2015 Aralık tüp bebek

Hemen ic canim insalah rahatlarsin
benim iki tane kondu 5. Gun genetige bakildi cgh 7 embriyodan iki tanesi temiz cikti onlarda kondu iste hayirlisi sana kac tane konucak

Benimde sadece iki ailem biliyo yani 9 yildir belli olmadigi ama soran okuzler oluyo afedersiniz
Sorun kimde diye bende sirunumuz yok Allahin imtihani diyip gecistiriyorum ama diyorum beni kinayan Allah basina vermeden almasin canini
Bende allah verdiği vakit olucak dyorum da ağızları torba değil ki büzülmüyo hamileliğimde ilerlemeden Söylemek istemiyorum bi problem olursa açıklama yapmak zorunda kalmim bide:s

Canim tok açin halinden anlamaz işte napalim kulagimizi kapatip takmamaya bu gunlerde moralimizi yuksek tutmaya calisalim bende kimseye solemedim ablam ve eltim disinda
. Annem bi süre Yanımda kaldığı için mecbur öğrendi sonra ablamlar falan bi tek benim ailem biliyo eşim tarafa söylemedik beni o kadar darlayan insanlar bilmesede olur karnım şişince görüp anlarlar napim

Bende 2 yillik bebek bekleyislerinin sonundaa bugun tup bebege basladikk aslinda cok stresliydim ama rahatim simdi bilgi almaya gittik adetimin 3.gunu oldugu icin bugun ilk ignemi vurulmus tup bebege baslamis olarak eve döndük :)

Bende 2 yillik bebek bekleyislerinin sonundaa bugun tup bebege basladikk aslinda cok stresliydim ama rahatim simdi bilgi almaya gittik adetimin 3.gunu oldugu icin bugun ilk ignemi vurulmus tup bebege baslamis olarak eve döndük :)
Hayırlı olsun :) umarım hayırlı bi ay olur senin için

Yani simdi hamileyim desen o sahte insanlar bi anda degisir canim cicim oluveririler

Ya kislar afedersinizde sormam lazim altim surekli islaniyo ve genital bölgemden surekli hava cikiyo pat pat nedir sizce ya cok pimpirikliyim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…