2015 Aralık tüp bebek

Vallla beklemek cok zor cok sikici bide bdnim gibi boyle oturmaya alisik olmayan biri icin.aklima getirmemeye calisiyorum ama mecburen aklin orda yani.bugun sol kasigimda agri var o beni rahatsiz ediyor ve ates basmasi geliyor ara.belirti arama diyorum kendime ama bu kasikta agrim ciddi rahatsiz edici bisey umarim kotu bisey degildir
Insallah degildir canim. Aklina takildiysa arasaydin drunu diyecem ama onlar olur oyle derler :) puzzle felan alsana onunla ugrasirken biraz unutmus olursun

Katiliyorum canim sana asla umudumuzu yitirmememiz lazim.bizim bile 2 transferle hicbir garantimiz yok.allahim sadece ol desin yeterki isimi sadece buna kalmis durumda.buarada nasilsin varmi bi degisikligin.benim sol kasigimda agri var bugun.ve ara ara ates basmasi oluyor.belirti aramayim diyorum ama kasigimdaki agri bazen ciddi derecede rahatsiz ediyor beni
ates basmasi bende de var canim.geceleri cok terliyorum ama ilaclardan sanirim.benim ara ara batma oluyo ama cok nadir.bacagima yayilan kasilma var ama anlamlandiramiyorum bi turlu.insallah hamilelik belirtindir canim.bende oyle aman aman bi belirti yok sanirim olmadi :(

ates basmasi bende de var canim.geceleri cok terliyorum ama ilaclardan sanirim.benim ara ara batma oluyo ama cok nadir.bacagima yayilan kasilma var ama anlamlandiramiyorum bi turlu.insallah hamilelik belirtindir canim.bende oyle aman aman bi belirti yok sanirim olmadi :KK43:
Canim benim ya :)) herkes belirti yasamiyo ki canim adet olcam deyip hamile olan insanlar var . Takılma bunlara kendini ferah tut iyi dusun iyi olsun ;)

Arkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben:KK43:

ebru_ko ebru_ko hic umudu olmayan insanlarin evladini kucagina aldigina sahit oldum ben. hastanede tanistigim bir bayanin amh i dusuktu.yumurta toplanmasindan sonra 2 tane yumurtasi olusmus biri bos cikmis biride bolunmedi demisler hastaneden.transfer iptal yani. transferin planlandigi gun sabah hastaneden arayip bizde inanamiyoruz ama yumurtaniz bolundu sizi transfere bekliyoruz diye aramislar.cok umut vermemekle birlikte transfer yapmislar.bugun haberini aldim ve hamile.ona gore imkansiz olan bisey oldu. 1.kalite olup hatta 2 transfer yapilip negatif alan cok insan var.bu sekilde olup hamile kalanda. umudunu yitirme hicbisekilde. demesi kolay olabilir ama umut olmadan tutunacak dalin kalmaz.
İnşallah canım sen nasılsın dikkat ediyorsun dimi kendine az kaldı sonuca değilmi inşallah bonibonlar tutar dikkat et kendine bacım inş hayırlı olur

Insallah degildir canim. Aklina takildiysa arasaydin drunu diyecem ama onlar olur oyle derler :) puzzle felan alsana onunla ugrasirken biraz unutmus olursun
Doktoru aramak hic aklima bile gelmiyo cunku dedigin gibi onlar herseye normal olabilir diyolar:)) valla gunler gecse bir an once su streste bitse

Arkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben:KK43:
Bence uzme kendini 7. Gun idrar testi icin cok erken.

ates basmasi bende de var canim.geceleri cok terliyorum ama ilaclardan sanirim.benim ara ara batma oluyo ama cok nadir.bacagima yayilan kasilma var ama anlamlandiramiyorum bi turlu.insallah hamilelik belirtindir canim.bende oyle aman aman bi belirti yok sanirim olmadi :KK43:
Kiz o ne karamsarlik oyle olmadi falan.sacmalama sakin.daha dur herkeste hersey olcak diye bisey yok her agri hamilelik belirtisi olcak diye biseyde yok.o yuzden stres yok sabirla beklemeye devam

Kaç vuruyorsun şu an merak ettim? Hayırlı olsun bu arada güzel güzel büyüsünler yumişlerin :)
Sağol canim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Günde gonal f ten 275 doz + merional den 75 doz vuruyorum

İnşallah bacım inşallah biraz zir bu ay sanırım pzrt tekrar çağırdılar e2 ve USG çağırıyorlar bakalım asıl sen nasılsın ne asamadasin
sonuc ne olursa olsun hakkinda hayırlısı boyleymis diye dusun olurmu. Bende ptesi kntrole gidecem. 4 yumurta var suan ignelere devam ediyorum bakalim canim bizim kide kesin degil sonucu gorecez :)

Back