• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardımcı olun bana:-)

valla tebrik ediyorum ben seni ayrılmışın ve hiç ardına bakmamışın görünüşe göre bu zoruna gitmiş birilerinin...arayıp aklını yeniden bulandırmaya çalışıyorki onu düşünesin...sil gitsin aradığındada telefonu açma derim ben...

Ben sahsen aramazdim, ve gorusmezdim.
ayrilmissiniz...bitmis iliski.
askerde olan erkeklerin herkese bi ozlem duyuyabiliyorlar belkide o yuzden aradi konusmak istedi
ama...son konusmanizdan sonra tekrar bulusmak..bilemiyorum...eger istiyorsan tekrar gorusmeyi bekle arasin bakalim ne olacak...

hiç anlamıyorum şu arkadaşça görüşelim muhabbetini..
yahu o kadar vazgeçilmez olacaksan sevgilim olarak kalırdın zati ne arkadaşı..
yolverin gitsin...siz önünüze bakın arkadaşım..

yok zaten arayıp sormayacağım kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim..kafam karmakarışıktı, biraz biraz aydınlanmaya başladı sayenizde..yorumlarınızı bekliyorum

msj atma,arama,aradığında cvp verme....
bellıkı sende içinde birseylerı koparamamıssn ama gerke yok dengezsizlik var bu adamda
...:delphin:

kızlar bu arada beni son aramasından 2 hafta sonra geçen hafta msnde gördü beni ve kendi selam verip konuştu, ben 2 hafta boyunca aramamıştım onu.msnde bana çok darıldığını yine onu unuttuğumu söyledi. neden aramıyorsun ben aramasam arayacağın yok dedi, nasıl yapıcaz seni görmek istiyorum hiç gelmiyormusun bu taraflara dedi..bende kendisine tamamda beni sen arıcanı söylemiştin dedim oda tamamda sende arayabilirdin yasakmı var dedi. sonrada ortak 1-2 arkımız var onların bana çok selamı olduğunu hep beraber görüşmek istediğini söyledi. sanırım ortak arkadaşlarımızı öne çıkararak benimle görüşmek istiyor. Bana araşalım buluşalım hmm diye sordu tamam sen ara beni dedim. yani sanırım kendisi bir türlü aramak istemiyor benden bekliyor. bu olaydan sonra geçen haftada doğumgünüydü ben ilk defa arayıp doğum gününü kutladım napıyorsun dediğimde seni görebilmeyi bekliyorum dedi. ama görüşelim şu gün falan demedi. sizce ne yapmaya çalışıyor ve ben ne yapmalıyım?

kızlar bu arada beni son aramasından 2 hafta sonra geçen hafta msnde gördü beni ve kendi selam verip konuştu, ben 2 hafta boyunca aramamıştım onu.msnde bana çok darıldığını yine onu unuttuğumu söyledi. neden aramıyorsun ben aramasam arayacağın yok dedi, nasıl yapıcaz seni görmek istiyorum hiç gelmiyormusun bu taraflara dedi..bende kendisine tamamda beni sen arıcanı söylemiştin dedim oda tamamda sende arayabilirdin yasakmı var dedi. sonrada ortak 1-2 arkımız var onların bana çok selamı olduğunu hep beraber görüşmek istediğini söyledi. sanırım ortak arkadaşlarımızı öne çıkararak benimle görüşmek istiyor. Bana araşalım buluşalım hmm diye sordu tamam sen ara beni dedim. yani sanırım kendisi bir türlü aramak istemiyor benden bekliyor. bu olaydan sonra geçen haftada doğumgünüydü ben ilk defa arayıp doğum gününü kutladım napıyorsun dediğimde seni görebilmeyi bekliyorum dedi. ama görüşelim şu gün falan demedi. sizce ne yapmaya çalışıyor ve ben ne yapmalıyım?

Ne yapmaya çalışıyor? Sen onun peşinden koşmadığın ,arayıp sormadığın için rahatsız olmuş ,şimdi de kaçan kovalanır misali o seni arıyor ,ama peşinden koşmuyor yine de beyefendi...
Bu kadar zaman girmiş araya, seni aramalarının arası da baya bi var (msn de laf attı diyosun bi yerde kendiliğinden bile aramıyor) ...
Hani cidden pişman olan biri olsa arar sorar ,yalvarır yakarır, senin aramanı beklemez bile...
Ama sen ararsan lutfedip tekrar denemeyi düşünecek,,kendini ağırdan satıyor beyefendi...
Yok cnm hiç kafanı bulandırma,,,bi daha da deneme derim ama yine sen bilirsin...

walla kafam çok karıştı kızlar aramıcam zatende bakalım bekliyorum fikirlerinizi teşekkürler yorumlar için

bence de arama canım ... hatta msnde bile cevap verme... zamanında seni terkederek yeterince acı yaşatmış zaten ... ona yalvarmaman acı çekmedin demek değil... benim de ayrılığımın 5. ayı geliyor ve bir kere bile aramadım ; konuşmadım ... ama acı çektim ... hala da ara ara üzülüyorum...

ama eğer seni hayatında tekrar istiyorsa çektirdiği acıların bedelini ödemesi lazım...

bence askerden dönmüş ve birinden ilgi bekliyor ... ve halihazırda sen varsın...

iyi niyetli düşünelim... pişman olmuş ve seni istiyor diyelim... o zaman biraz uğraşacak bu beyefendi... öyle kolay değil bu işler... ama bana kalırsa oyalıyor kendini ve seni... eğer seni tekrar bırakamayacak kadar yoğun birşeyler hissetseydi senin aramanı beklemezdi...

bir arkadaşım bir kızdan hoşlanıyor ve sürekli konuşmak ; görüşmek istiyor... ben uyarıyorum rahat bırak kızı biraz diye ... bana söylediği "ama ben aşığım"... demek istediğimi anladın umarım...

bu tavrı bence hiç kafanı karıştırmasın ... illa istiyorsa seni geri her şekilde ulaşır sana... yoluna çıkar ; arar ; ortak arkadaşlarınızla bir şey ayarlar... seviyorsa gerçekten çok yaratıcı olacaktır ... en azından sana değerli olduğunu mutlaka hissettirecektir... bu tavırlarından ben böyle birşey çıkarmıyorum...

lütfen onunla muhattap olurken ; yaşadığın acıları aklından geçir ; nasıl davranman gerektiğine doğru karar verirsin böylece :) haketmedin o acıları ; o da bu saçma tavırlarıyla seni haketmiyor ...

8 ay önce senden ayrılmış senin ilişkinizi kurtarma çabalarına rağmen şimdi ne olduda seni arıyo...
8 ay boyunca aklı nerdeydi... ii düşün ölç biç karararını ver...

Ya evet bende öyle düşünüyorum ama neden böyle yapıyor anlamıyorumki hem çok istiyor görüşmeyi hemde garip garip davranıyor..bendenmi bekliyor aramamı desem, nolursa olsun benden beklememeli yani ne yapmaya çalışıyor anlamadımkii...:(

Ya evet bende öyle düşünüyorum ama neden böyle yapıyor anlamıyorumki hem çok istiyor görüşmeyi hemde garip garip davranıyor..bendenmi bekliyor aramamı desem, nolursa olsun benden beklememeli yani ne yapmaya çalışıyor anlamadımkii...:(

bunu açıkça sor ona seninde aklın onda sanırım

aniden askere gitme nedeni ayrılığın yarattığı depresyon olabilirmi? onun da neler yaşadığını bilemeyiz..
belki de yapamadı kaçmak istedi.. kaçmak da çare olmadı.. ortak nokta bulmaya çalışıyor.. bazı şeyler değiştimi yine ayrı yollardamısınız diye merak ediyor olabilir. sonuçta sebepsiz değil, fikir ayrılığından yaşanmış ayrılığınız. ciddiyetsiz insanlar fikir ayrılıklarını kaale bile almak yoluna devam eder.. şimdi davranışlarının sebebi "ben bir adım atıyorum sende bir adım at yenelim bunu" olabilir.
bu ihtimali de değerlendirin derim.
sevgiler..

Off bilmiyorumki kızlar ya öylemi dersiniz?yani acaba benim şu durumda ne yapmam gerekiyor fikir verirmisiniz bana?benim bir adım atmammı gerek yoksa?ama asla onu şımartıcak hiçbişey yapmak istemiyorum düşünmüyorumda:oklava:..

bitirdiğini net bir şekilde söyle derim ben ve tekrar arama.kaba bir tabir olacak ama tükürdüğünü yalatmaya çalışıyor sana. ama tabiki senin duyguların da önemli seviyorsan bir şans ver ama istemiyorsan yada ayrıldığınız günü unutamayacaksan asla geri dönme.

kızlar görüştük beni ne kadar çok sevdiğini söyleyip durdu ve evlilik lafları etti ne yapmalıyım sizce?

canım bence biraz daha koşsun peşinde
sen anlarsın gerçekten sevip sevmediğini ve eğer gerçekten sevdiğine kanaat getirirsen başlarsın yine
ama seninde neler hissettiğin önemli

Back