How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan 2015 de nisanlanacaklar burayaaa

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
selam canım tebrik ederim seni de
danış hemde birkaç ipucu vermiş olursun :KK5:
as canım ben öncelikli olarak nişan alışverisind3 ne aldırcam, bid3 nişanda annem ve babam bana bilezik takcaklar nişanlıma bişi takmaları gerekiyomu yoksa saati dügün yerine nişandamı alıp taksak

merhabaa bende heyecanımı birileriyle paylaşmalıyım hatunlar mart nisan gibi düşünüyoruz bizde güzel fikirlerim var :)

Merhabaa merak ettim fikirlerini paylaşır mısın :)
tabi ki:)
bizim isteme nişan bir hafta arayla olucak :)
isteme günü...
kahveler ikram edilcek
kahvelerin yanında şeker hamuruyla süslenmi minik lokumlar
her fincana renkli püskül yapılcak :)
damat fincanına kurdele ve not
çay ve menü belirlencek..
hediyelik olarakda minik kavanozlarda kahve 40 yıl hatrımız olsun istedik diye
söz mendili verilcek :)
nişan
aynalı tepsi aldım aynalı yüzük yükseltilerimi kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
mantar tıpalı şişelere gül suyu butik kalpli sabunlar tülden keselere koyucam koyucam misafirlerime küçük bi anı diye :)
butik kurabiye 50 adet
çiçekçiden tül alıcam kapı kollarına sandalyelere bağlıycam :)
hatıra çerçevesi ve konuşma balonları olucak :)
Açık büfe planlıyorum...
beyaz örtü yüzen mumlar renkli peçeteler mor ortancalar kürdanlara nazar boncuğu sürahilere ve kurabiyeliğe kurdele... benim düşündüklerim bunlar kızlar ama peçetelere kadar düşünüyorum...

tabi ki:)
bizim isteme nişan bir hafta arayla olucak :)
isteme günü...
kahveler ikram edilcek
kahvelerin yanında şeker hamuruyla süslenmi minik lokumlar
her fincana renkli püskül yapılcak :)
damat fincanına kurdele ve not
çay ve menü belirlencek..
hediyelik olarakda minik kavanozlarda kahve 40 yıl hatrımız olsun istedik diye
söz mendili verilcek :)
nişan
aynalı tepsi aldım aynalı yüzük yükseltilerimi kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
mantar tıpalı şişelere gül suyu butik kalpli sabunlar tülden keselere koyucam koyucam misafirlerime küçük bi anı diye :)
butik kurabiye 50 adet
çiçekçiden tül alıcam kapı kollarına sandalyelere bağlıycam :)
hatıra çerçevesi ve konuşma balonları olucak :)
Açık büfe planlıyorum...
beyaz örtü yüzen mumlar renkli peçeteler mor ortancalar kürdanlara nazar boncuğu sürahilere ve kurabiyeliğe kurdele... benim düşündüklerim bunlar kızlar ama peçetelere kadar düşünüyorum...
Çok güzel detaylı düşünmüşsün :) Tepsini merak ettim fotoğraf atabilir misin? Ben henüz almadım haftasonu memlekete gidiyorum alışverişimizi yaparız annemle. Bizim söz nişan isteme her şey tek günde olacak o yüzden de çok detaya inemedim ama inmek mi gerek acaba :/
Aynen açık büfe yapmayı düşündük, sizin temanız mor o zaman :) Ne renk kıyafet giyeceksin?
Yiyeceklerin üzerine etiketler de yapabilirsin bence hoş bir detay olur. Ben kendim hazırlamayı düşünüyorum çerçeve, etiket gibi grafikle ilgili detayları ama zaman bulabilir miyim göreceğiz :)

Çok güzel detaylı düşünmüşsün :) Tepsini merak ettim fotoğraf atabilir misin? Ben henüz almadım haftasonu memlekete gidiyorum alışverişimizi yaparız annemle. Bizim söz nişan isteme her şey tek günde olacak o yüzden de çok detaya inemedim ama inmek mi gerek acaba :/
Aynen açık büfe yapmayı düşündük, sizin temanız mor o zaman :) Ne renk kıyafet giyeceksin?
Yiyeceklerin üzerine etiketler de yapabilirsin bence hoş bir detay olur. Ben kendim hazırlamayı düşünüyorum çerçeve, etiket gibi grafikle ilgili detayları ama zaman bulabilir miyim göreceğiz :)
yiyeceklerin etiketleri filanda olcak canım :)
bence bugünler detaylar ile hoş oluyor :)
tepsiler bunlar canım ilk tepsi nişan tepsisi diğeri kahve :)
10698548_1570042569885483_4279391512706660876_n.jpg
onur.jpg

yiyeceklerin etiketleri filanda olcak canım :)
bence bugünler detaylar ile hoş oluyor :)
tepsiler bunlar canım ilk tepsi nişan tepsisi diğeri kahve :)
Eki Görüntüle 1366785 Eki Görüntüle 1366791
Evet detaylar gerçekten çok önemli. Mesleğim gereği ben de fazla detaycıyımdır. Tepsi çok zarif olmuş çok beğendimm :)) Ellerine sağlık. Ne fazla karmaşık ne çok sade. Yüzüklerinizi aldınız mı :) Kafanda var mı bir şeyler?

Evet detaylar gerçekten çok önemli. Mesleğim gereği ben de fazla detaycıyımdır. Tepsi çok zarif olmuş çok beğendimm :)) Ellerine sağlık. Ne fazla karmaşık ne çok sade. Yüzüklerinizi aldınız mı :) Kafanda var mı bir şeyler?
ne iş yapıyorsun canım :)
yüzükleri sade bişeyler var aklımda ama denemedende bilemiycem sanırım :)
6089_E0219%20copy.jpg
6077_E0206%20copy.jpg
6071_E0205%20copy.jpg

ne iş yapıyorsun canım :)
yüzükleri sade bişeyler var aklımda ama denemedende bilemiycem sanırım :)
6089_E0219%20copy.jpg
6077_E0206%20copy.jpg
6071_E0205%20copy.jpg
Endüstri ürünleri tasarımcısıyım :) ben de düz altın alyans istemiştim, sonra tek taşla uymuyor diye arada beyaz altın rengi olan düz bir yüzük aldık. Taşlı modellerden korkuyorum taşı düşer bir şey olur diye. Bir de yüzüğün fazla kalın olmamasına dikkat edin derim, et kalınlığı fazla olunca bir süre sonra taşımak sıkıntı olabilir rahatsız edebilir. Deneyince fikir değişiyor. İlk girdiğimiz mağazadan aldık, gezdik gezdik yine ilk beğendiğimize geri döndük :) kesinlikle aklımda olmayan bir modeldi, aceleci davrandım sanki ama içime de sindi. Zaten az kaldı nişana da, bizim 1 şubatta olacak hayırlısıyla

Benim 1subatta nisanim var daha kiyafetimin olculerini dun aldırdım simdi de ders çalışıyorum o_O annem ablam benden daha cok ilgili.. var mi benim gibi hem finallerle ugrasan hem de nişan telasinda olan:KK50::KK39:

Benim 1subatta nisanim var daha kiyafetimin olculerini dun aldırdım simdi de ders çalışıyorum o_O annem ablam benden daha cok ilgili.. var mi benim gibi hem finallerle ugrasan hem de nişan telasinda olan:KK50::KK39:
Aynı gün nişanlanıyoruz :) aileler genelde daha heyecanlı oluyor ya doğrudur :) iyi geçer inşallah finallerin, insanın aklı gidik oluyor böyle dönemde

Aynı gün nişanlanıyoruz :) aileler genelde daha heyecanlı oluyor ya doğrudur :) iyi geçer inşallah finallerin, insanın aklı gidik oluyor böyle dönemde
Gercekten de oyle aileler daha heyecanlı :) bakalım bir şekilde olup bitecek gonlumuzce olur insallah hayırlı ugurlu olsun ikimiz icin de :))

Gercekten de oyle aileler daha heyecanlı :) bakalım bir şekilde olup bitecek gonlumuzce olur insallah hayırlı ugurlu olsun ikimiz icin de :))
İnşallah gönlümüzce olur her şey :) Ailenin heyecanlı olması çok güzel, şanslısın bu konuda, hem destek olurlar, hem heyecanını paylaşırlar. Böyle şeyler paylaştıkça güzelleşiyor :)

selam arkadaşlar,özel günleriniz için tasarım kavanozlar yapıyoruz. Kavanoz içlerine istediğiniz malzemeden koyuyoruz,en kaliteli ürünlerden kullanıyoruz.İletişim için yazabilirsiniz.Fiyatlarımız oldukça uygundur,kullandığımız malzemeye göre fiyatlandırıyoruz. aşağıdaki linkten yeni açtığımız fsayfamıza destek verebilirsiniz.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008947355186

Bu butik sabunlari ben yapiyorum hanimlar siz nisan nikah daha cok modelim var ozel etiketlerimde var isterseniz bana ulasin yeter ;)

Eklentiler

• IMG_20150122_144907.jpg
    IMG_20150122_144907.jpg
    192,1 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20150120_215131.jpg
    IMG_20150120_215131.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20150121_220148.jpg
    IMG_20150121_220148.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 120
babama söyleyebilrsem :KK48: baharda nişan düşünüyoruz inş.:D:D sade ve aile arasında evde :KK16:

Back