- 4 Eylül 2013
- 325
- 239
- 103
Hayırlı olsun o zaman arkadasim. Benimde haftaya toplanir insallahBenm iğnelerin 9. Günü çatlatma iğnem verildi Can'ım yarın da toplanacak 11. Gün oluyor değişebilir belki kişiye göre bilmiyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun o zaman arkadasim. Benimde haftaya toplanir insallahBenm iğnelerin 9. Günü çatlatma iğnem verildi Can'ım yarın da toplanacak 11. Gün oluyor değişebilir belki kişiye göre bilmiyorum ama
Insallah degildir canim. Aklina takildiysa arasaydin drunu diyecem ama onlar olur oyle derler :) puzzle felan alsana onunla ugrasirken biraz unutmus olursunVallla beklemek cok zor cok sikici bide bdnim gibi boyle oturmaya alisik olmayan biri icin.aklima getirmemeye calisiyorum ama mecburen aklin orda yani.bugun sol kasigimda agri var o beni rahatsiz ediyor ve ates basmasi geliyor ara.belirti arama diyorum kendime ama bu kasikta agrim ciddi rahatsiz edici bisey umarim kotu bisey degildir
ates basmasi bende de var canim.geceleri cok terliyorum ama ilaclardan sanirim.benim ara ara batma oluyo ama cok nadir.bacagima yayilan kasilma var ama anlamlandiramiyorum bi turlu.insallah hamilelik belirtindir canim.bende oyle aman aman bi belirti yok sanirim olmadiKatiliyorum canim sana asla umudumuzu yitirmememiz lazim.bizim bile 2 transferle hicbir garantimiz yok.allahim sadece ol desin yeterki isimi sadece buna kalmis durumda.buarada nasilsin varmi bi degisikligin.benim sol kasigimda agri var bugun.ve ara ara ates basmasi oluyor.belirti aramayim diyorum ama kasigimdaki agri bazen ciddi derecede rahatsiz ediyor beni
Canim benim ya :)) herkes belirti yasamiyo ki canim adet olcam deyip hamile olan insanlar var . Takılma bunlara kendini ferah tut iyi dusun iyi olsunates basmasi bende de var canim.geceleri cok terliyorum ama ilaclardan sanirim.benim ara ara batma oluyo ama cok nadir.bacagima yayilan kasilma var ama anlamlandiramiyorum bi turlu.insallah hamilelik belirtindir canim.bende oyle aman aman bi belirti yok sanirim olmadi![]()
bakalim canim hayirlisi artik.persembe test yaptiricam ak mi kara mi belli olacak.Canim benim ya :)) herkes belirti yasamiyo ki canim adet olcam deyip hamile olan insanlar var . Takılma bunlara kendini ferah tut iyi dusun iyi olsun![]()
Iyi yapmissinNe güzel 12 toplanmış maşallah benm de yarın sabah olacak tatilini yedim doktorun![]()
İnşallah bacım inşallah biraz zir bu ay sanırım pzrt tekrar çağırdılar e2 ve USG çağırıyorlar bakalım asıl sen nasılsın ne asamadasinebru_ko nabr canim Nasilsin uzme kendini olurmu kurban oldugum Allah'im hakkimizda hayırlı olani verecek hep boyle dusun lütfen uzulme
İnşallah canım sen nasılsın dikkat ediyorsun dimi kendine az kaldı sonuca değilmi inşallah bonibonlar tutar dikkat et kendine bacım inş hayırlı olurebru_ko hic umudu olmayan insanlarin evladini kucagina aldigina sahit oldum ben. hastanede tanistigim bir bayanin amh i dusuktu.yumurta toplanmasindan sonra 2 tane yumurtasi olusmus biri bos cikmis biride bolunmedi demisler hastaneden.transfer iptal yani. transferin planlandigi gun sabah hastaneden arayip bizde inanamiyoruz ama yumurtaniz bolundu sizi transfere bekliyoruz diye aramislar.cok umut vermemekle birlikte transfer yapmislar.bugun haberini aldim ve hamile.ona gore imkansiz olan bisey oldu. 1.kalite olup hatta 2 transfer yapilip negatif alan cok insan var.bu sekilde olup hamile kalanda. umudunu yitirme hicbisekilde. demesi kolay olabilir ama umut olmadan tutunacak dalin kalmaz.
Benim 11 gun catlatma ignemi oldum canim yumislerin buyume oranina gore 18 mm oldugunda cagirilorlarCok guzel hersey yolunda gider insallah.. benimki ne zaman toplanacak acaba bugun ignelerimin 5. Günü
Doktoru aramak hic aklima bile gelmiyo cunku dedigin gibi onlar herseye normal olabilir diyolar:)) valla gunler gecse bir an once su streste bitseInsallah degildir canim. Aklina takildiysa arasaydin drunu diyecem ama onlar olur oyle derler :) puzzle felan alsana onunla ugrasirken biraz unutmus olursun
Bence uzme kendini 7. Gun idrar testi icin cok erken.Arkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben![]()
Kiz o ne karamsarlik oyle olmadi falan.sacmalama sakin.daha dur herkeste hersey olcak diye bisey yok her agri hamilelik belirtisi olcak diye biseyde yok.o yuzden stres yok sabirla beklemeye devamates basmasi bende de var canim.geceleri cok terliyorum ama ilaclardan sanirim.benim ara ara batma oluyo ama cok nadir.bacagima yayilan kasilma var ama anlamlandiramiyorum bi turlu.insallah hamilelik belirtindir canim.bende oyle aman aman bi belirti yok sanirim olmadi![]()
Sağol canim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Günde gonal f ten 275 doz + merional den 75 doz vuruyorumKaç vuruyorsun şu an merak ettim? Hayırlı olsun bu arada güzel güzel büyüsünler yumişlerin :)
Günaydın Cnm transfer günüm belli değil ya Çarşamba ya cuma dediler pazartesi netleşir inşallah :))Genelde oyle oluyo herhalde canim.bende 9. Gun catlatma ignemi yapmistim 11. Gunde yumurtalarim toplandi.3. Gunmu 5. Gunmu transferin
Çabucak geçiyor bu aşamalar bir bakmışsın gün gelmiş hayırlısı olsun hepimiz için :)Hayırlı olsun o zaman arkadasim. Benimde haftaya toplanir insallah
sonuc ne olursa olsun hakkinda hayırlısı boyleymis diye dusun olurmu. Bende ptesi kntrole gidecem. 4 yumurta var suan ignelere devam ediyorum bakalim canim bizim kide kesin degil sonucu gorecez :)İnşallah bacım inşallah biraz zir bu ay sanırım pzrt tekrar çağırdılar e2 ve USG çağırıyorlar bakalım asıl sen nasılsın ne asamadasin
Hakkimizda hayirlisi olsun canim insallah tabi ki bebis olsun bu hayırlı olan :)bakalim canim hayirlisi artik.persembe test yaptiricam ak mi kara mi belli olacak.
Ameliyat oldum tup bebek olacak dediler ameliyati nasil olacam diye dusunurken o gunler gecti simdi bu asamadayim hersey unutuluyo.. amin canimÇabucak geçiyor bu aşamalar bir bakmışsın gün gelmiş hayırlısı olsun hepimiz için :)
Ama burda okuyorum 5.günde bile çıkan varBence uzme kendini 7. Gun idrar testi icin cok erken.