- 2 Aralık 2015
- 2.722
- 4.441
- 53
- 35
Tsk ederm 3.gün embriyosu 2 adet inş ikiside tutunmuştur tabi hayrlısı neyse oTebrikler cnm. Kaçıncı gün embriyosu ve kaçtane transfer etmişlerdi. Giderek katlansın inşallah.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederm 3.gün embriyosu 2 adet inş ikiside tutunmuştur tabi hayrlısı neyse oTebrikler cnm. Kaçıncı gün embriyosu ve kaçtane transfer etmişlerdi. Giderek katlansın inşallah.![]()
Ayy çok sevindimmm hayırlı olsun tebrikler bnce ikiz ama hayırlısı olsunTsk ederm 3.gün embriyosu 2 adet inş ikiside tutunmuştur tabi hayrlısı neyse o
3.gun embriyosu ve 9.gun icin bence cok iyi bi deger:) kanima girdin elffthcigim.9.gunu hastane yollari beni bekler gibi gorunuyor:)) hos bende 10.gunu yaptircaktim ama ha 9 ha 10 :)Tsk ederm 3.gün embriyosu 2 adet inş ikiside tutunmuştur tabi hayrlısı neyse o
Hayırlısı cnm hepimiz için :)Ayy çok sevindimmm hayırlı olsun tebrikler bnce ikiz ama hayırlısı olsun![]()
:) yaptırcağını tahmin ediyodum yaptır bencede meraktan ölelim mi3.gun embriyosu ve 9.gun icin bence cok iyi bi deger:) kanima girdin elffthcigim.9.gunu hastane yollari beni bekler gibi gorunuyor:)) hos bende 10.gunu yaptircaktim ama ha 9 ha 10 :)
Hadi hayırlı olsun :) , ikinci bir test yapacaksın değil mi? İlk testten sonra ne kadar arayla anlaşılır ki son durum?:) yaptırcağını tahmin ediyodum yaptır bencede meraktan ölelim mi
Iki gün sonra Yapılıyo olması ve iki katı Artış olması Lazım Salı yaptrıcam inşHadi hayırlı olsun :) , ikinci bir test yapacaksın değil mi? İlk testten sonra ne kadar arayla anlaşılır ki son durum?
Yyaa acaba benin hemsirelerdemi sknti var hic bise aciklamiyorlar 2ila 5gun arasinda degisir dedi okadar.bugun arayan emriyolaagda 12toplanmisti 6si dolllendu dedi kalitedi hakkinda yarin arariz yine dedi okadarHemşire yarın söyleriz dedi ona sormak lazım yarın Nasıl söyleyecekler diye![]()
Bendede 12 toplandı 9 döllendi 6 sında Bölünme oldu transfer günü kalitesini söylediler merak etme 6 Döllenme gayet iyi bi sıkıntı olsa söylerlerYyaa acaba benin hemsirelerdemi sknti var hic bise aciklamiyorlar 2ila 5gun arasinda degisir dedi okadar.bugun arayan emriyolaagda 12toplanmisti 6si dolllendu dedi kalitedi hakkinda yarin arariz yine dedi okadar
Hadi inşallah güzel haberlerinin devamını bekliyoruzIki gün sonra Yapılıyo olması ve iki katı Artış olması Lazım Salı yaptrıcam inş
Inş cnm hepinize dua ediyorum inş ay sonunda hepimiz hamile olucaxHadi inşallah güzel haberlerinin devamını bekliyoruz![]()
Hayirlisi cnm sayiiya cok takilmiyorum gecen yil 24toplandi 18 dollendi ama 3.gune 2tane kaldiBendede 12 toplandı 9 döllendi 6 sında Bölünme oldu transfer günü kalitesini söylediler merak etme 6 Döllenme gayet iyi bi sıkıntı olsa söylerler
Gün kurusu al ye yada kaynatKızlar ya Ayıptır sorması Kabızlık yasayan var mı aranızda ilaç verilmişti ama kullanmak istemiyorum açıkcası ne yapsam
Gün kurusu? Sanırım aktardan Alınacak bsey aslında Kayısıdır falan yiyorum ama ne bilim :s denerim saolGün kurusu al ye yada kaynat
Hmm Tmm kayısının su koyu renk olanı yerim tabi tsklerKayisinin siyahi koyu rengi kesinlikle al canm ben ilk tedavimde beni gun kurusu kurtardi
aynen canim beni de suan kurtaran o.fakat ben yerken su iciyorum bi yandan.birde pirasa calistiriyo benim bagirsaklari.istersen sende dene.Hmm Tmm kayısının su koyu renk olanı yerim tabi tskler
Tsk ederm cnm denerim tabiaynen canim beni de suan kurtaran o.fakat ben yerken su iciyorum bi yandan.birde pirasa calistiriyo benim bagirsaklari.istersen sende dene.