- 6 Kasım 2015
- 96
- 47
- 88
- 39
Gecmiş olsun Cnm olumsuz birşey yoktur inşallah bilgi verdiler mi sana? Canını sıkma transferine odaklan inşallah kaliteli embriyoların olur
![Drymlh](/data/avatars/s/679/679332.jpg?1472824640)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiş olsun Cnm olumsuz birşey yoktur inşallah bilgi verdiler mi sana? Canını sıkma transferine odaklan inşallah kaliteli embriyoların olur
HayirLi olsun cnm sendende guzel haberler aliriz inslh sana sımsıkı tutunsun 9ay birakmasinlar inslhBonibonlarımı aldım geldim kızlar, bekleme sırası bana da geldi bakalım, 22sinde test yaptırmam söylendi. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz
Hayırlı olsun canim guzel haberler ver bize inşallahBonibonlarımı aldım geldim kızlar, bekleme sırası bana da geldi bakalım, 22sinde test yaptırmam söylendi. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz
Amin inşallah hepimiz güzel haberlerimizi okuruz buralardaHayırlı olsun Canım çabucak test günün gelsin pozitifi gör inşallah :))
Hayırlı olsun canim kalp atislarini da duy inşallah. .. darısı basimizaArkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
Kaç vuruyorsun şu an merak ettim? Hayırlı olsun bu arada güzel güzel büyüsünler yumişlerin :)Merhabalar arkadaslar. Ben de carsamba başladım iğneleri kullanmaya pazartesi kontrol var. Bakalım yumislerim büyüyor muMalum pkoluyum. Yüksek doz ılacla ancak buyuyorlar
![]()
Ne güzel 12 toplanmış maşallah benm de yarın sabah olacak tatilini yedim doktorunDrymlh hayir canim yarin bilgi verecekler 12tane toplandi bakalim.seninkide yarin toplanacakti deilmi?
Hayirli olsun canim cabucak buyusunlerde catlasinlar insBende bugun kntrole gittim Sagda 2 yumurta solda da 2 yumos var boyutlari 8 9 10 11 kucuk yumoslarda vardı cetrotide verdi yakti beni yaa. gobegim süzgeç olduPtesi tekarar kontrol var insallah hersey guzel gider ve sonuclanir
![]()
Amiiiiiiin insallahHayirli olsun canim cabucak buyusunlerde catlasinlar ins![]()
Pazartesi yumurtalarim toplanacak canimAmiiiiiiin insallahsen ne durumdasin
Katiliyorum canim sana asla umudumuzu yitirmememiz lazim.bizim bile 2 transferle hicbir garantimiz yok.allahim sadece ol desin yeterki isimi sadece buna kalmis durumda.buarada nasilsin varmi bi degisikligin.benim sol kasigimda agri var bugun.ve ara ara ates basmasi oluyor.belirti aramayim diyorum ama kasigimdaki agri bazen ciddi derecede rahatsiz ediyor beniebru_ko hic umudu olmayan insanlarin evladini kucagina aldigina sahit oldum ben. hastanede tanistigim bir bayanin amh i dusuktu.yumurta toplanmasindan sonra 2 tane yumurtasi olusmus biri bos cikmis biride bolunmedi demisler hastaneden.transfer iptal yani. transferin planlandigi gun sabah hastaneden arayip bizde inanamiyoruz ama yumurtaniz bolundu sizi transfere bekliyoruz diye aramislar.cok umut vermemekle birlikte transfer yapmislar.bugun haberini aldim ve hamile.ona gore imkansiz olan bisey oldu. 1.kalite olup hatta 2 transfer yapilip negatif alan cok insan var.bu sekilde olup hamile kalanda. umudunu yitirme hicbisekilde. demesi kolay olabilir ama umut olmadan tutunacak dalin kalmaz.
Cok guzel hersey yolunda gider insallah.. benimki ne zaman toplanacak acaba bugun ignelerimin 5. GünüPazartesi yumurtalarim toplanacak canim![]()
O suzgecler yakinda gecer canim merak etme.yeterki sonuc guzel olsun hersey unutuluyoBende bugun kntrole gittim Sagda 2 yumurta solda da 2 yumos var boyutlari 8 9 10 11 kucuk yumoslarda vardı cetrotide verdi yakti beni yaa. gobegim süzgeç olduPtesi tekarar kontrol var insallah hersey guzel gider ve sonuclanir
![]()
Dogru diyosun valla gobegim harita gibi olsa da bebisimden hatira olsun :))) sen napiyosun bakim nasil gidiyo cok heyecanlı hep aklin gobisinde degilmi.. Allah'ım bu sefer sevindirir insallahO suzgecler yakinda gecer canim merak etme.yeterki sonuc guzel olsun hersey unutuluyo
Benm iğnelerin 9. Günü çatlatma iğnem verildi Can'ım yarın da toplanacak 11. Gün oluyor değişebilir belki kişiye göre bilmiyorum amaCok guzel hersey yolunda gider insallah.. benimki ne zaman toplanacak acaba bugun ignelerimin 5. Günü
Vallla beklemek cok zor cok sikici bide bdnim gibi boyle oturmaya alisik olmayan biri icin.aklima getirmemeye calisiyorum ama mecburen aklin orda yani.bugun sol kasigimda agri var o beni rahatsiz ediyor ve ates basmasi geliyor ara.belirti arama diyorum kendime ama bu kasikta agrim ciddi rahatsiz edici bisey umarim kotu bisey degildirDogru diyosun valla gobegim harita gibi olsa da bebisimden hatira olsun :))) sen napiyosun bakim nasil gidiyo cok heyecanlı hep aklin gobisinde degilmi.. Allah'ım bu sefer sevindirir insallah
Genelde oyle oluyo herhalde canim.bende 9. Gun catlatma ignemi yapmistim 11. Gunde yumurtalarim toplandi.3. Gunmu 5. Gunmu transferinBenm iğnelerin 9. Günü çatlatma iğnem verildi Can'ım yarın da toplanacak 11. Gün oluyor değişebilir belki kişiye göre bilmiyorum ama