- 4 Eylül 2013
- 325
- 239
- 103
Sende olmasan ben napicam yaa cok sagolCanim catlatma ignesi seni opuya alcaklari saate bagli olarak degisiyo.sabah cok erken alcaksa catlatma ignesini erken vurduruyolar
bugün 17 olmuştur heralde benim son zamanlar günde 1ml oynadı ama zor zor tedavi başlayalı 15.günüm bugün ancak 19 20 ml oldularDun en buyukler 15 16 di
Benim 9. Gunum bugun.. sen hangi igneyi kac doz kullandinbugün 17 olmuştur heralde benim son zamanlar günde 1ml oynadı ama zor zor tedavi başlayalı 15.günüm bugün ancak 19 20 ml oldular
Canım problem yok, OPU işlem saatine göre iğne vurulur, merkezin çalışma programıyla ilgiliBenimde cuma gunu opum var. Benim catlatma ignem 21:15 di vuruldum ben. Benim saatim niye erken ki acaba?
canım bizim seninle aynıymış bende bugun gittim kontrole 23 te yaptırcam iğneyi senin yumurtaların kaç ml olmuş
bende pko olduğu için dikatli gitmeye çaloştı gonal f 100ml başladım sonra cetrotideyle beraber sonra puregona başladım 150ml sonra gonal f enjeksiyon şeklinde olana başladım önce 200 sonra 225ml en son 3 günde başka bi iğneydi ama adını unuttum sen nasıl ullandın iyi hızlı büyümüsBenim 9. Gunum bugun.. sen hangi igneyi kac doz kullandin
Valla sanirim yok canim.beni opuya oglene. Dogru aliriz demislerdi o yuzden gece 11 de vurunmustum.vurunduktan sonra 36 saat olarak hesapliyolaryumurtanın boyutuylada ve son iğnenin yumurtaya olan etki süresiylede alakalı demişti doktorum onunla ilgisi varmı peki ben daha ilk yaptırıyorum çok bi bilgim yokta
Panik yok canim.yakinda bu gunleri hatirladikca guluceksin emin olSende olmasan ben napicam yaa cok sagolhemen panik oldum
Bende pko var ben adetin 2.gununden bugune 200 unite gonal f kullandim son 4 5 gun cetrotide kullandim. Bide ben asilamadan beri glifor kullaniyorum onu ne icin kullaniyorum bende bilmiyorum :)) ultrasonda gordum sag tarafimda cok yumos vardi bakalim opu da kac tane cikacak 1 tane kalitali olsun benim olsunbende pko olduğu için dikatli gitmeye çaloştı gonal f 100ml başladım sonra cetrotideyle beraber sonra puregona başladım 150ml sonra gonal f enjeksiyon şeklinde olana başladım önce 200 sonra 225ml en son 3 günde başka bi iğneydi ama adını unuttum sen nasıl ullandın iyi hızlı büyümüs
Aynen inşallah guzel bi hatira olur hepimiz icin :)Panik yok canim.yakinda bu gunleri hatirladikca guluceksin emin ol
Sabirsiz umutlu 44131275 .!.:Kızlar ;
bugun gittim doktoruma rahim kalınlığım ölçüldü malesef benim çok fazla kalınlasmıyor doktorumda kayıplarıma sebebp bu gösteriyor. 8 mm olmuş iyi dedi ama progeston testi sonucu önemli dedi. Yarın sonuca göre ilaçlara devam ettirip transfer ıcın uygun gorurse haber vericek. dualarını eksiltmeyin olurmu
ilk denemen mi canımevet canım benim 5 yumurtam var 16-17 mm arası
anladım canım daha öğrenmem gereken çoooookkkk şey var ilk olunca merak ediyo insan ne nasıl olcak diyeValla sanirim yok canim.beni opuya oglene. Dogru aliriz demislerdi o yuzden gece 11 de vurunmustum.vurunduktan sonra 36 saat olarak hesapliyolar
aynen yaa rabbim vermek istese 1 tane yumurtadan verir zaten.valla bende bi dünya tam 36 tane iğne vuruldum ama ne oldu ne ne içindi çogunu bilinçsizce vuruldum işteBende pko var ben adetin 2.gununden bugune 200 unite gonal f kullandim son 4 5 gun cetrotide kullandim. Bide ben asilamadan beri glifor kullaniyorum onu ne icin kullaniyorum bende bilmiyorum :)) ultrasonda gordum sag tarafimda cok yumos vardi bakalim opu da kac tane cikacak 1 tane kalitali olsun benim olsun
Doktorum bu ay sonuna dogru cagirdi herhalde gozukur kese bilmiyorumki canimAllah bilir keseyi ne zmn görmeye gidiceksin
Canim bilgilerini yollarsan ikinci hamis olarak senide ekleyelim tabloyaki gozumuz gonlumuz acilsin:))Doktorum bu ay sonuna dogru cagirdi herhalde gozukur kese bilmiyorumki canim
Hadi hayirlisi olsun canim.bol bol kaliteli yumoslarin olsun insallahbu arada az önce çatlatma iğnemi oldum allah ım hayırlısı inşallah
Seninle transferimiz aynı gün ama ban iğne vermediler bant kullanıyorumBayanlar bir şey soracağım. 12si cumartesi transfer yapılmıştı bana, çarşamba yani bugün için 1 tane gonapeptyl vurmamı istemişlerdi. Fikri olan var mı neden bunu vurduğumuz konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?