye gittiğimde göreyim mutlu olayım istiyorm yani isyiyodm geçti :KK53:

Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Heyecanlandırmak gibi olmasın herkesin gözü üzerinde olacak ben mutfağa saklanmıştım en sonunda :KK70: Düğünü seneye nisan, mayıs gibi düşünüyoruz inşallah :)

İnşallah güzel geçer sizinki de. Seni pek konuşturmazlar zaten panikleme :) Hoşgeldiniz teşekkürler gibi kalıplarla geçiyor, zaten oynama faslı gelince de herkes kaynaşıyor konuşmaya da gerek kalmıyor :KK70:

Ay onu bile söyleyemem ben heycanlanınca sesim içime kaçıyo :KK70:

Pudra pembesi cnm ben tesettüelüyüm kapalı uzun bi elbise :) öküz anlamadı ztn ben küçük yastıklar varya uzun yastığın minyatürü belki görmüştürsün öyle bişey istiyodum üstüne bir yastıkta kocamaya söz verdik yazdırırım fln diyodum ama bnm öküzüm bu ne nikah şekerimi neki bu yastık bu niye yastık veriyozki anlamadım gibi saçmalayınca sinirlendim vazgeçtim trip yaptım azcık :KK53: sonradan ben anlamıyorum sen istediğini yap aşkm ben odunum biliyosun larla toplamaya çalıştı ama yemez hevesimi kırdı bikere yapmıcam :KK12:ama bence kalıcı bişey olmalı nebikim vitrinlerine ya da dolaplarına yapıştırsnlar ben gezmeye gittiğimde göreyim mutlu olayım istiyorm yani isyiyodm geçti :KK53:

güzel renk seçmişsin canım benimde aklımda pudra pembesi varda bakalım :) biliyorum o yastıkları :) kesin utanmıştır :D sende nikahta yaparsın dilediğini .. bu erkekler karışmasa ne olur sanki :) benimkinin de dünya umurunda değil hiç sormuyor bile ne dağıtacaksın diye :KK11:

kıızzz o benden beter :KK70: ne işle meşgulsun.. darısıı başımaaaaaa :KK43:
Tasarımcıyım canım. İnşallah bulursun sen de istediğin gibi bir iş. Senin alanın ne ?

Erkekler bu tarz konularda hep böyle. Siz bir de evlilik hazırlığında görün onları nasıl çıldıracaksınız :D Herkes aynı konudan yakınıyor
güzel renk seçmişsin canım benimde aklımda pudra pembesi varda bakalım :) biliyorum o yastıkları :) kesin utanmıştır :KK70: sende nikahta yaparsın dilediğini .. bu erkekler karışmasa ne olur sanki :) benimkinin de dünya umurunda değil hiç sormuyor bile ne dağıtacaksın diye :KK11:
Gereksiz görmesinden iyidir :D

Tasarımcıyım canım. İnşallah bulursun sen de istediğin gibi bir iş. Senin alanın ne ?

Erkekler bu tarz konularda hep böyle. Siz bir de evlilik hazırlığında görün onları nasıl çıldıracaksınız :KK70: Herkes aynı konudan yakınıyor

Gereksiz görmesinden iyidir :KK70:
amiiiin inş. ne güzel mesleğin var eğlenceli olmalı :) ahh ahh bende atanamayan bir öğretmen adayıyım.. off ne zaman ben bir öğretmenin diyebileceğim hiiiiiç bilmiyorum :KK42::KK42:

Erkekler bu tarz konularda hep böyle. Siz bir de evlilik hazırlığında görün onları nasıl çıldıracaksınız :KK70: Herkes aynı konudan yakınıyor

Gereksiz görmesinden iyidir :KK70:
evlilik hazırlığında neler yapıyorlamış :)

güzel renk seçmişsin canım benimde aklımda pudra pembesi varda bakalım :) biliyorum o yastıkları :) kesin utanmıştır :KK70: sende nikahta yaparsın dilediğini .. bu erkekler karışmasa ne olur sanki :) benimkinin de dünya umurunda değil hiç sormuyor bile ne dağıtacaksın diye :KK11:

Aman he odunlar işte :)benimki kahvenin derdine düşmüş nsl içcem diye nolur diyo tuz koyma acillik olurum :KK70:

amiiiin inş. ne güzel mesleğin var eğlenceli olmalı :) ahh ahh bende atanamayan bir öğretmen adayıyım.. off ne zaman ben bir öğretmenin diyebileceğim hiiiiiç bilmiyorum :KK42::KK42:
Eğlenceli normalde ama şu sıralar burnumdan geliyor :) Hayırlısıyla atanırsın inşallah canım ya :(
evlilik hazırlığında neler yapıyorlamış :)
Maddi olarak büyük bi yük altına girince her şeyi gereksiz görmeye başlıyorlar. Gelinlik, düğün, fotoğraf çekimi gibi. Benimkinin yemek takımını gereksiz görmüşlüğü var yani öyle söyleyeyim. Çeyiz yapmaktan vazgeçmiştim sinirimden.

Aman he odunlar işte :)benimki kahvenin derdine düşmüş nsl içcem diye nolur diyo tuz koyma acillik olurum :KK70:
hahahhahahahhaha :D bizde de o muhabbet var bende dedim tüüüm birikmişlerimi öfkemi bu sayede alacağım senden sen görürsün içmezsenn yüzüne bakmam diyede tehdit ediyorum :D hak ediyorlar anneemm :)

Eğlenceli normalde ama şu sıralar burnumdan geliyor :) Hayırlısıyla atanırsın inşallah canım ya :KK43:

Maddi olarak büyük bi yük altına girince her şeyi gereksiz görmeye başlıyorlar. Gelinlik, düğün, fotoğraf çekimi gibi. Benimkinin yemek takımını gereksiz görmüşlüğü var yani öyle söyleyeyim. Çeyiz yapmaktan vazgeçmiştim sinirimden.
amin cnm inşallah :) evet maddi boyutunu düşünmedim nede olsa düğüne var diye :S benim ki henüz demiyor bakalım aylar geçince ne olur.. bende aileler yapsın taraftarıyım borçla uğraşmak istemiyorum evlenince :( birde kv dair hep ön yargılı olduğumuz için yapsınlar tribindeyim.. gerçi benim ailemde yapacak tek taraflı olmaz.. en büyük masraf kızın bence :S bir sürü ıvır zıvır var evlendiğinde bile eksikler çıkıyor yani.. erkek tarafının alacağı kaba eşya içini döşemek dizmek almak bize ait. daha masraflı kısım bizim bence :)

hahahhahahahhaha :KK70: bizde de o muhabbet var bende dedim tüüüm birikmişlerimi öfkemi bu sayede alacağım senden sen görürsün içmezsenn yüzüne bakmam diyede tehdit ediyorum :KK70: hak ediyorlar anneemm :)

Aynen cnm o kahve bitcek yoksa çok pis trip var sonunda haberin olsun diyorm he diyo sen utanmadan bide kameraya çekersin kankalarınla dalga geçersin ne sandıysa tabikide öyle yapcam :KK70:

Back