canım durumlar gelısıyor ama tek yumurtam var bakalım ne olucak BUGUN TUP BEBEK IGNELERIMIN 13 GUNUNDEYIM 11 GUNU GITMISTIM EN SON E2 88 DI SAG TARAFATA BIR YUMURTAM VAR ODA 12,8 MM İDİ BUGUN 13 GUN SAGDAKI YUMURTA 14,8 OLMUS E2 DEGERIMDE 158 sen nasılsın ne yapıyorsun arkdasımebru_ko napiyosun canim nasilsin durum da degisiklik varmi
canım nasılsın sana özeldende yazmıstım okuyamadın heralde ıyısındır umarım az kaldı gunlerınePanik yok canim.yakinda bu gunleri hatirladikca guluceksin emin ol
Hosgeldin hayırlı olsun tedavin opu dan korkma sebebin nedir hiç birşey hissetmiyorsun gayet rahat geçiyor rahat olBende dün başladım tedaviye hakkimizda hayırlısı korktuğum tek şey yumurta toplama işlemi. Ama olsun sonuçlarımiz güzel olur insallahhh. Bizimkisi sebepsiz infertilute
tam olarak hangi bilgileri yollamam gerekiyor...Canim bilgilerini yollarsan ikinci hamis olarak senide ekleyelim tabloyaki gozumuz gonlumuz acilsin:))
Beşinci denemem ve olana kadar denemeye devam, pes etmek yok.ilk denemen mi canım
Yeni sloganimaz 1 tane kaliteli olsun bizim olsun :))) benim durum cuma gunu opum var suan bi aksilik yok insallah da cikmaz heyecan dorukta hep o gunu düşünüyorum. Neler olacak merak ediyorumcanım durumlar gelısıyor ama tek yumurtam var bakalım ne olucak BUGUN TUP BEBEK IGNELERIMIN 13 GUNUNDEYIM 11 GUNU GITMISTIM EN SON E2 88 DI SAG TARAFATA BIR YUMURTAM VAR ODA 12,8 MM İDİ BUGUN 13 GUN SAGDAKI YUMURTA 14,8 OLMUS E2 DEGERIMDE 158 sen nasılsın ne yapıyorsun arkdasım
Bebisler gelsin diye artik sorgusuz sualsiz herseyi kabul eder olduk dimi.. sende de heyecan varmi OPU icin ben cok merak ediyorum neler olacak diyeaynen yaa rabbim vermek istese 1 tane yumurtadan verir zaten.valla bende bi dünya tam 36 tane iğne vuruldum ama ne oldu ne ne içindi çogunu bilinçsizce vuruldum işte
Sağlık olsun canim otelde tıkılıp kalma eglenceli gecir günleriniBenim transfer cumartesiye kaldi canlar otelde oylece bellklioz nasi gececek iki gun bilmiorum sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Ne desem bos suan biliyorum.. Şimdi olmadiysa bidaha kine insallah arkadasim herseyde bi hayir vardir..kizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
güzel sloganmıs dımdıden basarılar dılerım allah yardımcın olsun sonuc ıyı olsunYeni sloganimaz 1 tane kaliteli olsun bizim olsun :))) benim durum cuma gunu opum var suan bi aksilik yok insallah da cikmaz heyecan dorukta hep o gunu düşünüyorum. Neler olacak merak ediyorum
canım ınsallah bundan sonrakı denemelerınde pozitifi alacaksın ınsallah hayırlı olucak fazlada bırsey yazıp canını sıkmak ıstemıyorum bızde üzülüyoruz buna ınan yeterkizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
kizlar benim sonucum negatif.hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle.ben bi muddet olmam sanirim buralarda.kafami toparliyim gelirim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?