2015 Aralık tüp bebek

Teşekkür ederim ins hayırlı olur. Sebepsiz infertilite

Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine bugün başladım ve az önce iğnelerini yaptım Rabbim hayirlisiylasonuclandirsin insallah
Kızlar bende bugün başladım akşam iğnemi vurulacam... İnşallah sorunsuz gzl bir süreç yaşarız ;) bnm ilk denemem, sizlerde durum nedir?

2 canli ve 3 canli olan arkadaslarim:) hamile duasi onemlidir derler.bundan sonra banada dua edin olurmu? :)2. denememde bonibonlarim birakmasin beni:)
Çok merak ediyodum seni ve hala dua ediyorum hayırlısıyla sonucun tersine dönsün dye:( adet günün geldi mi ?

Çok merak ediyodum seni ve hala dua ediyorum hayırlısıyla sonucun tersine dönsün dye:KK43: adet günün geldi mi ?
hissizim ve duygusuzum canim.ne aglayabildim ne baska bisey.esim firtina oncesi sessizlik bu diyor ama esim cok dagildi.bense sanki hic yasamamis gibiyim.belkide olmadigini hissettigim icin bilmiyorum :(sonucun tersine donmesi imkansiz maalesef.ilaclarimi da kestim artik gerek yok o kadar ignelere:)normalde adet gunum bugun ama sanirim ilaclardan gecikir.yarinda doktorumla konusmaya gidicem bakalim nasil bir yol haritasi cizicek..

hissizim ve duygusuzum canim.ne aglayabildim ne baska bisey.esim firtina oncesi sessizlik bu diyor ama esim cok dagildi.bense sanki hic yasamamis gibiyim.belkide olmadigini hissettigim icin bilmiyorum :KK43:sonucun tersine donmesi imkansiz maalesef.ilaclarimi da kestim artik gerek yok o kadar ignelere:)normalde adet gunum bugun ama sanirim ilaclardan gecikir.yarinda doktorumla konusmaya gidicem bakalim nasil bir yol haritasi cizicek..
Ltfn 12.günü bekle sonucun değişirse ilaçları bıraktım dye pişman olursun:(

hissizim ve duygusuzum canim.ne aglayabildim ne baska bisey.esim firtina oncesi sessizlik bu diyor ama esim cok dagildi.bense sanki hic yasamamis gibiyim.belkide olmadigini hissettigim icin bilmiyorum :KK43:sonucun tersine donmesi imkansiz maalesef.ilaclarimi da kestim artik gerek yok o kadar ignelere:)normalde adet gunum bugun ama sanirim ilaclardan gecikir.yarinda doktorumla konusmaya gidicem bakalim nasil bir yol haritasi cizicek..
Dondurmuştun dimi embriyo?

allah razi olsun canim.insallah. umarim son negatif sonuc bnimki olur.
Canım bu durumda ne desek bos.kendim kadar üzüldüm inan.seninle basından beri beraberdik.insan hisseder derler ya bendede suan o var.ne diyelim yıkılmak yok.vakit saat gelmeyince ne desek boss

Bende dün başladım tedaviye hakkimizda hayırlısı korktuğum tek şey yumurta toplama işlemi. Ama olsun sonuçlarımiz güzel olur insallahhh. Bizimkisi sebepsiz infertilute
Canım hayırlı olsun.birinci sayfada tablomuz var.bilgilerini yollarsan senide ekleyim.

Back