- 10 Aralık 2015
- 43
- 43
- 3
- 40
Canım ilk testimi 11.gun verdim 86 cıktı ıkı gun sonra tekrar verdım 177 cıktı doktorum bu ayın sonuna dogru gel dedi...Senin değerlerin nasıl gidiyo? Benim 10 gün sonraya çağırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk testimi 11.gun verdim 86 cıktı ıkı gun sonra tekrar verdım 177 cıktı doktorum bu ayın sonuna dogru gel dedi...Senin değerlerin nasıl gidiyo? Benim 10 gün sonraya çağırdı
kızlar sanırım pazar yada pazartesi opu olucak zormu
Hayırlısıyla keseleri görüp kalp atışlarınıda duysak :)Canım ilk testimi 11.gun verdim 86 cıktı ıkı gun sonra tekrar verdım 177 cıktı doktorum bu ayın sonuna dogru gel dedi...
Hadi inşallah rabbimin izniyleİyi haberleri beraber alacağız inşallah
Teşekkür ederim ins hayırlı olur. Sebepsiz infertilite
Kızlar bende bugün başladım akşam iğnemi vurulacam... İnşallah sorunsuz gzl bir süreç yaşarız bnm ilk denemem, sizlerde durum nedir?Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine bugün başladım ve az önce iğnelerini yaptım Rabbim hayirlisiylasonuclandirsin insallah
Çok merak ediyodum seni ve hala dua ediyorum hayırlısıyla sonucun tersine dönsün dye adet günün geldi mi ?2 canli ve 3 canli olan arkadaslarim:) hamile duasi onemlidir derler.bundan sonra banada dua edin olurmu? :)2. denememde bonibonlarim birakmasin beni:)
hissizim ve duygusuzum canim.ne aglayabildim ne baska bisey.esim firtina oncesi sessizlik bu diyor ama esim cok dagildi.bense sanki hic yasamamis gibiyim.belkide olmadigini hissettigim icin bilmiyorum sonucun tersine donmesi imkansiz maalesef.ilaclarimi da kestim artik gerek yok o kadar ignelere:)normalde adet gunum bugun ama sanirim ilaclardan gecikir.yarinda doktorumla konusmaya gidicem bakalim nasil bir yol haritasi cizicek..Çok merak ediyodum seni ve hala dua ediyorum hayırlısıyla sonucun tersine dönsün dye adet günün geldi mi ?
Ltfn 12.günü bekle sonucun değişirse ilaçları bıraktım dye pişman olursunhissizim ve duygusuzum canim.ne aglayabildim ne baska bisey.esim firtina oncesi sessizlik bu diyor ama esim cok dagildi.bense sanki hic yasamamis gibiyim.belkide olmadigini hissettigim icin bilmiyorum sonucun tersine donmesi imkansiz maalesef.ilaclarimi da kestim artik gerek yok o kadar ignelere:)normalde adet gunum bugun ama sanirim ilaclardan gecikir.yarinda doktorumla konusmaya gidicem bakalim nasil bir yol haritasi cizicek..
Dondurmuştun dimi embriyo?hissizim ve duygusuzum canim.ne aglayabildim ne baska bisey.esim firtina oncesi sessizlik bu diyor ama esim cok dagildi.bense sanki hic yasamamis gibiyim.belkide olmadigini hissettigim icin bilmiyorum sonucun tersine donmesi imkansiz maalesef.ilaclarimi da kestim artik gerek yok o kadar ignelere:)normalde adet gunum bugun ama sanirim ilaclardan gecikir.yarinda doktorumla konusmaya gidicem bakalim nasil bir yol haritasi cizicek..
yok canim doktorum kes dedi. sen dualarini eksik etme.ikiz bebeklerim olsun cok istiyorum insallah 2. denemede kavusurum bonibonlarima.Ltfn 12.günü bekle sonucun değişirse ilaçları bıraktım dye pişman olursun
allah razi olsun canim.insallah. umarim son negatif sonuc bnimki olur.echomare güzelim ne denir bilmiyorum ama çok gecmiş olsun... Rabbim inşallah en yakın zmnda yüzünü güldürür..
yok canim yeni tedaviye basliycam.yine yeni yeniden..Dondurmuştun dimi embriyo?
Canım bu durumda ne desek bos.kendim kadar üzüldüm inan.seninle basından beri beraberdik.insan hisseder derler ya bendede suan o var.ne diyelim yıkılmak yok.vakit saat gelmeyince ne desek bossallah razi olsun canim.insallah. umarim son negatif sonuc bnimki olur.
Canım hayırlı olsun.birinci sayfada tablomuz var.bilgilerini yollarsan senide ekleyim.Bende dün başladım tedaviye hakkimizda hayırlısı korktuğum tek şey yumurta toplama işlemi. Ama olsun sonuçlarımiz güzel olur insallahhh. Bizimkisi sebepsiz infertilute
Canım birinci sayfaya bakıp ordaki bilgilere gore yollayabilirsintam olarak hangi bilgileri yollamam gerekiyor...
Canım bilgilerini yollarsan birinci sayfadaki tabloya senide ekleyimHadi inşallah rabbimin izniyle
Hayırlısı olsun o vakit dilerim bir Sürü sağlıklı embriyon olur ve dilerim sana çift çift tutunurlar hep dualarımdasınızyok canim yeni tedaviye basliycam.yine yeni yeniden..