Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde eşime karşı sinirimi en çok bozan nokta da benim söylediklerimi bir bir annesine anlatması. Ya bir erkek karısına bunu neden yapar manyak mı anlamadım. Benim söylediklerimi ona söylemesinin mantığı nedir yani. Daha da kötü mü olsun istiyor anlamadım ki. Yok yok bizim herif karı gibi dedikoducu ne sölesem milletin ağzında. Anneannesi yanımda "bizde gelinlerden gülemedik" ditor o ordan bana "bak bu laf sana " diyor. Var ya bende olan mertliğin yarısı olsaydı onda.
Bilmiyorum belki de eşim bu yüzden bana kızıyor hani dağdan gelip bağdakini kovma misali ama diğer yandan ortada bir evlilik söz konusu sadece misafir değil olay dediğim kumam gibi davranması ve evde devamlı kaos ortamı yapması da cabası. Aslında senin dediğin gibi çok düşündüm ama ayrı eve çıkmıyor eve geleni de düzene koymuyor işte canımı sıkan nokta burası ya böyle bütün ömrün boyunca çek demek bu başka bir şey değil. Tabi ki gelen giden olur ama yatak odama lap diye dalan erkek yiğenler, doğum yapan dayı gelinine yatak odamı vermeler beni yerlerde yatırmalar, eve gelen kardeşime elini yıkamıyor demeler, her işi annem yapıyor tembel demeler. Dilleri uslu olsa bütün ömür sabredilir de. Kayınvalidem istiyor ki biz onun akrabalarını onun kadar önemseyelim ama o bizimkilere hiç bir şey yapmasın gelmesin gitmesin e eşimde bu noktada annem haklı deyince ben kaldım öylece. Gelen giden çekilir de bunlar zoruna gidiyor insanın..