2015 Aralık tüp bebek

Hemşire yarın söyleriz dedi ona sormak lazım yarın Nasıl söyleyecekler diye :KK48:
Yyaa acaba benin hemsirelerdemi sknti var hic bise aciklamiyorlar 2ila 5gun arasinda degisir dedi okadar.bugun arayan emriyolaagda 12toplanmisti 6si dolllendu dedi kalitedi hakkinda yarin arariz yine dedi okadar

Yyaa acaba benin hemsirelerdemi sknti var hic bise aciklamiyorlar 2ila 5gun arasinda degisir dedi okadar.bugun arayan emriyolaagda 12toplanmisti 6si dolllendu dedi kalitedi hakkinda yarin arariz yine dedi okadar
Bendede 12 toplandı 9 döllendi 6 sında Bölünme oldu transfer günü kalitesini söylediler merak etme 6 Döllenme gayet iyi bi sıkıntı olsa söylerler

Kızlar ya Ayıptır sorması Kabızlık yasayan var mı aranızda ilaç verilmişti ama kullanmak istemiyorum açıkcası ne yapsam

f
Bendede 12 toplandı 9 döllendi 6 sında Bölünme oldu transfer günü kalitesini söylediler merak etme 6 Döllenme gayet iyi bi sıkıntı olsa söylerler
Hayirlisi cnm sayiiya cok takilmiyorum gecen yil 24toplandi 18 dollendi ama 3.gune 2tane kaldi

Kayisinin siyahi koyu rengi kesinlikle al canm ben ilk tedavimde beni gun kurusu kurtardi

"echomare, post: 44042822, member: 603303"]sormadinmi doktora? doktorunun mutlaka vardir bir bildigi canim.bence kafana takarak vucut dengeni bozma.[/QUOTE]
19. Gunmus canm hemşire 5. Gün embriyosu ya o yüzdendir dedi.

Back