2015 Aralık tüp bebek

Arkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben
7.gun idrarda test icin cok erken.kana bike daha yeni karisiyorken bhcg hormonu idrara karismasini nasil beklersin.boyle kendini strese sokarsan bebegini de strese sokarsin.illa tahlil yaptircam diyosan kan testi yaptir.en azindan sonuc gercekci.

7.gun idrarda test icin cok erken.kana bike daha yeni karisiyorken bhcg hormonu idrara karismasini nasil beklersin.boyle kendini strese sokarsan bebegini de strese sokarsin.illa tahlil yaptircam diyosan kan testi yaptir.en azindan sonuc gercekci.
Yarın 9.gün kan tahlili yaptırıcam burada 5.günde idrarda çıkanları okuyunca deneyeyim dedim

İnşallah canım sen nasılsın dikkat ediyorsun dimi kendine az kaldı sonuca değilmi inşallah bonibonlar tutar dikkat et kendine bacım inş hayırlı olur
insallah canim.dikkat ediyorum ama bende hicbisey yok wallahi.belirti arama diyorum kendi kendime ama kafa gidiyo:) dr soyledigi tarigten iki gun once test yapcam ben varsa o gunde cikar heralde.yoksa da keserim ilaclari. bilmiyorum aklim daginik benimde.

Yarın 9.gün kan tahlili yaptırıcam burada 5.günde idrarda çıkanları okuyunca deneyeyim dedim
burda yazilanlara bakma.inan bana birebir yasadim.herkes iyi niyetli degil burda.yanlis yonlendirende var dogru yonlendirende.benjm canim sikildi onunda sikilsin diyen.psikopat dolu heryerde oldugu gibi burdada.sen icini ferah tut rabbimden iste duani et.elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi.bak bende umutsuzum ama yapacak bisey yok. ama idrarda imkansiz cikmaz daha kana yeni yeni karisiyor.uzme tatli canini.belki tuttu bebegin ya da bebeklerin uzmeye degermi onlari

Kiz o ne karamsarlik oyle olmadi falan.sacmalama sakin.daha dur herkeste hersey olcak diye bisey yok her agri hamilelik belirtisi olcak diye biseyde yok.o yuzden stres yok sabirla beklemeye devam
bekliyom bakalim zaten kuzum.persembe yaptircam testi kurtulcama vallahi.beklemek ne fenaymis.

Kızlar opu dan çıktım çok şükür sorunsuz geçti 11 yumurta toplandı yarın da transfer günü ve embriyolar Hakkı'nda bilgi alcm inşallah güzel olur herşey.. çok rahat ve korkulacak hiç bse yok rahat rahat gidin gerilmeyin allahım herkesin gönlüne göre güzel sonuçlar versin

Gecmis olsun cnm bana transfer gunu soylemediler bugun aradilar 12yu

Gecmis olsun .transfer gununu nasil soleyecekler benimkide dun toplandi bugun aradilar dollenmeyi bilgi verdiler yarimda bolunme hakkinda kalitesi bilgi verecekler

Gecmis olsun .transfer gununu nasil soleyecekler benimkide dun toplandi bugun aradilar dollenmeyi bilgi verdiler yarimda bolunme hakkinda kalitesi bilgi verecekler
Hemşire yarın söyleriz dedi ona sormak lazım yarın Nasıl söyleyecekler diye

gecmis olsun canim.transferini ol ce esas zor olan surece sende katil artik :)

Bugün 9. Gündü bugün betahcg kana karışmaya baslıyo bende karışmıştır artık dedm dayanamadım baktım :)
Tebrikler cnm. Kaçıncı gün embriyosu ve kaçtane transfer etmişlerdi. Giderek katlansın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…