- 21 Ekim 2015
- 42
- 38
- 3
En azından üç ay diyorlar, ama en iyisi altı ay beklemek.buarada kizlar aranizda bilen varmi? ikinci tup bebek denemesi icin ne kadar ara vermeli?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından üç ay diyorlar, ama en iyisi altı ay beklemek.buarada kizlar aranizda bilen varmi? ikinci tup bebek denemesi icin ne kadar ara vermeli?
7.gun idrarda test icin cok erken.kana bike daha yeni karisiyorken bhcg hormonu idrara karismasini nasil beklersin.boyle kendini strese sokarsan bebegini de strese sokarsin.illa tahlil yaptircam diyosan kan testi yaptir.en azindan sonuc gercekci.Arkadaşlar transferin 7.gunundeyim test yaptım evde çıkmadı çok üzüldüm umudum kırıldı resmen goguslerim şiş sabah adet olacak gibi Karnım ağrıdı 3.denemem yinemii negatif sonuç alicam ben![]()
Yarın 9.gün kan tahlili yaptırıcam burada 5.günde idrarda çıkanları okuyunca deneyeyim dedim7.gun idrarda test icin cok erken.kana bike daha yeni karisiyorken bhcg hormonu idrara karismasini nasil beklersin.boyle kendini strese sokarsan bebegini de strese sokarsin.illa tahlil yaptircam diyosan kan testi yaptir.en azindan sonuc gercekci.
insallah canim.dikkat ediyorum ama bende hicbisey yok wallahi.belirti arama diyorum kendi kendime ama kafa gidiyo:) dr soyledigi tarigten iki gun once test yapcam ben varsa o gunde cikar heralde.yoksa da keserim ilaclari. bilmiyorum aklim daginik benimde.İnşallah canım sen nasılsın dikkat ediyorsun dimi kendine az kaldı sonuca değilmi inşallah bonibonlar tutar dikkat et kendine bacım inş hayırlı olur
burda yazilanlara bakma.inan bana birebir yasadim.herkes iyi niyetli degil burda.yanlis yonlendirende var dogru yonlendirende.benjm canim sikildi onunda sikilsin diyen.psikopat dolu heryerde oldugu gibi burdada.sen icini ferah tut rabbimden iste duani et.elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi.bak bende umutsuzum ama yapacak bisey yok. ama idrarda imkansiz cikmaz daha kana yeni yeni karisiyor.uzme tatli canini.belki tuttu bebegin ya da bebeklerin uzmeye degermi onlariYarın 9.gün kan tahlili yaptırıcam burada 5.günde idrarda çıkanları okuyunca deneyeyim dedim![]()
bekliyom bakalim zaten kuzum.persembe yaptircam testi kurtulcama vallahi.beklemek ne fenaymis.Kiz o ne karamsarlik oyle olmadi falan.sacmalama sakin.daha dur herkeste hersey olcak diye bisey yok her agri hamilelik belirtisi olcak diye biseyde yok.o yuzden stres yok sabirla beklemeye devam
Gecmis olsun cnm bana transfer gunu soylemediler bugun aradilar 12yuKızlar opu dan çıktım çok şükür sorunsuz geçti 11 yumurta toplandı yarın da transfer günü ve embriyolar Hakkı'nda bilgi alcm inşallah güzel olur herşey.. çok rahat ve korkulacak hiç bse yok rahat rahat gidin gerilmeyinallahım herkesin gönlüne göre güzel sonuçlar versin
Kızlar opu dan çıktım çok şükür sorunsuz geçti 11 yumurta toplandı yarın da transfer günü ve embriyolar Hakkı'nda bilgi alcm inşallah güzel olur herşey.. çok rahat ve korkulacak hiç bse yok rahat rahat gidin gerilmeyinallahım herkesin gönlüne göre güzel sonuçlar versin[/QU.....
Gecmis olsun .transfer gununu nasil soleyecekler benimkide dun toplandi bugun aradilar dollenmeyi bilgi verdiler yarimda bolunme hakkinda kalitesi bilgi vereceklerKızlar opu dan çıktım çok şükür sorunsuz geçti 11 yumurta toplandı yarın da transfer günü ve embriyolar Hakkı'nda bilgi alcm inşallah güzel olur herşey.. çok rahat ve korkulacak hiç bse yok rahat rahat gidin gerilmeyinallahım herkesin gönlüne göre güzel sonuçlar versin
Hemşire yarın söyleriz dedi ona sormak lazım yarın Nasıl söyleyecekler diyeGecmis olsun .transfer gununu nasil soleyecekler benimkide dun toplandi bugun aradilar dollenmeyi bilgi verdiler yarimda bolunme hakkinda kalitesi bilgi verecekler
Hayırdır Cnm nolduKızlar burda olan var mı
gecmis olsun canim.transferini ol ce esas zor olan surece sende katil artik :)Kızlar opu dan çıktım çok şükür sorunsuz geçti 11 yumurta toplandı yarın da transfer günü ve embriyolar Hakkı'nda bilgi alcm inşallah güzel olur herşey.. çok rahat ve korkulacak hiç bse yok rahat rahat gidin gerilmeyinallahım herkesin gönlüne göre güzel sonuçlar versin
hayirdir? bende burdayimKızlar burda olan var mı
Cok teşekkürler evet bekleme en zoru tahmin edebiliyorum sabırlı olmak lazım elimizden geldiğince bir de sizden Mutlu haberler alırsak süper olur bizim için :)gecmis olsun canim.transferini ol ce esas zor olan surece sende katil artik :)
super haber yaa.16siydi senin test tarihin yani kacinci gun yapmis oldun kafam durdu benim:))Ben bugün dayanamadım kan testi Yaptım sonuççççç 58 :))))
Bugün 9. Gündü bugün betahcg kana karışmaya baslıyo bende karışmıştır artık dedm dayanamadım baktım :)super haber yaa.16siydi senin test tarihin yani kacinci gun yapmis oldun kafam durdu benim:))
Tebrikler cnm. Kaçıncı gün embriyosu ve kaçtane transfer etmişlerdi. Giderek katlansın inşallah.Bugün 9. Gündü bugün betahcg kana karışmaya baslıyo bende karışmıştır artık dedm dayanamadım baktım :)