Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canmmmm cok güzel hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsinArkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
5.gun canm[/QUOTE][QE="tosun788, post: 44043205, member: 431269"]5. Gunmu 3. Gunmu canim
Kuzum soklardayim yani suan.hic bugun boyle bi haber beklemiyodum yani.nasil mutlu oldum anlatamam.allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.bu ay hep pozitif haberler aliyoruz insallah bizim icinde boyle olurBen bugün dayanamadım kan testi Yaptım sonuççççç 58 :))))
Inş olur szn içinde dua ediyorum bu ay hepimiz için güzel geçicek bence öyle hssedyorum sizin kaç gün kaldı ne zmn yaptıracaksınızKuzum soklardayim yani suan.hic bugun boyle bi haber beklemiyodum yani.nasil mutlu oldum anlatamam.allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.bu ay hep pozitif haberler aliyoruz insallah bizim icinde boyle olur
Ay benim transfer günüm :)Bonibonlarımı aldım geldim kızlar, bekleme sırası bana da geldi bakalım, 22sinde test yaptırmam söylendi. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz
Insallah canim.valla bende cuma yapmayi dusunuyorum bende.idrarda yaptinmi hic ciktimiInş olur szn içinde dua ediyorum bu ay hepimiz için güzel geçicek bence öyle hssedyorum sizin kaç gün kaldı ne zmn yaptıracaksınız
oncelikle tedavin hayirli olsun. benimde ilk denemem ve test gunumu bekliyorum. bu tedavide moral cok onemli. kafanin rahat olmasi.beslenmene dikkat et bu surecte.ignelerini zamaninda vur.dr un takviye ilaclar verdiyse onlari kullan.ve en onemlisi sigara alkol kahve tuketen biriysen hemen birak.ben gunde 1 paket sigara icen kahve tiryakisiydim.simdi agzima surmuyorum.nerde tedavi oluyosun?Merhaba ben yeni katildim araniza bende ilk tup bebek yapanlardanim 3gundur igne yapiyorum kendime menogon ve puregon 300dozla ama bende erken menopoz baslangici var ve fsh18 tedaviye baslarken doktor ultrasonda bakti ve sagda 3tane solda 4tane yumurtam varmis kafam cok karisik korkuyorum ya olmazsa diye bu deneyimi yasayanlar lutfen neler yaptiniz paylasirmisinz hic bi bilgim yok
sen artik 3 canlisin:)dua et bizede bende persembe yaptircam kesin kararliyim.belirtin oldumu gic transferden sonra canim.ayy ben kafayi yicem.Inş olur szn içinde dua ediyorum bu ay hepimiz için güzel geçicek bence öyle hssedyorum sizin kaç gün kaldı ne zmn yaptıracaksınız
Idrarda 6. Günü yapmıştım negatifti başkada yapmadım açıkcasıInsallah canim.valla bende cuma yapmayi dusunuyorum bende.idrarda yaptinmi hic ciktimi
Her zmn dua ediyorum.transferden sonra sadece kasıkta ağrım ve gazım vardı ilaçlardan dye dusunuyorum ama onun dışında iyiydim ve ilk günden beri nerdeyse hç yatmadım demek ki neymiş Allah yeter ki ol desin :)sen artik 3 canlisin:)dua et bizede bende persembe yaptircam kesin kararliyim.belirtin oldumu gic transferden sonra canim.ayy ben kafayi yicem.
Ay canım çokkkk sevindim bende salıyı beklemesem mi yaaa şu an çok heyecanlandım, allah bize de nasip etsin inşallahHer zmn dua ediyorum.transferden sonra sadece kasıkta ağrım ve gazım vardı ilaçlardan dye dusunuyorum ama onun dışında iyiydim ve ilk günden beri nerdeyse hç yatmadım demek ki neymiş Allah yeter ki ol desin :)
Niye hep sol kasik agrisi var acaba.bendede ayni kasik agrimdan baska bisey yokAy canım çokkkk sevindim bende salıyı beklemesem mi yaaa şu an çok heyecanlandım, allah bize de nasip etsin inşallahben de de solda biraz kasık ağrısı dışında birşey yok acaba olmadımı diye düşünüyorum
![]()
Kaçıncı günündesin?kötü Düşünme belki bebek sol yanındadır iyi düşün iyi olsun :)Ay canım çokkkk sevindim bende salıyı beklemesem mi yaaa şu an çok heyecanlandım, allah bize de nasip etsin inşallahben de de solda biraz kasık ağrısı dışında birşey yok acaba olmadımı diye düşünüyorum
![]()
benim transfer 3 aralıkta olmuştu canımKaçıncı günündesin?kötü Düşünme belki bebek sol yanındadır iyi düşün iyi olsun :)
ya ben cok tedirginim.evin icinde yuruyorum ama igne icin disari cikinca bile cok dikkatli oluyorum.dedigin gibi allahim ol dedikten sonra onundr hicbisey durmaz.ahh canim yaa umarim bende testte pozitifi gorurum.ama bana olmadi gibi geliyoHer zmn dua ediyorum.transferden sonra sadece kasıkta ağrım ve gazım vardı ilaçlardan dye dusunuyorum ama onun dışında iyiydim ve ilk günden beri nerdeyse hç yatmadım demek ki neymiş Allah yeter ki ol desin :)
Can'ım herkese umutlu ol diyorsun destek oluyorsun ama kendine yapmıyorsun biraz kendine umut aşıla lütfen olacak diye düşün olur Allah'ın izniyle herkeste farklı belirti gösterir bazen hiç belirti olmaz test yapana kadar moral bozma bence senin bedeninde olan miniği de etkiler iyi düşünya ben cok tedirginim.evin icinde yuruyorum ama igne icin disari cikinca bile cok dikkatli oluyorum.dedigin gibi allahim ol dedikten sonra onundr hicbisey durmaz.ahh canim yaa umarim bende testte pozitifi gorurum.ama bana olmadi gibi geliyo![]()
ahh kuzum ben hep boyleyim zaten.insalnlara destek olmak umut vermek yapimda var.kelin ilaci ve terxi kendi sokugunu dikemez hesabi :) herseyin hayirlisi tabiki herseyden once.rabbim bizi evlat hasretiyle sinamasin.Can'ım herkese umutlu ol diyorsun destek oluyorsun ama kendine yapmıyorsun biraz kendine umut aşıla lütfen olacak diye düşün olur Allah'ın izniyle herkeste farklı belirti gösterir bazen hiç belirti olmaz test yapana kadar moral bozma bence senin bedeninde olan miniği de etkiler iyi düşün![]()