Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu arada beni son aramasından 2 hafta sonra geçen hafta msnde gördü beni ve kendi selam verip konuştu, ben 2 hafta boyunca aramamıştım onu.msnde bana çok darıldığını yine onu unuttuğumu söyledi. neden aramıyorsun ben aramasam arayacağın yok dedi, nasıl yapıcaz seni görmek istiyorum hiç gelmiyormusun bu taraflara dedi..bende kendisine tamamda beni sen arıcanı söylemiştin dedim oda tamamda sende arayabilirdin yasakmı var dedi. sonrada ortak 1-2 arkımız var onların bana çok selamı olduğunu hep beraber görüşmek istediğini söyledi. sanırım ortak arkadaşlarımızı öne çıkararak benimle görüşmek istiyor. Bana araşalım buluşalım hmm diye sordu tamam sen ara beni dedim. yani sanırım kendisi bir türlü aramak istemiyor benden bekliyor. bu olaydan sonra geçen haftada doğumgünüydü ben ilk defa arayıp doğum gününü kutladım napıyorsun dediğimde seni görebilmeyi bekliyorum dedi. ama görüşelim şu gün falan demedi. sizce ne yapmaya çalışıyor ve ben ne yapmalıyım?
bence tekrar başlama sakınnn !!!! oynuyo sanki ...
QUOTE]
katılıyorum sana.
görüşmek istese zaman mekan belirlerdi nazlanmazdı şakkıdı
Ya evet bende öyle düşünüyorum ama neden böyle yapıyor anlamıyorumki hem çok istiyor görüşmeyi hemde garip garip davranıyor..bendenmi bekliyor aramamı desem, nolursa olsun benden beklememeli yani ne yapmaya çalışıyor anlamadımkii...